למה לאון בכה???

למה לאון בכה???

ראיתי תמונה שהוא בוכה בסלון ויורדת לו דמעה הוא היה לבד מה קרה לפני.?

מי שהו ראה את זה?

למה בכה?? מק

שי דיבר עם מישהו

ולאון נכנס באמצע אז שי אמר לו משהו בסגנון של "לאון סתום רגע" אז לאון נעלב. אח"כ לאון שוחח על כך שהוא עצוב בגלל מה שקרה לו עם שי עם ונסה ואח"כ עם רנין. למרות שהם אוהבים אחד את השני לאון נפגע כל כך ושי כנראה שמע שלאון אמר את שמו וחשב שהוא מדבר עליו כשבעצם לאון רק דיבר על זה שרע לו והטריגר היה ששי אמר לו לסתום. אח"כ לאון יוצא לסלון ורוצה לדבר עם שי ושי לא רוצה לדבר כרגע על הנושא אז שי קם ועזב את הסלון ולאון המשיך לשבת עצוב ולהזיל דמעה. כזה חמודי הוא. אבל אפשר להרגע - אח"כ הם נתנו חיבוק חם ואוהב בחדר. זהו בערך. לא יום טוב ללאון שדי מרגיש באמצע של כל המאורעות בבית בין המחנות אשר/עינב/יוסי לשפרה/צבר כי הוא אוהב את כולם.

קופנגן

New member
כי שי העליב אותו

רנין ביקשה לדבר עם ליאון. ליאון שפך את ליבו שכואב לו ששפרה לא מעריכה את דעתו, וכן שהוא מאד נעלב ששי אמר לו "סתום את הפה" ולא מכבד אותו. אז שי הצדיק תמים אמר לו "בניגוד לכל החבר'ה כאן, אני לא מדבר מאוחרי הגב, תבוא תדבר איתי, לא מוכן שתדבר עלי עם אחרים" ו - "אני לא מוכן לנהל שיחה עכשיו, אחר כך" ליאון מאד נפגע ממנו. כן, שי המתוק והצדיק, בכלל לא דיבר ביום שישי עם יוסי ואמר שצריך להזהר מאותו ליאון כי הוא יודע לשחק את המשחק, אותו שי שאמר לליאון ביום ראשון אחרי שאשר ועינב נעשנו : "אלה החברים שלך, נחשים" (עד היום אני מחכה שיבוא כמו שהוא אומר "כמו גבר" ויגיד להם את זה בפרצוף) שמרכל על כולם עם כולם, מחרחר מריבות

למעלה