למה כשחילוני פוגש דתי...

• פותח הנושא msch
  • פורסם בתאריך

msch

New member
למה כשחילוני פוגש דתי...

נושא הדיון תמיד גולש ל...דתיים ומערכות יחסים שבינו לבינה ? למה חילוניים חושבים שלדתיים יש סדין עם חור?... ולמה כל מה שמעניין חילוני בדתיים ודת זה עניינים שבינו לביינה או בלשון חילונית מין....

ציקי 07

New member
אולי

כי מין זה דבר שמאד מרתיע ההתחייבויות בהקשר של דת.. לא כך?

אופירA

New member
מנהל
כנראה תלוי בגיל ובאינטרקציה ../images/Emo13.gif

בגילי ובאינטרקציה שאני מקיימת עם חילוניים במקום העבודה החילוני - נושא זה מעולם לא עלה... עלו הרבה מאד נושאים אמוניים, נושאים של הנהגות בחגים, בקיום מצוות, בהשקפה כללית, בהשקפה בנושא המדינה וכו'. אז זה לא תמיד הנושא שעולה.... תלוי בגיל, בראש ובמערכת היחסים בין החילוני לדתי...

tamarhp

New member
לא תמיד..

ואולי סתם כי חילונים רואים שאנחנו שומרים שבת וחילונים רואים שאנחנו אוכלים כשר אבל הם לא רואים מה היחס שלנו בעניני מין.. לדוג' מישהו שאל את בעלי - "אצלכם, הדתיים, אין רומנטיקה, יש רק "פרו ורבו", נכון?" ופשוט נדהמנו לדעת שככה חושבים עלינו... ):

זאת אומרת

שכשהייתי חילוני לא חשבתי שלדתיים יש סדין עם חור, וכשפגשתי דתי זה לא הדבר שעניין אותי או העסיק אותי.

tamarhp

New member
מזתומרת כשהיית חילוני?

מה אתה עכשיו ומה מבדיל אותך בין מה שאתה עכשיו לבין התקופה ש"היית חילוני"?

אופירA

New member
מנהל
אצלי בסדינים יש הרבה חורים ../images/Emo10.gif

גם בציפות...
אבל רק במצעים הישנים, זה מרוב כביסות... בסדינים החדשם ברוך ה' אין חורים

tamarhp

New member
לא הבנתם, אוף

אתה מגדיר את עצמך עכשיו כ...? ומה ההבבדל בין ההגדרה הזו לבין חילוני? זתומרת - בד"כ בנאדם לא דתי = חילוני, ואני יודעת שאתה חולק על זה.. אז מה הכוונה שפעם היית חילוני ועכשיו לא? מה אתה עכשיו ומה ההבדל?

אנ אודה לך

אם תפסיקי לתקוף אותי ולהשתמש בביטויים כוללניים. את לא תקבעי מה זה דתי ומה זה חילוני ואיפה עובר הגבול בינהם (לא רק בשבילי, אלא בשביל כולם). יש לי רעיון
שאלה - מה את?

tamarhp

New member
מה?

היי, ממש לא התכוונתי לתקוף ): באמת רציתי לשאול כי אני לא ממש מבינה את ההגדרות שלך ואני מנסה להבין...אני מצטערת אם פגעתי ): זו ממש לא היתה הכוונה... באמת התעניינתי כי כבר התבלבלתי לגמרי..

למעלה