למה לא חושבים על פתיחת תחנה חוקית ים תיכונית

ali211

New member
למה לא חושבים על פתיחת תחנה חוקית ים תיכונית

למה לא חושבים על זה ?

sagi6665

New member
אם אתה אוהב מוזיקה ים תיכונית...

תאזין ל91FM (לב המדינה) יש שם מוזיקה ים תיכונית תהנה
סופ"ש מצויין לכולם .

asijoker

New member
חחח אל תצחיקו אותי

יש רק בית אחד למוזיקה ים תיכונית24 שעות ביממה רדיו בריזה www.briza.fm

ddi211

New member
אתם לא נקראים הבית החם של המוסיקה מכיוון אתם

פיראטיים אני דיברתי על חוקי

נו ולמי זה אמור להפריע שהם פיראטיים

צריך להגיד להם תודה יפה על מה שהם תורמים בשביל המיזרחית כי אם לא הם המצב עוד יותר גרוע של המיזרחית. וגם אני נהנה שהם מתעללים במשרד התקשורת תענוג פשוט

asijoker

New member
אנחנו לא מתביישים שאנחנו פיראטים

אנחנו משמיעים את המוזיקה שהעם אוהב ולא נכנעים לכל מיני גופים יש לנו קליטה מצוינת בצפון,סאונד מצוין,אתר אינטרנט מרשים אחוזי האזנה יותר גבוהים מכל תחנה חוקית אחרת בצפון בחג פסח האחרון הוכחנו שכל אבל כללל הזמרים מכבדים ואוהבים את התחנה ולמי שיצא לשמוע את התכנית שבה אירחתי את הזמר שריף העלתי לשידור גם האמרגן שלו מינו בר שלמי שלא יודע מינו משדר גם בלב המדינה וגם בגלי צה"ל (שתיהן חוקיות) מינו אמר בשידור ואני מצטט: עם כל הכבוד לכל התחנות החוקיות מה שרדיו בריזה עושה למען המוזיקה אף תחנה אחרת לא עושה" אז תמשיכו להאזין ולהנות..שבת שלום

אסי צודק . אבל מה תוכניות לילה אחינו

גם את זה העם רוצה . למה אין שדרים אחרי חצות בקביעות ובסופ''ש לפחות בימי שישי תוכנית בסגנון של מינו בר בלילה

asijoker

New member
אחי כל לילה יש שדרן

יש תכניות לילה בשפע אני באופן אישי שידרתי בשבועיים האחרונים תכניות לילה עד 4 לפנות בוקר!

ddi211

New member
אסי אם הייתם לא רק מקדמים את עצמכם בצפון אלא

משדרים בכל הארץ אז הייתי אומר שאתם יותר אחלה כי באמת אחלה אז נכון שאתם מקדמים את המוסיקה הים תיכונית שזה יפה ונכון שאתם לא חוקיים אבל כל המדינה אוהבת מוסיקה ים תיכונית אבל חבל שאתם לא משדרים גם בדרום ובמרכז ידעתי שאתם הייתם אמורים לשדר בתדר 105.2 אף אם לדרום למרכז אבל אין כלום בתדר הזה אז מה קורה אם תחזירו את השידור לתדר הזה אז אני יגיד סבבה

בריזה עושים בשכל שלא משדרים למרכז ודרום

אחרי שבוע פושטים להם על המשדרים . לכל בן אדם יש מחשב ואפשר לשמוע מכל מקום בעולם את בריזה בעידן המודרני אף אחדש לא מאזין דרך הרדיו. תראו את סנטר כל שני וחמישי מחרימים להם את המשדרים במרכז.

דייג2

New member
"כל המדינה אוהבת מוזיקה מזרחית כל"

מי זה הכל? אני ורוב חבריי ממש לא אוהבים את סוג המוזיקה הזאת אז מי זה הכל הזה בהכללה הגורפת שאתה עשית?

or1013

New member
אם אתה לא אוהב מה רצית לעזאזל מהכל באהבה ??

כל מילה תגובה שלו על מוסיקה מזרחית וישר התחממת עליו למה? ולמי זה היה טוב?? עכשיו זה מובן מדוע בגלל שאתה וחברייך לא אוהבים מוסיקה מזרחית אם אתה לא מכיר לא שומע לא יודע ולא מבין בשביל מה לחמם את העניינים??

דייג2

New member
אור לא קשור ללחמם

פשוט מאוד זה אבסורד לדבר בהכללה גורפת.
יש המון שלא אוהבים אי אפשר לומר על עם שלם שהוא אוהב את המוזיקה הזאת.

לא הכל הרוב הגדול

הרוב הגדול אוהב למעט אנשים כמוך. זו המוסיקה הפופולארית במדינה וזו עובדה . מה מנגנים בכל האירועים הרוב מיזרחית.

ייתכן מאוד שמינו בר צודק,

אבל רק על התבטאות הזו מגיעה לו שיחת בירור רצינית אצל בניהו :)

מה הוא סה''כ אמר

למה זה אמור להפריע לבניהו בדיוק זכותו של מינו להביע את דעתו . מה שהוא מחוץ לגלי צה''ל זה חייו האישיים ואלו דעותיו ואכן הוא צדק .

מי שמשדר ברשת ארצית,

אמור להיות, לדעתי, מחוייב לאינטרסים שלה. לא הצלחת לשכנע אותי, דעתי בעינה עומדת.

למעלה