למה לא יוצא עשן ?

nbaruc

New member
למה לא יוצא עשן ? ../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif

הי למנרגלים- קניתי נרגילה והיתה לי בעיה איתה בקשר לשאיפת העשן--- תראו מה כתבתי למנהלי האתר ממנו קניתי את הנרגילה- שלום למנהלי האתר- יש לי שאלה- קניתי נרגילה 60 ס"מ-בהתחלה היא פעלה בסבבה. אבל מהעישון השלישי-רביעי אני צריך לשאוף ממש חזק את העשן מהצינור-כאילו שהוא סתום או משהו כזה(וגם יוצר הרבה פחות עשן) אגב-זה צינור סורי ונרגילה מצרית.יוצא ממש מעט עשן...בעצם-גם בהתחלה לא היה יוצא הרבה. איך אני מסדר את העניין הזה ולמה הוא קורה? אשמח אם תענו לי תודה רבה אודי אטיאס וזאת היתה תשובתם- אודי היקר, תגיד, החלפת מים בין הנירגולים? הבעיה שלך נשמעת כמו בעיה קלאסית של עודף\חוסר מים. תבדוק את העניין. אם גם זה לא עובד, תמיד שווה להריץ את שיטת הניקוי של אבוללה... http://www.abulehleh.co.il/rotem/nuke/article.php?sid=476 אז מה אתם אומרים? מהי הכמות הנכונה של מים שצריך לשים בוואזה? הנרגילה חדשה,כך שהניקוי לא נראה לי הבעיה...כנראה שאני עושה משהו לא נכון...כמו כמות המים. אשמח לשמוע תשובה ממבינים !! תודה מראש אודי

lizard

New member
כנראה שהנרגילה לא אטומה.

תמלא מים, תכין הכול חוץ מראש עם טבק. תשים את הראש(בלי טבק) ותכסה אותו עם כף היד. אם אתה מצליח לשאוף אוויר אז הנרגילה לא אטומה וצריך לברר איפה ולמה.

למעלה