למה לא הישרדות כחול לבן?

Kobbie Williams

New member
למה לא הישרדות כחול לבן?

שמעתי יותר מפעם את התיאוריה הטיפשית לפיה הישרדות מקורית בארץ לא תתפוס בגלל המצב ש"מאוד דומה" ושגם ככה אנחנו במתח מה זה החרטה הזה? בטח שאפשר הישרדות בארץ!

וופל

New member
כי...

איפה תמצא מקום בארץ שהוא מספיק מבודד, כדי להכיל 2 קבוצות במרחק סביר זו מזו? מאיפה הם ישיגו אוכל (בקושי יש לנו כאן חיות בספארי)? ומים (כשמשק המים בישראל על הפנים)? מבחינה טכנית זה בלתי אפשרי....

mishmesh

New member
פשוט מאוד:

אתם זוכרים את החפרפרת
אתם יודעים כמה השקיעו בה
השקיעו בה המון, אבל הרייטינג איכזב, ובגדול... ואם ירצו לעשות הישרדות, זו תהיה אפילו השקעה יותר גדולה, ומפחדים שהרייטינג יאכזב... דרך אגב, jcs(החברה שהפיקה את "המבצר" והיא גם זאת שהפיקה את החפרפרת) כבר רכשה מזמן את הזכויות להפקת גירסה ישראלית של הישרדות, אבל הם מפחדים שוב מכישלון... מה עוד שבארץ אין שטח מספיק גדול ומבודד כדי לערוך בו צילומים, כל שני מטר יש ישוב או משהו...

אבל "הישרדות" האמריקני לא מתרחש

באמריקה, מה פתאום ש"הישרדות" הישראלי יתרחש בישראל? ואני לא חושבת שהמצב צריך לשנות. להפך, כולם ינסו לראות את החברים שלהם מהצבא ובני הדודים של החברות שלהם וכו´ מנסים להתמודד עם זה. הבעיה היחידה זו העלות לעומת הרייטינג הצפוי, וזה לדעתי למה באמת לא נראה את התוכנית בזמן הקרוב, אם בכלל.

mishmesh

New member
אז זהו, שאם יצלמו אם זה בחו"ל זה

יהיה אפילו יותר יקר, ואז גם אם יהיו 50% רייטינג זה לא יכסה את העלות... אתם יודעים כמה זה להסיע צוות שלם+ציוד+מצלמות+אוכל לכל הצוות+לינה לכל הצוות+הרבה דברים אחרים
זה מאוד יקר...

Outlast

New member
בקיצור-

כנראה שאין בארץ מישהו בסדר גודל של CBS שיכול להוציא לפועל כזה דבר ענק, עם כל כך הרבה השקעה, ולאף אחד אין את האמצעים או הרצון להשקיע, ואפשר להבין את זה... נ.ב- תצביעו לסקר! מחר אני מקווה להחליף אותו, אם יהיה לי זמן עם כל הבלאגן של הסדר הזה... חג שמח!

Boran

New member
דוקא יש

ארז טל הפקות, בשיתוף עם רפי גינת הפקות, יכולים להרים פרוייקט כזה בצורה מצויינת. לפי איך שאיתי אנגל הנחה את החפרפרת הוא יכול להיות ג´ף פרובסט הישראלי. לדעתי זה גם יכול להצליח מאוד בארץ אם רק הם יקחו את זה ברצינות ויעשו את זה כמו שצריך (לא כמו שעשו את החפרפרת)

Outlast

New member
איתי אנגל= ג´ף פרובסט הישראלי???

לא לא, בהחלט לא... איתי אנגל הוא היצור הכי קר ואדיש (וכמו ששמעתי מישהו מכנה אותו ונראה לי מאוד מתאים- צנון) שמופיע בטלויזיה. הוא לעולם לא יוכל להיכנס לנעליים של ג´ף, לא בצורה טובה בכל אופן (ולדעתי הוא הוכיח את זה ב´חפרפרת´. ממהשראיתי- הוא היה איום). ג´ף שומר על כאילו אי-אכפתיות ממשית ומשתדל לא לגלות אמפתיה כלפי המתחרים, אבל הוא מעניין, חם וגם, אממ... נראה הרבה יותר טוב... אבל מה עם דודי בלסר? הוא יכול להיות מגיש טוב, לא...?

Kobbie Williams

New member
לא לפסול אותו כ"כ מהר

חייבים לזכור שאיתי אנגל,לפני שהוא מנחה הוא קודם כל כתב שהיה בכל חור בעולם. אולי הפעם כבר יש לו יותר נסיון בהנחיה ואולי גם העובדה שהיה בכל מיני חורים תגרום לו להתאים להישרדות כמו כפפה ליד. וחאלס עם הדודי בלסר הזה...לא מספיק שיש שלטי ענק עם התמונה שלו?

shirakl

New member
קראתם את הראיון עם ג´ף פרובסט

בפנאי פלוס? אחרי שקראתי אני עוד יותר חושבת שהוא חמוד...

shirakl

New member
וואלה!

אבל אם יעשו הפקה ישראלית ויצלמו בחול"ל ההוצאה הכספית תהיה עוד יותר גדולה, ולכן יש עוד פחות סיכוי...

Boran

New member
הבעיה עם הישרדות ישראלית

זה לא התקציב, זה משהו אחר: מילא הישרדות עם 16 אמריקנים, אפילו נרחיק לכת ונגיד שזה בסדר הישרדות עם 16 בריטים... אבל 16 ישראלים?! רבאק, עזבו אי בודד, על אי תנועה אי אפשר לשים ארבעה בלי שיהיה כסאח לא נורמלי. ועוד בהישרדות לוקחים אנשים מכל שכבות החברה! דמיינו ערס, אשכנזי, כוסית וזקן זעפן וזה רק ארבעה שאין סיכוי שייסתדרו בלי לעשות משהו בלתי חוקי... ועוד במקום מבודד...

Optimus_Prime

New member
הבעיה עם הישרדות בארץ:

כשרות אסור לשדר בערוץ לאומי (11, 22) אנשים אשר אוכלים אוכל לא כשר במודע ובמתכוון מהארץ (לפחות ככה שמעתי פעם אחרונה.. רצו לשים תוכנית בישול כלשהי עם לובסטרים, והרשות השניה פסלה אותה). אז מסיבות כשרות ראשית. @_@ שנית , הם יודעים שהמיליון ילך אלי אז מה הטעם ?

Boran

New member
אין בעיה

מה עשו בהישרדות 2? אכלו את האורז המסריח שנתנו להם ועוד קצת פירות שהיו, נעזוב כרגע את החזיר. מה הבעיה לשים את הישראלים במקום שומם עם עצים מניבי-פירות ולתת להם טיפ טיפה יותר אוכל (כשר) ?

shirakl

New member
אבל יש גם את העניין של שחיטה

צריך שהשחיטה תהיה כשרה כדי שהאוכל יהיה כשר

Outlast

New member
אתה רציני???

יש חוק כזה? אלוהים (
), אני בהלם... אז רגע, נניח ב"בורגנים" אסור להם לאכול לובסטר? או סנדביץ´ של גבינה ונקניק? (ולא שאני אוכלת את הדברים האלה, אני צמחונית, אבל העיקרון...). וואי, זה די מזעזע, לא? טוב, חג שמח לכולם, ותצביעו כבר לסקר, אני אחליף אותו מחר...

למעלה