למה כשעושים ספורט עולים במשקל???

למה כשעושים ספורט עולים במשקל???../images/Emo7.gif

או שנישארים אותו דבר . . . ירדתי כל כך יפה עד שהתחלתי אירובי ועיצוב בסטודיו . . . פתאום עם הספורט במקום לרדת יותר זה נעצר אווווווווווף יש למישהי הסבר או עידוד בישבילי?

מיכלי48

New member
מזדהה איתך

אין לי מושג גם אני עושה ספורט כבר חודש וחצי והמשקל לא יורד בכלל ממש דיכאון. הייתי משוכנעת שלאחר ההתעמלות אתחיל לרדת במשקל אבל לא הבנתי שבחודשים הראשונים אין ירידה במשקל מאחר והשרירים מחליפים את השומנים אז יכול להיות שיראו שירדת במשקל אבל לא תראי זאת במשקל עצמו

napopo

New member
עידוד ../images/Emo42.gif

המשקל הנוסף הוא של השריר שמתחזק וגדל ולכן מוסיף משקל לגוף. אחרי כמה זמן הגוף מתאזן ומתחילים לראות גם ירידה במשקל. כשאני התחלתי לעשות ספורט עליתי 2-3 קילו ואחרי חודש בערך התחלתי גם להוריד במשקל... אל יאוש...

אתי אתי

New member
מצטרפת ../images/Emo140.gif

תתמקדי בחיובי, בהנאה מהספורט, בהרגשה הטובה אחרי, את השינוי בגוף תראי בהמשך ללא ספק, והמשקל הוא לא קריטריון בשלב הזה. ואיך עם האוכל? גם זאת שאלה...

1אורניתה

New member
נא להתעודד...

רקמת השריר כבדה יותר מהשומן, לכן שאנחנו מגדילות מסת שריר יש מצב בו תהיה עליה מתונה במשקל, אם זאת ההקיפים יורדים. עוד נתון רקמת שריר צורכת פי 4 יותר קלוריות לשם תפקודה מרקמה אחרת, אי כשאת מפתחת שרירים את יכולה לאכול אותו דבר אבל לצרוך יות ואז בעקיפין תורידי במשקל.

yogevari

New member
כי שומן הופך לשריר

הרבה פעמים כאר תילים להתאמן עולים במשקל מאחר ומסת שומן יורדת , אבל במקביל נוצת מסת שריר שוקתקצת יותר. לא להילח זה קרה וזה טוב. אב אולי כדאי שתתיעצי גם ע יוצי תזונה. אני מאוד נעזרת בצוות של סטויו G ואני יודעת שיש שם גם נשים לאחר לידה. אני מצרפת לך את הכתובת של האתר שלהם http://www.mystudio-g.com/. בהצלחה

1אורניתה

New member
שומן לא הופך לשריר

שריר מעלה את נפחו השומן נשרף..., זה מיתוס לחשוב ששומן הופך לשריר.

yogevari

New member
נכון

שומן לא הופך לשריר. אבל כאשר מתאמנים בונים במקביל לירידה בשומן גם שריר ולכן עולים במשקל ויורדים בהיקפים. יתכן וזה מקור המיתוס.

תודה על העידוד

תפס אותי עכשיו צינון מרגיז רצח שהורס לי הכל, אולי זה בכלל שפעת אז אני ינסה להתמיד בספורט ונקווה לטוב

למעלה