למה לא מוצאים אותי ???

g7007

New member
למה לא מוצאים אותי ???

כשאני מכניס את כתובת הדומין שלי בגוגול לא מוצאים אותי ואילו שאני שם כתובת של דומין אחר ( וממש לא אתר ידוע) כן מוצאים מה אני לא עושה טוב באתר ????

g7007

New member
האתר קיים כחודשים אך...

רק עם עמוד אחד כרגע עוצמת הריפוי www.otz.co.il בפנים יש מילות חיפוש שיהיו קשורות לתוכן אבל השאלה שלי היא לשם הדומין בדף שהעלתי אין כלום חוץ תמונה של "בקרוב" כשאני מחפש את שם הדומין בגוגול ,או יאהוו הם לא מוצאים אותו בכלל יש רעיון למה ? החיפוש שעשיתי בגוגל הוא www.otz.co.il בגוגל קיבלתי Did you mean: www.oz.co.il ביאהוו קיבלתי Did you mean: www.one.co.il Go directly to www.otz.co.il (site may not exist)Suggestions: Check your spelling. Find previous versions of www.otz.co.il on The Internet Archive.

אני66

New member
שני דברים לי אלייך

הדף שהעלת מכיל רק תמונה מנועי החיפוש לא רואים אותה תעלה טקסט במקום תמונה זה א מה הטעם לאנדקס דף כשעוד אין אתר. זה מה שיכניס אותך לאגז חול. הדבר השני תסתכל על האתר הבא ואולי תמצא את מקומך שם. רפואה אלטרנטיבית עמית קידום אתרים

b o n f i r e

New member
יש לי בעיה דומה

האתר שלי, www.karega.co.il מופיע בגוגל, אבל הוא לא מתעדכן מספיק האתר שלי מתעדכן כל 5 דקות, אבל בגוגל CACHE העמוד מעודכן ללפני 9 ימים. מה עושים?

אני66

New member
האתר שלך זה משהו מיוחד

מאלר והאתר שלך הוא רק דף של לינקים ללא תוכן מקורי של האתר עצמו. תחשוב על גוגל מה הוא לומד על האתר שלך ..... אז ככה גוגל רואה באתר שלך אתר לא מקצועי מאחר והוא לא ממוקד בתחום מסויים ללא תוכן מקורי והוא מכיל דף אחד שמוציא כמה עשרות לינקים ערך הדף לא ממש מדהים מבחינת גוגל. דבר נוסף האתר שלך חדש קצב הביקור של גוגל נקבע לפי תדירות שינויים באתר אבל גם ותק הוא גורם משפיע וגודל האתר . אתר מסויים שאני מקדם מבוקר על ידי גוגל כמעט כל שעה ביום האתר מכיל כמה אלפי דפים כך שהתאריך של כל דף במטמון של גוגל שונה . בהצלחה. עמית

תדירות ביקור זו לא הבעיה העקרית שלך

בקשר לתדירות ביקור: אתה יכול לנסות להוסיף תגית של revisit-after שאומרת למנועי חיפוש כל כמה זמן לבקר, אבל תנמיך צפיות. בדרך כלל הם מבקרים כשהם מחליטים. ולא כל אתר שמתעדכן לכ שתי דקות ראוי בעיניהם לביקור תכוף. מה שיותר חשוב מתדירות העדכון הוא שהאתר שלך בעייתי למנועי חיפוש: מצד אחד, הוא מזכיר מבנה של אינדקס שיש בו רק קישורים ללא תוכן ייחודי. מצד שני, הוא אינדקס לא ממוקד. אם באינדקס רגיל, יש דף לכל קטגוריה, אצלך יש דף אחד על ה-כ-ל: משביתת מורים ועד פלמים בבלגיה. אתה צריך לחשוב איזה גולשים אתה מצפה שיגיעו אליך? שחיפשו מה? אולי כדאי לסדר את האתר לפי דפים בנושאים שונים: חדשות בעולם, חדשות ספורט, סיפורים מצחיקים, וכו'. בכל מקרה, זה מסוג האתרים שצריך להביא תנועה ממקורות שאינם חיפוש אורגני. ככה זה נראה לי. אולי תמצא גימיק שתוכל להפיץ בשווק ויראלי. אולי איזו סנסציה.תחשוב יצירתי.

למעלה