למה לא אומרים איכס על אוכל?

Nיכל

New member
למה לא אומרים איכס על אוכל?

אני אומרת הרבה איכס על אוכל כי יש הרבה אוכל איכס ותמיד יש מישהו שקופץ ואומר "לא אומרים איכס על אוכל!" אבל אם יש אוכל איכס אז למה לא להודות בעניין?

ששק

New member
ואני דווקא מסכימה עם...

מיכל... יש דברים שפשוט לא טעימים...נקודה....

nani nani

New member
../images/Emo12.gif אני רואה טוב??

ששששששששקקקקקקקקקקקקקקקקק

Nיכל

New member
אבל גם אם זה טעים לאחד זה עדיין

איכסה לשני! כל כך פולני להגיד ש"לא אומרים איכס על אוכל"

r66

New member
אני אגיד לך משו, מיכלי

לפני כמה זמן כתבת על סבאייה. אני מתה על סבאייה והוספתי שהיא טעימה לי נורא גם עם חילבה. התגובה שלך היממה אותי. אני מאמינה שלא כולם אוהבים, אבל נראה לי מאוד בוטה להגיד "אותי זה מגעיל" על משהו שמישהו אמר לך שזאת אהבתו... פשוט הוציא לי את הרוח ולא יכולתי להמשיך לדון אתך.. אז נטשתי. הייתי מקבלת תגובה של "לא אגע בזה בחיים" או "זה לא טעים לי". כשאת אומרת למישהו, שמה שהוא אוהב זה "מגעיל" או "איכס".. מה אגיד לך, לטעמי, פשוט חוסר רגישות ... ואני מאמינה שזה לא בכוונה, רק עניין של אופי.

Nיכל

New member
אם כך, אני מצטערת, אתמוןל היה לנו

דיון על כך בעבודה, וזה שמשהו מגעיל מישהו אחד זה לא אומר שמישהו אחר צריך לקחת את זה כל כך אישית... ממש לא התכוונתי לפגוע. הרי יש אנשים שמגדלים נחשים וחרקים ואוהבים אותם מאוד ורוב האנשים יגידו להם איכסה, אז למה על אוכל לא? בכל אופן, אני לעולם לא אגיד לביתי לא להגיד איכס על אוכל...

מאיה 72

New member
אבל עדיין...זה אוכל...ולראש יש

תפקיד חשוב בנוגע לאוכל. את יכולה להגיד שזה לא מושך אותך או כל מה שבא לך, אבל הקטילה החד משמעית הזו לא לעניין...למשל בלי קשר לזה שאני שומרת כשרות בואי נאמר שלראות שרצים למיניהם לא עושה לי טוב, אבל אני בגישה של חייה ותן לחיות, ואם זה טוב וטעים למישהו שיבושם לו, אני פשוט לא אגיב לעניין כזה בלי ששאלו אותי, ואם כן ישאלו אני אומר שזה לא בשבילי ושזה עניין של טעם. בקיצור אם אין לי משהו טוב לומר אני אשמור על זכות השתיקה :)

Nיכל

New member
דרומית ו- FOOD אני ממש מצטערת אם

אני מגעילה אתכן, לדעתי חילבה מגעילה, אין מה לעשות! והגדרת הנזלת באה לא ממני אלה דווקא מהתמניה הזקנה שלימדה אותי להכין חילבה ומעוד כמה תימנים שדווקא מאוד אוהבים חילבה, אני רק אימצתי את ההגדרה!

טוב, כתבתי לך על זה גם בפורום השני

אפשר למצוא הגדרות פחות מגעילות מנזלת לאוכל גם אם הוא מגעיל בעיניך.

Vashti

New member
../images/Emo3.gif אז אצלינו זה נורא פשוט,

לא אומרים אוכל על איכס !!

Lord_of_Code

New member
גם אני מסכים עם ההגדרה...

שאין מקום למינוח "נזלת" בקונוטציה של אוכל... ובעיקר לא במדיה הכתובה שמנציחה את המילה... וכל מי שאי פעם יקרא את ההודעה (דרך הארכיון) יתקל במילה.

סתיו ג

New member
אפשר להגיד פשוט מאוד כמו ביתי הקטנה

זה לא טעמי, ובזה לגמור את הסיפור די לריב, זה פורום חברתי לא?

sjarjar

New member
על זה כבר אמר לוי אשכול ז"ל:

למה לריב כשאפשר בשקט לתקוע סכין בגב...?

למעלה