למה לא מזכירים את T-MARKET ?

יצא לך להיות שם?

לי עדיין לא. כל פעם אני שומעת מחברות כמה הוא מאכזב והמוטיבציה ללכת די נמוכה

חזרתי משם עכשיו. היה כייף. מתחם מסביב לאחד

המועדונים כולל בתוך המועדון. הרבה הרבה אנשים ודוכנים, נמצאים ופרוסים בחצר מסביב כולל אקססוריס. יש גם בר חיצוני למשקאות. ( מקבלים עם הכניסה קופון הנחה של 5 ש"ח לקניה בבר / יש לזכור שכניסה למתחם עולה 15 ש"ח) מוסיקה והרבה חברה טובים... מחירים יקרים לדעתי יחסית לחולצות T : ממוצע ל 80-90 ש"ח לחולצה . ניתן גם למצוא 2 ב 120 וכדומה. לדוגמא חולצה שקניתי שם היום ( משולבים עם המכנס הוא מכנס של חברת RARE - חברה איטלקית )

סוף עונה ב.. 40 ש"ח! בלי-קופר

קניון איילון .( הם גבוהות כי זה מה שנשאר להם אז במידה שלי) קניתי בתחילת החורף. הם של חברה שלא שמעתי עליה : PF-FLYERS

עוד 2 חולצות משם > השחורה עם הקודמת עלו

ביחד 150. ( מהמעצב ששון דיווד ) הצהובה 120 ש"ח ( ההדפס מעמודי פירסום מתל אביב )

ד"א.. שני הדיווד ששון לא מייצגות את המבחר שם

כי רובם, למעשה 95 אחוז, הם בסיגנון החולצה הצהובה כלומר T בגיזרה הרגילה, אם זה עם צווארון פתוח יותר או פחות. החולצות של דייוד ששון גם נבדלות בזכות הסיגנון השונה. המעצב הוא לא מעצב של חולצות T. למעשה הקולקציה של חולצות ה T שלו לא נראת כמעט באתר שלו. אני גם קניתי ביריד מעצבי העיר האחרון ג'אקט שלו יפיפה בצבע חום-אדמדם . החולצה השחורה, כפי שניתן לראות דיי קלילה ושקופה כי למעשה היא מעין חולצת רשת צפופה וצמודה. הגיזרות שלו הם מאוד קצרות למטה ולכן רואים גם כאן שהיא דיי קצרה למטה. 2 החולצות מששון הם בהחלט נבדלות כאמור משאר החולצות ביריד.

הייתי, ולהלן המסקנות

דיוויד ששון אכן היה שונה מהאחרים, מכיוון שאצלו היה פחות דגש על טי שרט ויותר על חולצות כפתורים. לצערי, רובן היו כאילו-וינטג' כאלה, ואני לא אוהבת. רוב המציגים הציגו טי שרטים. היו הרבה מאוד מציגים, רשימה ענקית, וקשה היה להבחין ביניהם מכיוון שהמוצר הבסיסי בסך הכל די דומה. אם לחלק לז'אנרים, היו "טי שרטים עם סלוגנים מתחכמים" ולצידן "טי שרטים עם הדפסים אורבניים מאגניבים". מידות לגברים, עד 46 מקסימום. בסך הכל, לא נפלתי מהרגליים. עוד ביקורת ותמונות (למי שממש סקרן לראות) בבלוג: http://nalula.blogspot.com/2010/04/t.html

קראתי. מצוין. אני הייתי שם מעל שעתיים

מ12 בצהריים לערך ועד מעבר ל2. הסתובבתי לפחות 3 פעמים בדוכנים. 95 מהחולצות היו למעשה אותו הדבר עם שינויי בהדפסים. ד"א. היום הלכתי להחליף בחנות המעצבת את החולצה הצהובה. ביריד לר מדדתי אותו ובבית התברר לי שהיא קטנה עליי. בדרך חזרה קניתי עוד כמה בגדים כי חזרתי דרך הרצל אלנבי שינקין. ובשנקין יש הרבה....

אני שונאת ירידים ידועה

הייתי 16 דקות, והן הספיקו לי כדי לראות שיש הרבה מאוד מאותו דבר (תחת שמות שונים). אני חושבת שריבוי המציגים משקף סוג של התנפחות של המארגנים (בלי להעליב, כמובן). אני הייתי מעדיפה פחות מציגים, פחות ברדק וקשקושים ויותר הבדלים ביניהם, שכל מציג יהיה באמת ייחודי ומעניין.

