בבקשה, תקרא (ו) את זה :
What Doesn't "Kill" You -
forced you to be smarter,
.and acceptenly - stronger
אני יודע שזה לא קשור אבל חני אמרה לך משהו חשוב - זה כמו הסיפורים שמתגוללים בכל מיני תוכניות :
אנשים שחורים שלא קיבלו לבנים כי הם חשבו שהם גזעניים - הלהיטו את הכל כי האשימו ובצדק) את הלבנים - בשיעבוד וניצול - התקופה הזאת תמה.
אנשי פוליטיקה וראשי ממשלה - הניסו לקדם את נושא השלךום והאחדות (האמיתית) כמו רבין אשר אמר כי "כירסום יסודות הדמוקרטיה - היא חופש אבסולוטי"
- ואף אמר לפני שנורה - "אני לא שם עליי אפוד מגן מאחר ואני נואם בפני עמי ועמי לא יפגע בי" ונפגע ממי שכולם חושבים שהם "עם ישראל" כלמעשה - הצד הרע הוא שמחבל בכל תהליך או נסיון להביא שלום אמיתי - בין אם זה דיום שנמשך שנים "אפקט הזיבולי שכל הקדחניים והלא נגמרים" של הטייקונים, האקדמאים, הפרופסורים, ואנשי ה"מה לעשות כאשר מתעוררת בעיה מדינית" וקופצים למשרדי החדשות לעוד ראיון -ובכך משתלטים על דעתך וחופש הדיעה החופשית שלך - למצוא פיתרון (גם אם הוא לא מושלם) ואתה נופל בפח - רואה טלויזיה שעות, קורא עיתון שעות - ועוד יום עובר ועוד אורחים נספחים להם אל תוך המדיה כדי שתצפה בה שעות - ואז אתה נכנס לLOOP של עצבים וחוסר אונים - אתה משאיר את הבעיות למחר - ולמחרת זה כבר כדור שלג - וכל זה בגלל העצלנות והתירוצים הבלתי פוסקים של כולנו - לא לעזור לאדם במצוקה - לתת לרפואה לעשות זאת, לא לראות אדם מדוכא ולשב איתו קצת - במיוחד אם הוא גר ברחוב - נזרוק עליו מטבע שיקנה "סמים" (אותם אתה קונה בעצמך מהם -רק שלך יש בית והוא זרוק ברחוב) "מישהו כבר ידאג לו" - ואופס, עלו מחירי הדירות לשחקים - ואינך יכול לרכוש בית - למה שלא תיפול על ההורים המסכנים שלך שיממנו לך בית? אתה גם ככה מחכה שהם ימותו בשביל כספם - והתירוץ? "אני עזרתי לאימא ואבאע ואת לא עשית כלום" כשכל מה שעשית זה למלא דלק במכוניתך ולהוביל אותם ישר אל בית החולים הקרוב ביותר - כן, זה ממש אהבה והסיבה שההורים שלך הביאו אותך לעולם - שתעשוק את כספם ו"תתן להם עזרה".. באמת עדיף שידבקו בנכדים שלהם מאחר "וכל בניי בגדו בי" כנאמר בתורה.
ובמחזרה לנושא שלך - אתה אומר כי נמאס לך מאנשים שליליים - אל תתן להם להשפיע עלייך - ואם אתה מרגיש רע מחיצת אדם מסוים - תן לו מחרב - ותתרחק - מה יותר פשוט מזה?
במקום לחפש חברים חדשים (ומה לעשות - זה ייקח לך סמן יותר משתי שניות שאתה מנסה להרשים אנשים או להיכנס איתם לשיחה לפני שאתה לומד להכירם לעומק יותר - אתה כותב פשוט עוד הודעה בפורום ציבורי - אם מצאת לך שיר שמחזק אותך - תתחיל לפעול במציאות - ותחזק את עצמך - אחרכך תכיר חברים - ואז גם לא תרצה לשבת מול המסך יותר - תרצה לצאת החוצה לשבת עם חברים. תנסה. זה הכל.
לכן אני אומר לך:
What Effect You
- made you stronger.
What you DO - is what you GET.