למה כל פעם שאני עושה משהו חיובי קורה חוויה רע

AEOLIAH

New member
למה כל פעם שאני עושה משהו חיובי קורה חוויה רע

למשל אני נמצא בים מסתכל על הכוכבים מרגיש טוב פתאום פונה אלי בן אדם ואומר לי משהו נורא שלילי כלפי ונמוך.
או שאני עוטף את עצמי באנרגיה לבנה ושוב זה קורה?

Apotheosis

New member
אני חושב שאתה חוזר על עצמך שוב ושוב.

אין לי מה לענות לך - זה כאילו שאתה בכוח מנסה להעביר לדיון כאן שליליות דרך ההודעות שלך - ובזה אני לא מוכן לדון או לעסוק - יש חיים אחרי משברים - אם לא למדת לצאת מהם - אל תמשוך את כולנו אליהם - דיעה שלי. תודה.

Apotheosis

New member
בבקשה, תקרא (ו) את זה :

What Doesn't "Kill" You -
forced you to be smarter,
.and acceptenly - stronger

אני יודע שזה לא קשור אבל חני אמרה לך משהו חשוב - זה כמו הסיפורים שמתגוללים בכל מיני תוכניות :

אנשים שחורים שלא קיבלו לבנים כי הם חשבו שהם גזעניים - הלהיטו את הכל כי האשימו ובצדק) את הלבנים - בשיעבוד וניצול - התקופה הזאת תמה.

אנשי פוליטיקה וראשי ממשלה - הניסו לקדם את נושא השלךום והאחדות (האמיתית) כמו רבין אשר אמר כי "כירסום יסודות הדמוקרטיה - היא חופש אבסולוטי"
- ואף אמר לפני שנורה - "אני לא שם עליי אפוד מגן מאחר ואני נואם בפני עמי ועמי לא יפגע בי" ונפגע ממי שכולם חושבים שהם "עם ישראל" כלמעשה - הצד הרע הוא שמחבל בכל תהליך או נסיון להביא שלום אמיתי - בין אם זה דיום שנמשך שנים "אפקט הזיבולי שכל הקדחניים והלא נגמרים" של הטייקונים, האקדמאים, הפרופסורים, ואנשי ה"מה לעשות כאשר מתעוררת בעיה מדינית" וקופצים למשרדי החדשות לעוד ראיון -ובכך משתלטים על דעתך וחופש הדיעה החופשית שלך - למצוא פיתרון (גם אם הוא לא מושלם) ואתה נופל בפח - רואה טלויזיה שעות, קורא עיתון שעות - ועוד יום עובר ועוד אורחים נספחים להם אל תוך המדיה כדי שתצפה בה שעות - ואז אתה נכנס לLOOP של עצבים וחוסר אונים - אתה משאיר את הבעיות למחר - ולמחרת זה כבר כדור שלג - וכל זה בגלל העצלנות והתירוצים הבלתי פוסקים של כולנו - לא לעזור לאדם במצוקה - לתת לרפואה לעשות זאת, לא לראות אדם מדוכא ולשב איתו קצת - במיוחד אם הוא גר ברחוב - נזרוק עליו מטבע שיקנה "סמים" (אותם אתה קונה בעצמך מהם -רק שלך יש בית והוא זרוק ברחוב) "מישהו כבר ידאג לו" - ואופס, עלו מחירי הדירות לשחקים - ואינך יכול לרכוש בית - למה שלא תיפול על ההורים המסכנים שלך שיממנו לך בית? אתה גם ככה מחכה שהם ימותו בשביל כספם - והתירוץ? "אני עזרתי לאימא ואבאע ואת לא עשית כלום" כשכל מה שעשית זה למלא דלק במכוניתך ולהוביל אותם ישר אל בית החולים הקרוב ביותר - כן, זה ממש אהבה והסיבה שההורים שלך הביאו אותך לעולם - שתעשוק את כספם ו"תתן להם עזרה".. באמת עדיף שידבקו בנכדים שלהם מאחר "וכל בניי בגדו בי" כנאמר בתורה.

ובמחזרה לנושא שלך - אתה אומר כי נמאס לך מאנשים שליליים - אל תתן להם להשפיע עלייך - ואם אתה מרגיש רע מחיצת אדם מסוים - תן לו מחרב - ותתרחק - מה יותר פשוט מזה?
במקום לחפש חברים חדשים (ומה לעשות - זה ייקח לך סמן יותר משתי שניות שאתה מנסה להרשים אנשים או להיכנס איתם לשיחה לפני שאתה לומד להכירם לעומק יותר - אתה כותב פשוט עוד הודעה בפורום ציבורי - אם מצאת לך שיר שמחזק אותך - תתחיל לפעול במציאות - ותחזק את עצמך - אחרכך תכיר חברים - ואז גם לא תרצה לשבת מול המסך יותר - תרצה לצאת החוצה לשבת עם חברים. תנסה. זה הכל.

לכן אני אומר לך:

What Effect You

- made you stronger.

What you DO - is what you GET.

