למה לא מפגינים בכניסה לבית חולים רמב"ם ?

DANIAVNI

Well-known member

מה הרעיון בהפגנות האלה ומה הן משיגות
חוץ מהפרעה לציבור?
מפריעים לאדם לנסוע בדרך ואז מה יקרה בדיוק
האם זה מה שישכנע אותו שנתניהו רע ליהודים ?
ואם הוא מתומכי נתניהו, האם זה מה שישנה אותו ?

האמת שלי נראה שזה יכול להשיג את התוצאה ההפוכה, פשוט כי מתחילים לחשוב שכל הטענות נגד נתניהו אלה טענות של המטורללים המשתוללים בצמתים .

evglev1

Well-known member
מנהל

חוץ מהפרעה לציבור?

האמת שלי נראה שזה יכול להשיג את התוצאה ההפוכה, פשוט כי מתחילים לחשוב שכל הטענות נגד נתניהו אלה טענות של המטורללים המשתוללים בצמתים .
כנראה לא למדו שוב דבר מהמתנגדים להתנתקות שלא השיגו שום דבר בחסימת כבישים.

marabo

Well-known member

חוץ מהפרעה לציבור?

באתי למסקנה שהשמאל המטורלל עובד בשירות נתניהו.
גם אלו שלא אוהבים את נתניהו כשרואים את האלטרנטיבה חוזרים אליו

evglev1

Well-known member
מנהל
באתי למסקנה שהשמאל המטורלל עובד בשירות נתניהו.
גם אלו שלא אוהבים את נתניהו כשרואים את האלטרנטיבה חוזרים אליו
אני חושב כך מזמן, עוד בזמן אינתיפאדת הסכינים והמספריים, הצל טען שאם השמאל היה מניח לנתניהו הימין היה מפיל אותו על חוסר הביטחון. ולמעשה עד הממשלה הנוכחית ביבי לא הגשים ולא ניסה להגשים מדיניות ימין ומה שחיזק אותו בימין זה עימותים שלו עם השמאל שאת חלקם הוא יזם בעצמו ואת חלקם השמאל יזם באמירות נגדו.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה נשאר לנו?
המדינה הופכת לדיקטטורה משיחית
אז מה נותר לנו חוץ מלהפגין
לא דיקטטורה ולא משיחית בעולם המציאות. אז אם זה מה שגורם לכך שלא נותר לכם מאומה לעשות זולת להפגין, אולי פשוט תפסיקו עם ההמצאות השקריות ובא לציון גואל? לא יותר פשוט :)?

חנן44

Well-known member
לא דיקטטורה ולא משיחית בעולם המציאות. אז אם זה מה שגורם לכך שלא נותר לכם מאומה לעשות זולת להפגין, אולי פשוט תפסיקו עם ההמצאות השקריות ובא לציון גואל? לא יותר פשוט :)?
אנחנו לא נפסיק עד שיסולק הצורר

Harrington

Well-known member
מנהל
אנחנו לא נפסיק עד שיסולק הצורר
וזה שאיזה צורר קטן ופתטי בגרוש יכנה את ראש ממשלת ישראל הנבחר צורר, זה מה שיעשה לך טוב על הנשמה? זה מה שיפטור אותך מהצרבת? ימתן את כאבי הבטן? כי אם לא, לא חבל להוציא את עצמך פתט קיצוני ולא בריא רק בשביל לשחרר איזו השמצה (כפי שאתה רואה זאת) כלפי ראש הממשלה הנבחר? יכול רק לקוות שיש לך תועלת כלשהי מנסיון ההשמצה החולני. כך או אחרת, מאחר וגם טובת הנאה ככל שיש לך מהדבר, אצל אנשים נורמטיביים לא הייתה מובילה אותם לכנות יהודי בשם כזה ויהי מה, אין לי אלא לאחל לך, מעומקה דליבא, רפואה שלמה ומהירה, רפואת הנפש ורפואת הגוף ולקוות שתזכה לצאת מהמצב העלוב והעגום שאתה מצוי בו מהר ככל שניתן.
עד אז ודאי ייסלח לך אם "תמשיך ולא תפסיק", אם כי אין לי מושג במה בדיוק (בלהפסיד בבחירות שוב ושוב? בהתעקשות שלא לנסות לשכנע את הציבור בהסברה בצדקת דרככם? בפגיעה בציבור הרחב תם הלב והחף מפשע אך ורק מתוך נסיון ליצור כאוס כדי שהציבור יכעס על הממשלה הנבחרת? משהו פתטי אחר?). יש מקרים שבהם פשוט לא ראוי ולא נכון להחזיק מעשיו והתבטאויותיו של אדם (ככל שזאת ההגדרה הנכונה) נגדו.

