למה לא להגיד את האמת?!

למה לא להגיד את האמת?!

[URL]http://hakolkalul.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1079599[/URL]

למצה לא להגיד את האמת, שרני רהב, ככל שההצגה שעשה, הייתה מטופשת ומזיקה, האיש צדק.... בואו נשים קלפים על השולחן, . נכון בקופיקס מוכרים בחמישה שקלים, כוסות קטנות יותר, מאפים מצומקים, כריכים קטנטנים וזה שמוכרים לנו מוצר משונמך ובאיכות זובי ב5 שקלים, לא מהווה "צדק חברתי" אלא נוכלות של הטעייה.
ניסיתי את קופיקס, הקפה היה לא טעים, והוכן בחוסר הקפדה, איכות הקפה שנמזג בכוס הייתה מחרידה משהו בסגנון 100% רובוסטה , כמו זה המשמש מכונות וונדינג ורחוקה מלהיות קפה איכות, הכריך שאכלתי שם היה מפרוסות לחים דקיקות ועם שכבת מילוי מקרוסקופית, כשניסיתי מאפה הוא היה קטן , רק טיפה גדול יותר מקרואסון מהקטנטנים האלו שמוכרים במאפית בשופרסל ואפילו במחיר נמוך יותר בהרבה....
אין שום "בשורה" בקופיקס, זה עסק שנולד למשוך שני סוגים של פראיירים, אלו שיהיו הלקוחות ה"פרעסרים" שבעבור המחיר הזול והמפתה יהיו מוכנים לשלם מחיר מופקע על מוצר ירוד מאוד, ואלו שיהיו מוכנים לשלם ים כסף על זיכיון וברגע שימכרו מספיק זכיונות, בעל הרשת ימכור למרבה במחיר את השליטה ברשת, וזה שיקנה את השליטה ברשת יגלה מה עומד מאחוריה וזו תקרוס... זה קרה עם כל העסקים שאבי כץ בנה... עם יד על הלב, כמה סניפים נשארו היום תחת השם "הכל בדולר" והאם שייכים לרשת המקורית? מה נשאר מרשת כפר השעשועים והאם הסניפים עדיין מופעלים מגרעין השליטה של הרשת, ולא באופן פרטני של הזכיינים שפרקו את החבילה? איפה רשת החנויות לכלי הבית "ששת"(נמחקה כליל)?

שנה עברה, בואו תזכירו לי את נבואת הזעם בעוד שנה ובעוד שנתיים רשת קופיקס לא צפויה לשרוד ולא תמכור קפה ומוצרים נוספים ב5 שקלים לעוד הרבה זמן.

arlto

New member
דובי יקירי תיזהר לך בלשונך

כחבר מציע לך להזהר בלשונך
קפה חרה מאפים גרועים - בסדר
אבל לטעון/לרמוז שאבי כץ עושה סיבובים על פראיירים (גם אם נכון) זה לשון הרע ...

Yehuda Badihi

New member
אני לא משפטן אבל

האזהרה של דובי חשובה למי שחושב לפתוח סניף כזה ולכן יש חובה מוסרית לפרסם את הדברים.
דובי גם בטוח באמיתות הדברים ונתן דוגמאות התומכות בטענה שלו אז אני לא בטוח שמדובר פה בלשון הרע.

arlto

New member
לשון הרע

ראשית למען הסדר טוב פרסום דברים לא יפים על מאן הא הם לשון הרע גם אם אלו דברי אמת
קיימת הנה למפרסם מתביעה אם יש בדברים עניין ציבורי ואלו דברי אמת
לו אני דובי לא הייתי לקח סיכון. לתת חוו"ד על קפה שהוא חרה זה לגיטימי ואני אולי גם מסכים
לטעון שאדם מסויים הוא קומבינטור שיטתי הנוטש את זכייניו לאחר ששתה להם את הדם - סיפור אחר לדעתי
אבל נרה לי שמיצינו את הנושא ...
נמשיך לשתות קפה טוב (לטעמנו) ונקטר על כל השאר

boogieland

New member
הסיבה שהם לא יחזיקו מעמד

הבעיה העיקרית בקופיקס היא לא איכות המוצרים. הבעיה היא שבתוך שישה חודשים פתחו במרכז העיר בירושלים שלושה סניפים, עוד שניים-שלושה סניפים של קופיזז (אותו דבר עם שם שונה), שני סניפים של "חמש" (אותו כנ"ל) ועוד שלושה מקומות דומים עם שמות שונים.. כולם הולכים לפשוט את הרגל כי כמה מקומות יכולים להתחרות על אותו קהל, ועוד במחירים זולים שבונים על מאות או אלפי לקוחות ביום?

לג2

New member
זהו פורום קפה ולכן נדבר על קפה

הקפה בקופיקס אינו איכותי זה בטוח אבל,
בהרבה מקומות אחרים כולל רשתות ומסעדות מקבלים תמורת מחיר כפול ויותר מוצר דומה.
לעומת זאת מיץ תפוזים או גזר סחוט טרי במחיר כזה תמצא במקומות אחרים בגודל של אספרסו כפול.
כרגע נראה לפחות שיש למוצר ולא משנה איך תקרא לו - צרכנים וזה מה שחשוב מבחינה עסקית.

למעלה