NISTA01

New member
כי אמרתי לך

בדיוק אותו הדבר קורה גם לי.
והכי נורא זה שבהתחלה אני חשבתי שזה בגללי ועוד כשסיפרתי את זה לאחרים הם אמרו לי משפטים רוצחי אופי כמו - דומה מושך דומה וכל מיני בולשיטים שלא מועילים
בכלום ומאשימים אותך בכל בעיה,הטרדה או פגיעה מבחוץ שאתה עובר.
אני מבין אותך וזה מדהים אותי שיש עוד הרבה אנשים כמונו שלא מכירים זה את זה ועוברים את אותה ה"בעייה"
שכנראה זאת היא הטרדה המונית מכוונת של גורמים כלשיהם שרוצים לדכא אותנו או לעשות עלינו ניסויים או לעצור אותנו מהתקדמות והתפתחות ואולי הכל גם ייחד ועוד...
עצה שלי-אם אתה רוצה לנסות לפתור בעיות אז אל תאמין(רגע), תנסה להבין, כי השקר רוצה שיאמינו בו והאמת רוצה שיבינו אותה.
כשאני אומר "אל תאמין" אז אני מתכוון לזה שתאמין יותר בעצמך ובמה שאתה חושב ומרגיש מאשר לאנשים שלא יודעים מי אתה באמת ומה אתה באמת עובר ומרגיש בפנים.
אני אשמח מאוד לדעת אם מה שאני אומר עוזר לך קצת ובכל מקרה בהצלחה!

כמה שאלות:
אתה רואה אולי מן ענן שחור מוזר שמרחף מעלייך כשאתה שוכב במיטה לפני השינה?
אתה שומע מן שריקות או ציוצים בתדר גבוה עולה ויורד כשאנשים מתקרבים או מתרחקים אלייך או ממך או משהו בסגנון כזה(זה דומה לצליל שהטלויזיה עושה כשמדליקים אותה)
אתה מרגיש דקירות פתאומיות או עיקצוצים ודגדוגים מוזרים או תחושה של קור או שריפה בתוך הגוף או על העור?
אתה רואה אולי איזה חרקים או יצורים מוזרים לא מהעולם הזה בסביבה שלך?
לפני שאתה נרדם,אתה מרגיש שפתאום מישהו או משהו עומד לידך?
אתה רואה אולי כל מיני נקודות רצות ומוזרות כשאתה מסתכל על השמים?(כמו בטלוויזיה שבורה)
אתה מרגיש אולי טעמים וריחות של ברזל או אמוניה שבאים משום מקום?
אתה מרגיש אולי דברים שעוקבים אחריך או מסתקלים עליך שאתה לא רואה אותם בעיניים אבל מרגיש אותם?

Apotheosis

New member

AEOLIAH

New member
לאאאאאאא אמאלההה

הדבר היחיד שאני מרגיש זה דקירות בגוף וזה כצתוצאה מחרדה וקראתי על זה.

NISTA01

New member
אמא לא תעזור

טוב,אולי קצת.
דקירות כתוצאה מחרדה?
איפו קראת על זה?
יותר נכון,ממי קראת את זה?
מפסיכיאטרים שהם חלאות המין האנושי,שנותנים לעשרות מליוני ילדים בעולם סמי מרץ והזיות קשים בהסוואה של "תרופות" ובלי שום מחקר מדעי רציני שבאמת יכול להוכיח משהו,
שהופכים אותם לרובוטים אובדניים וחסרי רגשות,הורסים כמעט כל תפקוד תקין של איבר בגוף והרבה מהם גומרים מתים.
רוב התקריות כמו: ילדים שבאים לבית הספר ורוצחים את חבריהם לכיתה או אמא שרוצחת את הילדים שלה שקורות בעולם הם כתוצאה משימוש בסמים פסיכיאטרים שהארגון הפסיכיאטרי העולמי מנסה להסתיר בכל מחיר.
רק בישראל עד עכשיו מתו כ-70,000 אנשים תוך כדי אשפוז פסיכיאטרי ואחרי,זה יותר מסך כל הרוגי המלחמות,פעולות האיבה ותאונות הדרכים בייחד.
את כל זה אני אומר מנסיון אישי ולמידה על ההיסטוריה האמיתית של הפסיכיאטריה-תעשיית המוות.

כמה נתונים חשובים שכדאי לכם לדעת:

*כ-123 מיליון איש ברחבי העולם צורכים תרופות פסיכיאטריות, שמכניסות לחברות התרופות כ-88 מיליארד דולר!
* בכל חודש מתים מסמים פסיכיאטריים כ-3000 בני אדם.
* 20 מיליון ילדים ברחבי העולם מקבלים סמים פסיכיאטריים.
* הפסיכיאטרים טוענים שכ-450 מיליון אנשים ברחבי העולם סובלים מ-"הפרעה נפשית" - הפרעה שהם לא מסוגלים להוכיח את קיומה בצורה מדעית.
תלמדו על זה אם חשוב לכם לדעת על האמת בנושא.

AEOLIAH

New member
כשאני בחרדה ופחדים הדקירות באות

כשאני רגוע אין דקירות זה נראה לי מספיק לדעת.

וזה קודם כל הולך ככה אני חרדה החרדה מתעצמת ואז מגיעות הדקירות..

NISTA01

New member
מצטער,

אני לא משתף פעולה עם אנשים שיש להם חולשה לבלונדיניות

NISTA01

New member
טוב,הנה המידע -

סתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...........................................................איך נפלת בפחחחחחחחחחח..........
גדול!!! חה-חה-חה..............

למעלה