למה לא לפתוח פורום תיכון הלבבות

למה לא לפתוח פורום תיכון הלבבות

השבורים? הסדרה הזאת בשידורים חוזרים, מייקל ג'יי פוקס כבר עזב בפרק ששודר כבר מזמן בערוץ 2, בגלל הפרקינסון שלו. מחליף אותו מרטין שיין שמשחק גרוע בהרבה (מי אמר שחקן בזכות אבא שלו?) ומוכיח כמה מייקל תרם לסדרה, שאיבדה את הקסם שלה בלעדיו. יהי זכרה ברוך.

cha ching

New member
כן, כולנו יודעים מי זה

החשקן בלרקוד עם זאבים
ואכן הוא עושה עבודה גרועה בלהחליף את מייקל ג'יי פוקס... אבל למה לעזאזל "יהי זכרו ברוך"?

omer landau

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני לא ממש מכיר את תיכון הלבבות ה... עדיין מצלמים את הסדרה הזאת?? כן ספין סיטי נשארה רק עם שידורים חוזרים אבל לא נורא עדיין סדרה ממש יפה באמת חבל שלא ראתה עוד עונות אבל מה לעשות... אתה רואה את הסדרה בערוץ 3?

לא רואה, לצערי

אין לי כבלים אבל זו הייתה אחת הסדרות האהובות עלי בערוץ 2, שלמצוא בו דברים איכותיים ואת שעות השידור ההזויות שלהם (צהרי יום שישי) זה קשה. תיכון הלבבות השבורים זו סדרה שערוץ 1 שחזר השנה בערך בפעם המאה, והגם שהיא איכותית, זו לא סיבה לפתוח עליה פורום, לכן תמהתי שפתחו פורום לסדרה שמשודרת בשידורים חוזרים. לא ראיתי שמישהו טרח לציין את העובדה הזאת או שהוא ראה כבר ולכן ציינתי. אני לא אשאר כי אין לי מה לכתוב פה, אבל מי שרואה בפעם הראשונה וטוב לו עם זה, שיהיו לו חיים טובים. כל טוב, בהצלחה.

q1231

New member
כבר לא מצלמים

את תיכון הלבבות השבורים צילומי הסדרה הסתיימו ב-1999 וכל הפרקים שהופקו שודרו בערוץ 1.

cha ching

New member
q1231

נראה לי שמי שכתב את ההודעה הראשית לשרשור הזה צחק/ה(?).. זה היה בקטע כזה של "למה שלא נפתח פורום על מירי לא חסה ונכריח את ערוץ 2 להעביר אותה לפריים טיים..?!" אוי, היא כבר בשעת פריים טיים.. (למה?!?!) מן קטע כזה שזה מגוחך לפתוח פורום על ספין סיטי שהיא סדרה בשידורים חוזרים...

למעלה