למה לא מספרים כאן חלומות צלולים ?

למה לא מספרים כאן חלומות צלולים ?

ממש חבל, אני ניתקל כאן בתופעה דומה מאד לזאת שהיתה אצלי כשניהלתי את פורום חלומות צלולים באתר. יש כאן הרבה אנשים חברי הפורום שתוך כדי שיחה איתם בצ´אט או מתוך הודעות שלהם בפורום מתברר כי יש להם לא מעט חלומו צלולים אך משום מה, מכל מיני סיבות שונות ומשונות ותירוצים מכאן ועד להודעה חדשה הם פשוט מחליטים לא לרשום אותם כאן בפורום ! לדעתי זה ממש חבל, חוויות אישיות כאלה בנושא חלימה צלולה יכולות מאד מאד להעשיר את הפורום הזה והדבר גם יהווה גם תמריץ מאד גדול לכל אלו שעדיין מנסים ולא הצליחו עוד לחלום חלום צלול. אם יש לכם חלום צלול שלדעתכם הוא אישי מדיי ואתם מתביישים לספר אז ממש אין בעיה להיכנס ולירשום אותו בפורום בשם אחר או לשנות פרטים ושמות של אנשים ומקומות בחלום למניעת זיהוי. ממש חבל אם זה ימשיך בצורה יבשה כמו שעכשיו זו דעתי האישית. ותחשבו על זה ... אלון

חלמן

New member
פשוט

הבן אדם צודק!!!! תספרו.. שיהיה מענייין ...... + תמריץ... שבו שתי דקות תכתבו את החלום זה נחמד לקרוא חלומות.. למשל זאת עם האכבר... חחחח גדווווול.. ."יורד מהמנורה...." חחחחחח תחלס תתחילו לרשום... החלום הצלול הראשון שיהיה לי אני יכתוב אפילו אם זה יהיה החלום הכי מביך בעולללללםםםםםם games4all.up.co.il

Tiger 2

New member
בדיוק!

הכי כיף זה לקרוא חלומות של אחרים, וזה תמריץ נהדר!

shabaz

New member
אני כתבתי

את כל החלומות הצלולים שהיו לי. אתם לא יכולים להאשים אותי. :) שבז

כשיהיה לי אז...

כשיהיה לי חלום צלול אני אכתוב אותו אבל אני לא רואה שום טעם בלכתוב חלומות רגילים פה... זה יכול להיות מעניין לפרשנות אבל זה לא בפורום הזה... אם למישהו היה חוויה יוצאת דופן אז בסדר שיספר אבל לכולנו פה יש חלומות רגילים ואני לא חושב שזה מעניין פה מישהו לשמוע על סתם חלום... בשביל זה יש את הפורום חלומות לפירוש חלומות רגילים... זה יכול להיות מעניין אבל זה לא חלום צלול!!! וזה פורום שנקרא... חלומות צלולים! בכל מקרה אם מישהו חלם חלום צלול בבקשה תספרו אותו כאן!

חלמן

New member
אנחנו התכוונו

לחלומות מענינים!!!! לא סתם שהלכת לבית ספר .. משהו מעניין...

למעלה