חנן44

Well-known member
וזה שאיזה צורר קטן ופתטי בגרוש יכנה את ראש ממשלת ישראל הנבחר צורר, זה מה שיעשה לך טוב על הנשמה? זה מה שיפטור אותך מהצרבת? ימתן את כאבי הבטן? כי אם לא, לא חבל להוציא את עצמך פתט קיצוני ולא בריא רק בשביל לשחרר איזו השמצה (כפי שאתה רואה זאת) כלפי ראש הממשלה הנבחר? יכול רק לקוות שיש לך תועלת כלשהי מנסיון ההשמצה החולני. כך או אחרת, מאחר וגם טובת הנאה ככל שיש לך מהדבר, אצל אנשים נורמטיביים לא הייתה מובילה אותם לכנות יהודי בשם כזה ויהי מה, אין לי אלא לאחל לך, מעומקה דליבא, רפואה שלמה ומהירה, רפואת הנפש ורפואת הגוף ולקוות שתזכה לצאת מהמצב העלוב והעגום שאתה מצוי בו מהר ככל שניתן.
עד אז ודאי ייסלח לך אם "תמשיך ולא תפסיק", אם כי אין לי מושג במה בדיוק (בלהפסיד בבחירות שוב ושוב? בהתעקשות שלא לנסות לשכנע את הציבור בהסברה בצדקת דרככם? בפגיעה בציבור הרחב תם הלב והחף מפשע אך ורק מתוך נסיון ליצור כאוס כדי שהציבור יכעס על הממשלה הנבחרת? משהו פתטי אחר?). יש מקרים שבהם פשוט לא ראוי ולא נכון להחזיק מעשיו והתבטאויותיו של אדם (ככל שזאת ההגדרה הנכונה) נגדו.
טוב אז לא צורר
ר א ש מ מ ש ל ת ה ט ב ח

קבצים מצורפים

• GGWhl8tXUAAaGtI.jpeg
    GGWhl8tXUAAaGtI.jpeg
    KB 54.7 · צפיות: 0

evglev1

Well-known member
מנהל
ההמצאות הם לא מעכשיו, הם המציאו שבג"צ כמו שאהרון ברק עשה אותו זה הבסיס של הבסיס של הדמוקרטיה, ולכן מבחינתם אפילו החזרתם הבג"צ למימדים הטבעיים שהיו בתקופת שמגר זה קץ הדמוקרטיה.

Harrington

Well-known member
מנהל
ההמצאות הם לא מעכשיו, הם המציאו שבג"צ כמו שאהרון ברק עשה אותו זה הבסיס של הבסיס של הדמוקרטיה, ולכן מבחינתם אפילו החזרתם הבג"צ למימדים הטבעיים שהיו בתקופת שמגר זה קץ הדמוקרטיה.
אכן לא מעכשיו, אבל בשנים האחרונות הן הפכו למשהו עוצמתי יותר שנשמע 24/7, בכל משפט שני (גג) וגם על-ידי גורמים כביכול משכילים שמצופה מהם לומר אמת.

