למה כריס היה בתחתונים?!

אבישג 21

New member
למה כריס היה בתחתונים?!

פשוט לא יכול לראות את הטקס כאן אבל קראתי בפורום EMA שהוא היה באמצע ההופעה של רובי? הוא מלך העולם כמובן... אגב, פורום EMA מזעזע, אל תנסו להיכנס. אנשים הכי מזעזעים אי פעם, אנשים עם ניקים של בריטני רושמים שקולדפליי משממים וריקניים. LOL.

sf59

New member
ד"א יש את הטקס באינטרנט לייב

הייתי המומה לראות את כריס, זה אמור היה להיות קטע מצחיק שלקחו לו את המכנסיים. לפי המצב שגרין דיי זכו ב- best album נראה לי שהם יזכו בלהקה
נחמד שרובי זכה
מזל שיש אינטרנט, אפשר להעביר את הקטעים המשעממים.

טולייצ

New member
ראיתי את זה

בזכות השיער המדהים שלו זיהיתי שזה הוא,כי לא צילמו אותו מקרוב. לא בדיוק שמעתי,אז להבין מה היה אמור להיות מצחיק ולמה לא הבנתי,אבל היה מענג בהחלט
טוב שהוא לא לבש 7 זוגות תחתונים

sf59

New member
התאכזבתי מהתחתונים../images/Emo13.gif

הוא היה צריך ללבוש תחתונים יותר גזעיים. אבל ככה זה יותר מצחיק. כל הכבוד לבחור על ההעזה והרוח הספורטיבית.

Pink Ego Box

New member
אני יודעת שאני לא קשורה, אבל...

שלום, אני חדשה. :) לא שמתי לב שכריס היה עם תחתונים... LOL... ובלי קשר, ההופעה שלהם בטקס היתה מהטובות ביותר. נהניתי מכל רגע.

MarishA M

New member
נצל"ש.. ב-6 בבוקר אני טסה לפולין

אני אתגעגע!! אני רואה שיש מפה הרבה שטבים לפולין..וזו תקופה שכזו.. אז שיהיה לכם שבוע נעים.. אני אתגעגע!

0mroosh

New member
../images/Emo24.gif

אומנם לי יש זמן עד המסע שלי במרץ, ואני לא כ"כ יכול לנחש מה תהיה ההרגשה, אבל שתהיה חוויה אדירה וכמובן, תהני.
.

0mroosh

New member
ברור שלא.../images/Emo3.gif

בשבילי
. חוץ מזה שהתחתונים שלו היו די מכוערים,..

מיכיל

New member
חחח כריס בתחתונים

את מי עוד המנחה האוזבקיסטני קזחסטני האידיוט הזה הקפיץ את הפיוזים? וסבבה, לגרין דיי מגיע פרסים, אבל גם להקת הרוק וגם אלבום השנה? וקולדפליי הופיעו עם TALK סוף סוף אבל זה נשמע רע! וכריס אף פעם לא נשמע רע! כעסתי על כל החרא טקס הזה.

למעלה