למה לא מאשרים לי להרשם לקומונה?

למה לא מאשרים לי להרשם לקומונה?

שאלתי פה בפורום איפה אפשר ללמוד ופנתה אלי אחת המשתתפות והמליצה לי על אירית דולמן ואמרה שהיא מנהלת הקומונה. ניסיתי להיכנס לקומונה אבל לא מאשרים לי. יש לי קרן השתלמות שבדיוק נפתחה וזו אמורה להיות מתנה לעצמי ואני מרגישה ממש מגוכחת שאני צריכה לרדוף אחרי מי שמלמד. אני חושבת שככה זה לא צריך להתנהל ואתן צריכות לחשוב על זה. אתן לא יכולות מצד אחד להיות קבוצה סגורה ומצד שני לשלוח לי מסרים שאבוא ללמוד אצל מי שסוגרת את הקומונה בפני. זה ממש לא שיתופי וממש לא מושך לקוחות! קחו את זה לתשומת ליבכן.

אור224

New member
נהגת מונית-הבהרה

לנו אין שום קשר לקומונת הליבוד. יש קומונה ויש פורום, אלו הם 2 מסגרות העוסקות באותו תחום. הקומונה מתנהלת כקומונה סגורה ולנו אין שום קשר לכך,לא שלחנו מסרים ויתרה מכך הקומונה, לא מתנהלת על ידינו כלל וכלל. אנחנו כאן בפורום הליבוד מזמינות ומקבלות כל אחת בברכה, להיות איתנו כאן, ללמוד,להנות מהעשיה ומהחברותא. בביתנו התקבלת בברכה ואת מוזמנת מכל ה
להישאר עימנו.

Sימה

New member
כאן זה הפורום לליבוד והוא פתוח לכל

אחד. הקומונה סגורה ומנוהלת ע"י אירית דולמן . לצערנו אין לנו שליטה על הקומונה . את יכולה להישאר כאן- ואת מתקבלת בברכה יש לנו סדנאות - בהיתנדבות וללא תשלום---אבל ההרשמה ל3 הסדנאות הקרובות נסתיימה, בינתיים תגלשי פה , טיילי בין דפי הפורום ובכל מקום המסומן ב-
יש אתר להנאתך תלמדי להכיר אותנו , תעכבי אחרי ההיתכתבויות שלנו ובסדנאות הבאות הירשמי ונישמח שגם תיתקבלי אליהן. יש גם סדננאות וירטואליות של "פיות" ושל "פרחים" מהם תוכלי ללמוד בעצמך. במידה ותירצי לקנות חומרים --תישאלי כאן בפורום ותקבלי כתובות לרכישת צמר מחטים ועוד ב ה צ ל חה וברוכה הבאה Sימה

תודה ../images/Emo13.gif

הבנתי אבל קצת מבולבלת, שאלתי פה לפני כמה ימים על מקום שאפשר ללמוד בו ליבוד ומישהי ענתה לי במסרון לפנות לאירית דולמן. אז אירית היא מהקומונה? והיא זו שלא מאשרת לי להיכנס לשם? אבל בעצם רוצה ללמד אותי? ואצלכם אפשר לכתוב חופשי ויש מפגשים של הפורום? קצת עקום זה שאני שואלת פה על סדנא ושולחים לי מסר מהקומונה אפילו שבכלל לא נותנים לי להיכנס אליה! אני מצטרפת בכיף! נ.ב עדיין אשמח לקבל המלצות ללימוד ליבוד באופן סדיר וקבוע. ראיתי כתבות בנושא לאחרונה וממש נדלקתי על התחום.

Sימה

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

גולדפיש----- הרסת אותי מצחוק שישלמו הפריירים

Sימה

New member
דיי אני גמורה מצחוק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לימכור כליה ---הרסת אותי כב' הרבנית.... ..........היה פעם נחמד לשלם 75 שקל ולילמוד בובה ... אבל עכשיו ......... 800 שח' לנעלי בית ?????? כאילו דא ....

smady a

New member
חחחחחחחחחח כל אחד שיבחר היכן

מתאים לי להיות.חחחחחחחחחחח

למעלה