למה לא חזרתם אלי בתלונתי

b l o n d i n i

New member
למה לא חזרתם אלי בתלונתי

אמנון לוי! למה לא חזרתם אלי, בנושא התלונה שלי על ערוץ 10???

אני אענה לך

כי זה לא אתי ולא מקובל שגוף ציבורי יעשה תחקיר על גוף מתחרה לו. ואגב יש לי תלונה על ערוץ 10 שבתכנית זה הזמן אפשר להצביע למצעד האיוולת רק במספר טלפון הנושא קידומת סלולרית וכך השיחה יקרה משיחה קווית של בזק.

b l o n d i n i

New member
לא הבנתי

לא הבנתי על מה התלונה שלך? התלונה שלי היא על תוכנית הבוקר של אברי גלעד וזה ממש לא בסדר, שבגלל שזה גם גוף שמשדר תוכניות, אז אף אחד לא יטפל בהם - מצה שאתה אומר זה שגוף כמו ערוץ טלויזה יכול לעשות מה שעולה על רוחו, ואף אחד לא יטפל בהם

הוא לא יכול לעשות ככל העולה על רוחו

על ערוץ 10 יש פיקוח-מועצת הרשות השניה לטלויזיה ולרדיו. זה פשוט לא נהוג שגוף משדר ינצל את משאביו על מנת לעשות תחקיר על מתחרהו. לכל היותר יש את תוכניות התקשורת כמו תיק תקשורת והתכנית החדשה של ערוץ 1 בהנחיית חנן עזרן.

b l o n d i n i

New member
אני מעדיף שאמנון לוי יענה

אחי אם כל הכבוד לך, אני מעדיף שאמנון לוי או מישהו מהתוכנית יענה לי כי זה לא יתכן שבגלל שזה גם גוף שמשדר, אז יכולים לעשות מה שעולה על רוחם

b l o n d i n i

New member
אז ככה

זכיתי בתוכנית הבוקר של אברי גלעד אבל בשביל לקבל את הפרס, שלחו לי חוזה שליחו צריך לחתום... חוזה זה - גם במצב הכי גרוע של אדם הוא לא יכול לחתום עליו... אתה יודע מה רשום בו? - מותר להם לפגוע בך בלשון הרע ובעוד דברים - ואין לך מה להגיד להם... - זה רק תמצית, יש עוד דברים.. אני זכיתי בעבר הרבה פעמים, אבל אף פעם לא רצו להחתים אותי על מסמך כזה

b l o n d i n i

New member
תשאל את ערוץ 10

כשדאתה זוכה הם מחתימים אותך שמותר להבם להגיד עליך מה שירצו, מותר להם לפגוע בשמך

למה לא חזרנו?

אנחנו מקבלים מידי שבוע כמה מאות פניות. אנחנו חוזרים רק למי שנראה לנו שאנחנו יכולים לטפל בפניתו. ההחלטה אם לטפל או לא, קשורה בהמון שיקולים. איננו יכולים בשום פנים ואופן לחזור לכל הפניות ולהסביר מדוע החלטנו לא לטפל. אני מקווה שאלו שלא חזרנו אליהם, יבינו שלא ניתן לעשות זאת בעומס הפניות שיש עלינו.

למעלה