למה לא החזירו לה את וויליאם???

o c e a n

New member
למה לא החזירו לה את וויליאם???

הייתי בטוחה שויליאם יחזור אל הוריו הבילוגים מגיע להם אחרי כל מה שהם עברו זה היה אחד הפרקים העצובים אני בהרגשה שזהו נגמר כבר אין קשה לי לעכל את הכל אבל הכי קשה לי זה שלא החזירו את ויליאם כאילו לא ציפיתי שיהיה "הפי אנד" וכאלה כי אף פעם לא היה בתיקים באפלה "הפי אנד" (חוץ מהפרק פרומיתאוס פוסט מודרני) אבל כל מה שביקשתי זה שמאלדר יזכה לראות את הבן שלו

1Shir

New member
הוא לא צריך לראות את הבן שלו...

יש לו את סקאלי :)

o c e a n

New member
לאאאאאא

סקאלי לא מספיקה אפילו שהיא מדהימה הוא צריך את הבן שלו הוא כל הזמן אמר כמה הוא מתגעגע אליו

1Shir

New member
מאיזה פרק/סצנה התמונה הזאת?

ומה ז"א מתגעגע אליו? נראה לי שכתבו קודם שהוא לא זכה לראות אותו, לא?

o c e a n

New member
הוא ראה אותו פעם אחת

בפרק שסקאלי ילדה אותו (סוף העונה השמינית) הייתה סצינה שהם היו אצלה בבית והיא חיבקה את ויליאם מאלדר וסקאלי התנשקו ונגמר הפרק

o c e a n

New member
כן אבל התכוונתי

שהוא לא זכה לראות אותו יותר אחר כך הוא ראה אותו כולה פעם אחת זה לא מספיק זה הבן שלו

Chens15

New member
אבל לדעתי אם היו מחזירים לו את וילי

זה היה מלוקק מדי הסוף....טוב שלא החזירו אותו אליו ומקסימום תמיד אפשר לעשות ילד אחר לא???

scoutlavie

New member
דוקא אי אפשר

ויליאם היה די נס, סקאלי לא אמורה בכלל להיות מסוגלת להיות בהריון , זה שויליאם נולד זה ממש יוצא דופן, אז עוד תינוק, זה כבר ממש נראה מוזר... לדעתי, אם היו מחזירים אותו, זה פשוט היה הסוף הכי טוב שהיה יכול להיות, זה ממש לסגור את כל הקצוות, ומי שהיה עם הסדרה כ"כ הרבה זמן כמוני , רוצה את זה ...אני בסהכ רוצה את מה שהכי טוב להם, וזה להיות עם ויליאם.

o c e a n

New member
ברור אפילו

שבדרך כלל אין להם סוף טוב ותמיד הכל נשאר "פתוח" עדיין הקטע של ויליאם זה כבר הרבה יותר מילד כי סקאלי חיכתה לילד כל כך הרבה ועד שהיא בסוף כן נכנסה להריון ומה שהיא הייתה צריכה לעבור עד הלידה ואחרי הלידה מגיע לה בסוף לקבל אותו פשוט מגיע חוץ מזה שמאלדר תמיד הרגיש נורא אשם שבגללו היא לא יכולה ללדת אז הילד הזה מסמל גם את ההקלה שמאלדר חש

אבל ץחשבי על זה שנייה...

אם נגיד ויליאם היה חוזר אליו ואל סקאלי.........את לא חושבת שזה היה סוף טוב מדי????זה כאילו יהיה משעמם וכבר ימאס עלינו וזה יעבור להגדרה של טלנבולה בדוקה!!! אז זה טוב שלא החזירו אותו פיצי החמודה שלי......=> אוהבת אותך(למרות שלדעתי צריכים לקרוא לה סקאלי)

o c e a n

New member
מצד אחד את צודקת מצד שני

לפעמים רוצים את הסוף המלוקק הזה ונכון שבתכלס מה שהכי אהבתי בסדרה זה שאף פעם לא היה סוף מלוקק שדברים לא הסתיימו בשלום אבל רק בנושא הזה הייתי רוצה שייגמר טוב רק שיחזירו להם את הבן שלהם כשמאלדר גילה שאחותו מתה ולא חיה חשבתי שזה הסוף המושלם כשסקאלי איבדה את הבת שלה (אמילי) חשבתי שככה זה היה צריך להיות אבל ויליאם? ויליאם היה צריך לחזור

Chens15

New member
לאאאאאאאאאאאאאא

אא cc עשה את הדברים ככה אם הם רצו משהו יפה לדעת היוצריכים לראות את מאלדר וסקקאלי הולכים לקבר של סמתנה או משו כזה ביחד

scoutlavie

New member
אין לסמנתה קבר

לפחות לא כזה שהראו. אני לא יודעת, פשוט חשבתי שאחרי כל מה שהם עברו מגיע להם קצת אושר . וכן הם ביחד, אבל הם בורחים מהחוק, ושי את האיום של הפלישה וזה ממש לא אפי אנדינג, אז כן , להחזיר את וילאים לא נראה לי מוגזם מדי . מישהו בכלל הבין למה היא נתנה אותו?

o c e a n

New member
בשביל להגן עליו או משהו כזה

אבל לדעתי זה היה מיותר בחיים לא הייתי מוסרת את הבן שלי (בטח אם זה היה גם הבן של מאלדר) אם למשל הייתי במקום סקאלי במצב שלפני שמאלדר חזר הייתי שומרת עליו רק בגלל שהוא חלק ממאלדר ואני בעד שיחזירו את ויליאם עכשיו שיעשו סרט שני ושויליאם יחזור אני אחתום על עצומה למען איחוד אב ובנו

למעלה