הקטע של השטויות שהם טוענים ביחס למערכת המשפט, לעניות דעתי אצל חלקם הגדול נובע פשוט מבורות. אצל חלקם זה אמנם אכן שקר נטו, תוך שהדוברים יודעים מצוין שהם מדברים שטויות. אבל אם תסתכל על הטוענים כאן בפורום למשל, בעוד שלגבי חלקם ברור שזה סתם שקר לקידום הנרטיב, ברור אצל אחרים שהם באמת מאמינים בשטויות שהם משמיעים. אז או שזה נובע מבורות, או מהמצב הפסיכולוגי בו ממציאי שקרים מתחילים מתישהו להאמין לשקרים של עצמם. אני נוטה יותר להאמין שלפחות אצל חלק מהקבוצה זאת בורות גרידא.
אגב שים לב שברוב המוחלט של המקרים השקרים האלו יגיעו בסיסמאות ריקות מתוכן (לא כטענה נגד הסיסמאות, אלא כמציאות, כפשוטו). הם יכתבו את הסיסמה אך לא יטרחו לפרט את תוכנה (למשל מדוע משהו מהווה 'קץ הדמוקרטיה'). די בכך כדי ללמד אותך שאו שהם יודעים היטב שמדובר בשקר ועל כן הם נמנעים מבכלל להיכנס להסברים כביכול, או שהם בעצמם לא יודעים אפילו להמציא הסבר מדוע מה שהם טוענים זה באמת המצב, מה שמחזיר אותך לבורות. בין לבין יש לך את המצחיקים שמנסים להסביר, אבל ההסבר שלהם כל כך עקום שלא צריך להיות משפטן דגול בשביל להבין שמדובר בשטויות מוחלטות חסרי כל בסיס. אלו חד-משמעית מונעים מבורות וכנראה שהם באמת מאמינים במה שהם כותבים, בלי לקלוט שהם עושים בעיקר מעצמם צחוק ובכל מקרה לא מצליחים להוכיח את הסיסמאות.

evglev1

Well-known member
מנהל
מה נשאר לנו?
המדינה הופכת לדיקטטורה משיחית
אז מה נותר לנו חוץ מלהפגין
אתה סותר את עצמך, כי בדיקטטורות אי אפשר להפגין, לפחות לא באופן חוקי ובלי לסכן חיים. אם כבר דיברת על משיחית, תראה מה קורא למפגינים נגד המשטר באיראן, האם לקפלניסטים יש סיכונים כאלה?

jackie111

Well-known member

חוץ מהפרעה לציבור?

מטרת ההפגנות הללו ללחוץ על הממשלה לדאוג לשחרור
החטופים. מסתבר שזה לא מעניין את חברי הממשלה הזאת.

Harrington

Well-known member
מנהל
מטרת ההפגנות הללו ללחוץ על הממשלה לדאוג לשחרור
החטופים. מסתבר שזה לא מעניין את חברי הממשלה הזאת.
תתפלא. את הממשלה מעניין שחרור החטופים לא פחות מכפי שזה מעניין אותך וכל אחת ואחד אחר במדינה. הטיעון הנלוז והבזוי הזה, שאני במלוא הרצינות לא מבין איך אנשים לא מתביישים להשמיע אותו (כאשר ברי לכו"ע שהם בעצמם אפילו לא מאמינים בו ומריצים אותו רק לקידום הנרטיב הכללי שלהם), כמו בהרבה מקרים כאלו, אומר יותר על המשמיעים אותו מאשר על מושאי דבריהם. ולא משהו טוב למקרה שתהית.

חוץ מהפרעה לציבור?

על פניו המטרה של ההפגנות היא לשכנע אנשים,מה נהוג בדמוקרטיה? הפגנות ובחירות.

בפועל המטרה היא התנגדות נשלטת - שגם המתנגדים הם בעד המלחמה הקיימת...

evglev1

Well-known member
מנהל
על פניו המטרה של ההפגנות היא לשכנע אנשים,מה נהוג בדמוקרטיה? הפגנות ובחירות.

בפועל המטרה היא התנגדות נשלטת - שגם המתנגדים הם בעד המלחמה הקיימת...
החמאס דורש את הפסקת המלחמה בשביל החטופים, ואם הדרישה היא להשיב את החטופים בכל מחיר, אז זה כולל את סיום המלחמה. נכון שגם המפגינים חושבים שיש צורך במלחמה, אבל הם חושבים את שהמשך המלחמה לא שווה את סיכון חיי החטופים והשבת את החטופים שווה גם את מחיר סיום המלחמה המוצדקת. אז איפה התמיכה שלהם במלחמה, רק בגלל שהם חושבים שלחמאס אין זכות קיום כממשלה וכמלציה חמושה הם בעד המלחמה, למרות שהם קוראים בגלוי להפסיק אותה?

הם חושבים את שהמשך המלחמה לא שווה את סיכון חיי החטופים והשבת את החטופים שווה גם את מחיר סיום המלחמה המוצדקת
הם לא אומרים שהם בעד גמר המלחמה - זה אומר הכל.

אם אתה אומר אני רוצה מרצדס חדשה אבל לא מוכן לשלם את המחיר,איך תקבל את האוטו?

למעלה