למה לא הרגו אותם וזהו?..

LoLo16

New member
למה לא הרגו אותם וזהו?..../images/Emo122.gif

מאלדר וסקאלי ישבו לכולם כמו עצם בגרון, הפריעו לחקירות, גילו דברים שאף אחד לא היה אמור לדעת וכו'. ראינו איך בסדרה רוצחים אנשים כאלה על ימין ועל שמאל ועל הרבה פחות, וכמו שאמר קורצוויל בסרט "האנשים האלה לא טועים"- למה מאלדר וסקאלי לא מתו כבר בפרק השני של הסדרה? (מבחינה ריאלית, לא טלוויזיונית..
)

בגלל ש

סקאלי הייתה אמורה לטרפד את החקירות של מאלדר וזה באמת מה שהיא ניסתה לעשות לפחות בהתחלה, לכן לא הייתה שום סיבה להרוג אותה. ומאלדר הוא הבן של האיש המעשן ואולי בגלל זה האיש המעשן לא רצה להרוג אותו. הייתה פעם שסמוקר אפילו הציע למאלדר להיות שותף בסינדיקט ואולי הוא לא הרג אותו כי הוא חשב שיש למאלדר פוטנציאל לעבוד בסינדיקט. זאת לפחות התיאוריה שלי.

Ice Age

New member
עזבו תאוריות

במהלך הסדרה כבר אמרו במפורש כמה פעמים שלא רצו להרוג אותם כדי לא להפוך את זה למסע צלב שיעורר התעניינות בנושא ע"י הציבור ברחב. לכן השאירו אותם בחיים אבל השתדלו לשים להם רגליים כמה שיותר.

LoLo16

New member
אבל בכל זאת ניסו להרוג אותם כמה

וכמה פעמים- -הרצח של מליסה שנועד לסקאלי -הירי מהחלון בדירה של מאלדר שכמעט הרג את סקאלי -הפצצה ששם CSM בתוך הקרון שמאלדר היה בו -הירי מהאמבולנס בסרט (למרות שבאותו הסרט אמרו לא להרוג אותו..) -שוב בסרט שרצו להרוג את סקאלי -בפרק האחרון אני רק מנסה לפתח פה דיון רציני. לא ייתכן שלא רצו להרוג אותם, יש מספיק הוכחות במהלך הסדרה. זה נראה לי מוזר (שוב, מבחינה ריאלית, לא טלוויזיונית) ששני אנשים שלא מתחבאים מאף אחד וכ"כ רוצים להרוג אותם- איך לא הרגו אותם?.. יכול להיות שזה קשור להסכם שעשה סקינר עם ה CSM?

hrgo

New member
אותה שאלה חלפה במוחי ואף תשובתו

של מאיר, ואף דחייתך שלך. כך שאין לי הסבר ברור למעט ההשערה כי במצבים מסויימים - כשמאלדר ממש הגזים, הם החליטו להרוג אותו ואף ניסו לעשות זאת. אך אח"כ כשהוא "שב לתחייה" (כמו ברידוקס, או כמו בסרט) - כבר נשתנו התנאים והמציאות והתנאים להורגו טרם בשלו מחדש. ועל כן לא ניסו להרוג אותו עד שבשלו התנאים בשנית.

Ice Age

New member
אז ככה

קודם כל, הטיעון שהעליתי קודם הוא לא המצאה שלי אלא נאמר יותר מפעם אחת במהלך הסידרה. בטח אורית זוכרת איפה. לגבי הנסיונות להרוג אותם: הרצח של מליסה נועד אמנם לסקאלי אבל היה בתקופה שהיא עוד כנראה לא היתה כ"כ חשובה וניסו לפגוע במאלדר דרכה. הפצצה בקרון נועדה להרוג את החייזר ולהשמיד ראיות, אף אחד לא ביקש ממאלדר להיות שם. בפרק האחרון הוא כבר היה מספיק קוץ בתחת כדי להרוג אותו, כנראה.

dylan

New member
ניסו להרוג את שניהם

אבל סקינר עשה עסקה עם המעשנצ'יק שלא יפגע בהם.. זו היתה יותר סחיטה מעסקה אבל לא משנה.. בכל מקרה זה מביא לשאלה אחרת.. למה לא הרגו את סקינר?

Ice Age

New member
לגבי סקינר

בפרק AVTAR (הפרק בו סקינר מואשם ברצח) באמת סקאלי שואלת למה לא הרגו את סקינר אם רוצים להתנכל לו. אז מאלדר אומר לה שבאמת ניסו אבל לא הצליחו (לא זוכר מתי בדיוק).

scoutlavie

New member
הם אמרו את המשפט הזה הרבה

לגבי המסע צלב. לי אישית עולה בראש שהאיש המעשן אמר את זה בסרט וגם בפרק "השיבה", אבל זה נאמר בעוד הרבה הזדמנויות. הענין הוא שמולדר מכיר אנשים ולא יכלו סתם להרוג אותו . לגבי סקאלי - היא מהווה פחות איום כי היא ראתה פחות ומאמינה פחות. כן יש קטעים שניסו להרוג אותם , למשל בסופי עונות, וניסו גם לפרק את המשרד - עונה 2 ו-6, אבל לא הלך להם. השאלה עד כמה הם מהוים איום בכל רגע נתון . זה גם לא קל להרוג 2 סוכני בולשת ככה סתם....

למעלה