למה לאנשים קשה לקבל א-מיניות יותר מכל נטייה אחרת?

רjה

Active member
אנשים לא מבינים למה אני מגדירה את עצמי כא-מינית בגלל שכן חוויתי משיכה מינית. גם בקהילה הגאה מזלזלים בה. גם מבלבלים בין משיכה מינית למשיכה אסתטית שאני נמשכת לגברים יפי תואר אבל זה לווא דווקא משיכה מינית. מישהי שדיברתי איתה אתמול אמרה לי את זה. אנשים גם לא מכירים את תחום הא-פור של הא-מיניות וכמה שניסיתי להסביר למדריכה בהוסטל שאין לי משיכה מינית ונתתי לה הגדרות והסברים במייל היא פשוט התעלמה ולא מכירה בנטייה כזאת אבל כן בנטיות אחרות. אולי אני אשמה שיצאתי בהצהרה בהתחלה שאני ביסקסואלית ויש לי גירוי מסוים מעירום נשי וזה בילבל אותי.

k500

Active member
מנהל
שלום,
את לא אשמה בכלום, לא עשית משהו לא נכון או לא טוב. להיפך, הסברת את מה שצריך בצורה מספיקה ונכונה. העניין הוא שלרוב הא.נשים אין מספיק ידע על א-מיניות והמגוון שבה. הבורות בנושא מביאה א.נשים לזלזול או התעלמות ממה שאומרים להם. היחס של החברה כלפי א-מיניים/ות הוא לא מספיק טוב, בלשון המעטה ולכן צריך לעבוד קשה בהסברה באופן כללי. לצערנו אנחנו עדיין סובלים מדעות שליליות של הסביבה עלינו אבל אני מקווה שבעתיד המצב ישתנה. בכל אופן, מה שעשית הוא הדבר הנכון גם אם אין לזה תוצאות מיידיות.

למעלה