למה לא מאשרים את הצמח הזה כבר ?

albertk

New member
למה לא מאשרים את הצמח הזה כבר ?

ב"ה בושה וחרפה לנו. בושה וחרפה. 80% מהנוער ו- 30% מהמבוגרים עברינים פליליים. כשל מוחלט של המערכת החוקית והמשפטית בישראל. בושה וחרפה.

זהר פלד

New member
מסכים איתך בכל מילה.

אבל מה לעשות, היהודים עם קשה עורף... עד שלא יקום נביא הקנביס בעירו, כנראה שאנשים ימשיכו לחיות מחוץ לחוק, ועוד להינות מזה.

dod_basim

New member
מאיפה אתה מביא את הנתונים האלה?

אני נחשב לחלק מהנוער...ואני מסתובב עם כל סוגי האוכלוסייה הירושלמית ותכלס יש הרבה בני נוער מעשנים לא קרוב ל 50 אחוז

זהר פלד

New member
אררגג...

אני לא יודע בדיוק איך זה עובד, אבל בגדול, קח את המספרים שהרשות מפרסמת, ותכפיל אותם. זה צריך לתת לך פחות או יותר את המספר האמיתי, בלי נדר. אני חושב ומקווה ש 80% מהנוער זה הערכה מוגזמת, ובאותה נשימה, אני חושב ש 30% מהמבוגרים זה הערכה הגיונית למדי. השאלה היא גם אם מדובר על משתמשים קבועים, או על כאלו שניסו פעם, וכד´.

dod_basim

New member
אמממ אם אתה מתסכל על זה ככה

על אנשים שניסו פעם אחת...זה אולי יגיע ל 60-65 אחוז מקרב הנוער, לפי ידיעתי, וזה גם אולי רק בגלאים של 17-19 ולא פחות. אין לי מושג לגבי נתונים של מבוגרים.....ממש אין לי, אני קונה כל מספר שתתן אם הוא הגיוני וכן 30 אחוז לא נראה מופרז

גם אני לא מבינה למה......

פעם הייתה כתבה בעיתון על הקנביס, וכתבו שם על כל התועלת שאפשר להפיק ממנו , כמו למשל - שמן, ואריגים לבדים, ותרופות ... אבל בתרופות הייתה הבעייה שאני לא זוכרת מה רשמו על זה אבל כאילו אנשים יקחו את זה כתרופה או משהו ואז לא יקנו מוצרים של חברות אחרות נדמה לי... אבל אני לא בטוחה ... ומי שמעשן את זה ~ לבריאות...

Wedwil

New member
שימושים

אני קראתי שלצמח יש כ-50,000 שימושים שונים בקרוב. זה אולי הדבר השימושי ביותר עלי אדמות, הוא כמעט שלם בפני עצמו לא פלא שכמה תרבויות חשבו אותו לצמח קדוש. לגליזציה עכשיו!

icy rain drop

New member
מי שהוציא את השיר דונט וורי בי הפי

לפי השמועות, התאבד יום לאחר מכן...
טיפה מזעזע לא?

זהר פלד

New member
העניין הוא שהוא חי וקיים עד היום...

בובי מק´פרין, אגב, ככה קוראים לו.

קוראים לזה -

קידום מכירות. כי כל פרסום הוא פירסום טוב. הוא, אגב, הגיע לפחות פעמיים להופיע בארץ. >ספל חמאה פיספסה אותו פעמיים. לפחות<

ציטוט מש"י עגנון (!!!)

"לפנים איש כי יקטר [במקטרת] ותלו מקטרתו על חוטמו, כי אמרו מוות בטבק, ותייסר הממשלה את האנשים אשר נתנו מהלכים לטבק בארץ. ועתה, ידידתי, נתנו פועל מפועלי בית החרושת שלי בבית הסוהר בהביאו טבק מארץ אחרת, כי מונופול הוא הטבק לממשלה." (מתוך: בדמי ימיה) זה עניין פוליטי כלכלי צר אופקים (עד נטול אופקים). >ספל חמאה לא מחדשת כלום...<

למעלה