למה כן ביבי

קישקאשת

New member
למה כן ביבי

ללא ספק בנימין נתניהו הוא אחד הפוליטיקאים הכי שנויים במחלוקת במדינה "והיעד מספר אחת" של "כלבי השמירה של הדמוקרטיה". – אך האם לכל זה יש צידוק אמיתי? מאת: מאיר אמסלם | ללא ספק בנימין נתניהו הוא אחד הפוליטיקאים הכי שנויים במחלוקת במדינה "והיעד מספר אחת" של "כלבי השמירה של הדמוקרטיה". אך האם לכל זה יש צידוק אמיתי? לא בכדי נוספו המרכאות הכפולות לכלבי השמירה קרי אמצעי התקשורת, שמזה זמן רב הם לוקחים צד פעיל בהטיית דעת הקהל להשקפתם והעדפתם הפוליטית וחבל שכך, היום יותר מתמיד הם מגויסים בהתנדבות לצד הפוליטי שלהם וקוטלים בחריפות בעיקר את מי שמהווה את האיום העיקרי למועמדם. בשנת 1996 ביבי היווה איום על פרס ואכן ניצח, וכיום ביבי מהווה כאיום הכי רציני על שרון / אולמרט. אז אם ביבי נתפס על-ידי חלק מאיתנו כשנוי במחלוקת ומסוכן, זה תודות לתקשורת ולכוח שיש בידיה. נוטים לשפוט את כהונתו הראשונה של ביבי ככישלון מוחלט ועם יחסי אנוש בעיתיים עם חברי מפלגתו. בואו נבחן זאת. - ביטחון: בתקופת כהונתו מספר הפיגועים ונרצחי הטרור ירדו בצורה דרסטית, ובל נשכח מה קרה מהסכמי אוסלו ועד 96. ציון 9 מדיני: עם היבחרו ערפאת הבין שדבר מה השתנה בציבוריות הישראלית, ומולו עומד ראש ממשלה עיקש שלא רץ כאחוז אמוק "למען מזרח תיכון חדש" ושקורבנות הטרור הם לא אמצעי שמקדש את המטרה. בתקופת ביבי נוצר סטנדרט התנהלות עקבי מול הפלשתינים "יתנו יקבלו, לא יתנו לא יקבלו" ממול לאמריקנים החזרנו לעצמנו את חוט השדרה והעצמאיות, ולא כעושי דברי הממשל. ביבי בכישרון רב גייס את שני בתי הפרלמנט לתמיכה בלתי מסויגת באינטרס הישראלי. בהסכם חברון - ביבי התגלה פה כמנהיג ישר ואמיץ, שלמרות התנגדותו ושל מפלגתו להסכמי אוסלו, הוא החזיר חלק קטן מחברון כי הסכמים בין לאומיים ישי לכבד. ציון 8.5. - כלכלה: למרות המצב הביטחוני והבין לאומיים העכורים, ממשלת ביבי שמרה על יציבות כלכלית ובזמן ממשלת ברק החל המשק לקרוס שהגיעו לשיאו בכהונת סילבן שלום. כל זאת יחד עם כהונתו המבריקה והאמיצה כשר אוצר, הוא הציל את המשק מקריסה והביאו לצמיחה של 5.2% בשנה החולפת ציון 9.5

mean girl 16

New member
למה כן ביבי -

======================>>> אחלה מאמר
תודה

mean girl 16

New member
סטיקר שאין עליו עוררין..

תראי לי מישהו שיכול להתווכח עליו
ויש לי עוד סיבה מאוד חשובה==>

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

"נתניהו- פעם בעשר מגיע לו"
השאלה היא, mean girl16, מה מגיע לו? ותחשבתי על זה...

um21

New member
בפעם האחרונה שבדקתי.

צה"ל שולט בחברון ובכל ימי שלטונו של נתניהו לא גורש אף יהודי מביתו בעיר האבות. אז מספיק עם השקרים העלובים של השמאל. ההישג בהסכם חברון היה ענק, בפעם הראשונה הכירה הרש"פ בזכות הקיום של הישוב היהודי בחברון וויתרה למעשה על הזכויות שלה שם(לא שאי פעם היו לא כאלה).

אשרת

New member
תגובה

לפני הסכם חברון, שנתניהו חתם עליו, כל העיר היתה בשליטה ישראלית. החלק היחיד מהעיר הזאת שנשאר בידינו - הוא האזור של מערכת המכפלה וקרית ארבע , נדמה לי. בכל מקרה, בעיר הזאת יש פרדוקס מוזר, חיילי צה"ל מגנים על הפלסטינים מפני היהודים. הייתי אומרת שזה הזוי.

um21

New member
כמה הערות.

1.בהסכם אוסלו סוכם שכל העיר תועבר לשליטת הפלשתינאים עד לתאריך מסויים, הסכם חברון היה הפעם הראשונה בה תוקן הסכם אוסלו ובו הערבים ויתרו על חלק מהעיר. 2.על פי המפות וההסכם בשליטת ישראל נשאר יותר ממה שכתבת אני אעלה בקרוב את ההסכם (אני לא מוצא אותו בנייד) ותקראי. 3.חיילי צה"ל מגנים על כולנו מפני הרצחנות הידועה של תושבי חברון הפלשתינאים(תקראי את התיאורים על מאורעות תרפ"ט ותביני עם מי יש לנו שם עסק)

אשרת

New member
תגובה

1. מה הקשר למאורעות תרפ"ח למה שאני כתבתי. במציאות הנוכחית, המצב הוא הפוך! חיילי צה"ל מגנים על הפלטסינים מפני אלימותם של מנתחלי חברון, שהאלימות של אותם מנתחלים אף מופנית כלפי אותם אלה שמגינים אלהם, וזה לא מפליא שאיש ימין לא יכול לגנות את האלימות והטרור של אותם מתנחלים. 2. בסוף אחד אתה למעשה תומך במה שנאמר - אמנם זה מתקן במעט את אוסלו, אבל עובדה, שנתניהו חתם על הסכם חברון! שבו מדינת ישראל מוותרת על השליטה על הצד הפלסטיני של העיר. יש פה מעין וויתור, לא חושב? 3. ייתכן, שנשאר יותר ממה שכתבתי, שלפתי מהזיכרון, אבל זה לא משנה את העבודה, שצה"ל לא שולט על כל העיר. אז , למעשה אף אחד פה לא שיקר לך. נתניהו וויתר, ובזה הוא לא שונה מאף ראש ממשלה אחר. ואם איני טועה, הוא גם אמר לאחרונה שגם הוא יוותר על שליטה נוספת בחלקים מסויימים מהשטחים.

ילי28

New member
תכניס לראש,ביבי מסר את חברון

נתן אותה,שכח ממנה. ביבי ישב בממשלה שפינתה ישובים. ביבי,הוא כלום נפוח ובעלה של שורה.

למעלה