למה לא כדאי לכם ללכת לריקי ספא
בן זוגי המקסים הפתיע אותי ליום הולדתי, הוא בישר לי שאני צריכה להיות בריקי ספא במלון דיויד אינטרקונטיננטל
ביום שישי בשעה רבע לאחת בדיוק, ולא לאחר.
כהרגלי פתחתי את הבוקר בחדר כושר, ומשם לארוחת בוקר של יום הולדת עם חברה.
כמובן שקיצרנו את הבילוי על מנת שאגיע בזמן לספא ולא אאחר לתור.
כשהגעתי אמרתי את שמי, ושאלו אותי עם אני אמורה להגיע עם אדם נוסף, אמרתי שלא, בכל זאת בקשו ממני להסדיר את התשלום.
אמרתי שהכל סודר, וגם התקשרתי לבן זוגי לבדוק שאכן זה כך, הוא אמר שסגר איתם שיגיע מאוחר יותר לשלם ואף נתן להם פרטי אשראי למען יהיו שקטים.
מאוחר יותר הסתבר, שהוא התקשר פעמיים, וההזמנה אושרה לו, כך שהיה ברור שאני רשומה לתור.
מודה שקצת התאכזבתי ואמרתי, שזה ממש מוציא לי את החשק, ואז החלה סגת השירות ה"מוצלח"
הגברת בקבלה, שכנראה היתה ריקי בכבודה ובעצמה, אך סרבה לתת לי את שמה, אמרה לי
ש"מזל שאין לי חשק, כי ממילא אין לי תור". כששאלתי אותה אם זה סוג השירות האיכותי שהם נותנים
היא החלה לרדת על המראה שלי, ועל כך שאני מתאימה לשוק הכרמל הסמוך(אומנם הגעתי מחדר הכושר, אבל אחרי מקלחת עם בגדים נחמדים למראה).
שאלתי אותה אם ככה היא מתייחסת לאדם שהרגע היא קלקלה לו את הפתעת היום הולדת
היא המשיכה לרדת עלי בצורה מכוערת עלובה ונמוכה
ואז היא ביקשה ממני לעזוב את המקום תוך שהיא מאיימת שתקרה לאבטחה.
כשהתחלתי לענות לה באותה המטבע, היא צלצלה לאבטחה וביקשה מהם לבוא לקחת מישהו שמשתולל אצלה.
לרגע הצטערתי שלא באמת השתוללתי שם, כי את עוגמת הנפש לה היא גרמה שום דבר באותו יום לא הצליח לתקן.
החלק הכי גרוע בעיניי היה שבן זוגי שכל כך ניסה לעשות לי יום הולדת שמח, וכל כך השתדל
קיבל כזו יריקה בפרצוף.
אני ממליצה בחום, לא להגיע לריקי ספא, על כזה שירות וכזה יחס, אין מחילה.
בן זוגי המקסים הפתיע אותי ליום הולדתי, הוא בישר לי שאני צריכה להיות בריקי ספא במלון דיויד אינטרקונטיננטל
ביום שישי בשעה רבע לאחת בדיוק, ולא לאחר.
כהרגלי פתחתי את הבוקר בחדר כושר, ומשם לארוחת בוקר של יום הולדת עם חברה.
כמובן שקיצרנו את הבילוי על מנת שאגיע בזמן לספא ולא אאחר לתור.
כשהגעתי אמרתי את שמי, ושאלו אותי עם אני אמורה להגיע עם אדם נוסף, אמרתי שלא, בכל זאת בקשו ממני להסדיר את התשלום.
אמרתי שהכל סודר, וגם התקשרתי לבן זוגי לבדוק שאכן זה כך, הוא אמר שסגר איתם שיגיע מאוחר יותר לשלם ואף נתן להם פרטי אשראי למען יהיו שקטים.
מאוחר יותר הסתבר, שהוא התקשר פעמיים, וההזמנה אושרה לו, כך שהיה ברור שאני רשומה לתור.
מודה שקצת התאכזבתי ואמרתי, שזה ממש מוציא לי את החשק, ואז החלה סגת השירות ה"מוצלח"
הגברת בקבלה, שכנראה היתה ריקי בכבודה ובעצמה, אך סרבה לתת לי את שמה, אמרה לי
ש"מזל שאין לי חשק, כי ממילא אין לי תור". כששאלתי אותה אם זה סוג השירות האיכותי שהם נותנים
היא החלה לרדת על המראה שלי, ועל כך שאני מתאימה לשוק הכרמל הסמוך(אומנם הגעתי מחדר הכושר, אבל אחרי מקלחת עם בגדים נחמדים למראה).
שאלתי אותה אם ככה היא מתייחסת לאדם שהרגע היא קלקלה לו את הפתעת היום הולדת
היא המשיכה לרדת עלי בצורה מכוערת עלובה ונמוכה
ואז היא ביקשה ממני לעזוב את המקום תוך שהיא מאיימת שתקרה לאבטחה.
כשהתחלתי לענות לה באותה המטבע, היא צלצלה לאבטחה וביקשה מהם לבוא לקחת מישהו שמשתולל אצלה.
לרגע הצטערתי שלא באמת השתוללתי שם, כי את עוגמת הנפש לה היא גרמה שום דבר באותו יום לא הצליח לתקן.
החלק הכי גרוע בעיניי היה שבן זוגי שכל כך ניסה לעשות לי יום הולדת שמח, וכל כך השתדל
קיבל כזו יריקה בפרצוף.
אני ממליצה בחום, לא להגיע לריקי ספא, על כזה שירות וכזה יחס, אין מחילה.