נניח שהיו רק 10 מציגים. האם זה היה יותר טוב?

לא חושב. לדעתי זה היה טוב שהיו שם למעשה מבחר עצום של חולצות. אומנם כמעט כולם מאותו הסוג - חולצות T מהסוג הפשוט, אבל נראה לי שלמעשה המארגנים רצו להגיד שיש לכם פה מבחר כמעט מכל העוסקים בתחום חולצות ה T. יש לכם מבחר עצום כך שכל אחד יכול לברור ולבחור על פי הטעם שלו וסביר שתהייה לפחות חולצה אחת שתמצא חן בעיניו. ( ובשביל מה שילמתם 15 ש"ח בכניסה ? אה...?) . דוקא אני אוהב את אווירת היריד, בלי קשר אם זה היריד הזה או אחר. אני אוהב את האנשים, המקצב. יש משהו בצפיפות של אווירת היחדיו והקמיהה למשהו משותף אפילו אם לא מכירים את האחר. זה כמו מסיבה גדולה...

עשרה זה קצת לקיצוניות ההפוכה

לא מתחרטת ששילמתי 15 בכניסה ולא הייתי מרגישה מרומה אילו היו שם חצי מכמות המציגים וכל אחד היה מציג משהו עם חתימה/אמירה/פרשנות אישית מובהקת. לא חושבת שארועים כאלה צריכים להימדד על פי כמות המציגים. אצל הרבה מציגים מאוד חסרה לי אמירה אישית כזו, כי חולצה עם סלוגן מתחכם אתה יכול לקנות גם ברשת מסחרית-המונית. לפחות בתחום הנשים, היו גם שמלות (שבהן כנראה יותר קל למעצבים להיות מיוחדג'ים) והיה למשל גם תומר בן כנען, שהציע חולצות משרדיות אבל לא מכופתרות בגזרה מעניינת ומאוד מוצלחת.

תראי, דוקא לחלק רב מהמציגים שם היו להם

אימרה אישית, אם זה בכתב או בציור. לדוגמא החולצה שאני קניתי שמייצגת מצבים מהרחוב הישראלי או יצרן אחר שהציג את חולצה עם מבנה עיריית תל אביב או שוקולד השחר העולה. אני חושב שמבחינת הייצוג הישראלי כהדפסים על החולצות היריד הציג הרבה. אם זאת אני מבדיל בין החולצות, כהגדרתך אם הבנתי נכון - עם סלוגן מתחכם, לבין חולצות T פשוטות. כפי שכתבתי, טיילתי בשינקין לאחר כמה ימים. ראיתי שם הרבה סוגי חולצות שנחשבות לחולצות T אבל הן בהחלט לא מייצגות "ישראליות". יש לי הרבה כאלו בבית ואני משווה אותן לאותו סיגנון של החולצה הסגולה שקניתי ביריד. אלו לא חולצות T פשוטות אלא הם כבר בעלי בד איכותי יותר - יותר צפוף ורך עם הדפסים בשיטות אחרות שאפשר לקרוא להם " מודרניות ויוקרתיות" יותר אשר מיוצרות במכונות קצת "יותר מתוכחכמות" ורובם מיובא מאשר רוב ההדפסים שראיתי על חולצות ה T ביריד - הדפסים וסוג בד גס יותר שמיוצרים בשיטה פשוטה למדיי לדעתי בארץ. ולכן הבעתי גם תמיהה למה הן עולות 80 ואפילו 120 ש"ח כי נראה לי שהייצור שלהם נמוך בהרבה ל"מתוחכמות" יותר. אבל כמו הרבה דברים - עיצוב ומעצבים מקומיים- אפילו אם הוא פשוט, בהרבה מקרים עולה יותר מאשר חולצות מיובאות מסין או חולצות ישראליות ללא שם של מעצב שקורא לעצמו "מעצב" ולכן מעלה את מחיר החולצה ב50 ש"ח לפחות. גם הייצור הוא בארץ ואנו לא יכולים להשוות לייצור בכמויות האדירות וכוח העבודה הזול שמוזילות הרבה את מחיר החולצה כתוצאה מכך. חולצות באותו הסיגנון ניתן להשיג בהרבה מקומות ב 3 ב100 ש"ח.

למעלה