למה לא מארגנים איזה מפגש קטנועים??

VXR 200CC

New member
למה לא מארגנים איזה מפגש קטנועים??

כל הזמן אני רואה בפורמים שמארגנים מפגשי אופנועים וזה קצת מבאס להגיע עם קטנוע למפגש של אופנועים כבדים???

Shlomi TC

New member
כן, מבאס...

גם אני חשבתי על זה אבל זה הכל עניין של התארגנות, אם נחליט שאנחנו רוצים, לא תהיה בעיה לארגן.

ממש לא קשור...

אופנוע "כבד" מעולם לא היה לי(ER לא נחשב לכבד)ובחודשיים האחרונים(וגם לפני זה לא מעט)הגעתי בכלל ברכב,אף אחד לא יושב במפגש ובודק איזה אופנוע יש לך ואם שווה לדבר איתך בגלל זה... או לחלופין גם לא יושבים ומזילים ריר על אופנועים של אחרים...למען האמת האופנועים עצמם הם חלק קטן מהמפגשים...אז פשוט תגיע לאיזה מפגש שבא לך,הרצליה,רמת גן,חיפה...תמצא את החברה שמתאימים לך ושכח מעניין האופנוע... וחוץ מזה..שהחל מהשבוע אתה בטוח לא תהיה היחיד שמגיע עם קטנוע...אני אגיע עם הטייפון 125 החדש והמכוער שלי...(רמז "דק").

VXR 200CC

New member
צודק אבל עדין אני חושב שצריך-

לארגן איזה מפגש קטנועים במגרש טוב ואין לי בעיה לארגן דבר כזה ומי שמעוניין שישאיר תגובה אני מעוניין ואם יהיה ביקוש נזיז לשלב הבא.

מפגש קטנועים

ראשית תבורך על הרעיון, שנית תרים הכפפה ותראה איך זה קורם עור וגידים.

TheReverend

New member
ולמה שתתבעס?!

אימוני המגרש נועדו לכולם. וכשהזמנתי את כולם אתמול(שישי) בבוקר כתבתי שזה גם לקטנועים. לאימוני מגרש מגיעים אופנועים מכל הסוגים מCBR900, לGS500, דו"שים כמו XR וDR ואפילו קאסטומים כבדים, זכור לי גם כמה פעמים שהגיע CH250 וכמובן tygger שהיה עם הראנר שלו. רוב הדברים שאנחנו מתרגלים הם אחידים לקטנועים ולאופנועים וכל אחד מקבל הערות אישיות על צורת הרכיבה שלו על הכלי האישי שלו. אני שוב חוזר ואומר, באימוני המגרש החיפאים(לפחות על אילו אני יכול להתחייב) - מוזמנים גם קטנועים

VXR 200CC

New member
אני מת לאימון מגרש אבל אני גר-

בהוד השרון וחיפה לא כל כך קרוב צריך לעשות גם משהו לאנשי המרכז, לא????

Moo Moo

New member
50 גם נכנס? אם כן אני בא (מרכז) ../images/Emo6.gif

אולי להקפיץ טיפה? שווה? כן לא?

למעלה