למה לא מייצרים ציר בארץ?

למה לא מייצרים ציר בארץ?

לעתים קרובות אני רואה בתכניות בישול מחו"ל, שמוסיפים לסיר ציר ירקות או בשר, מקרטונית כזו שבישראל משמשת לאחסון מיץ פירות.
כמה נוח. כמה חבל שבישראל לא מייצרים משהו כזה.
 

shira1960

Active member
יש כזה - ראיתי של קנור אאל"ט

ואולי של יצרנים אחרים. (ראיתי גם בסופרים מפונפנים שמייבאים כזה מחו"ל). למען האמת, אף פעם לא ראיתי צורך לקנות ציר - אני מדי פעם מכינה ציר מרוכז ומקפיאה
 
של קנור בטח מלא אבקת מרק לא?

גם אני מסתדרת בלי המוצר הזה אבל מאד נוח כשיש כזה דבר ואפשר לשלוף בקלות ומבלי לטרוח.
 
למעלה