אפשר לחשוב שלא שמעת אף נאום של נציגי משפחות חטופים בשבת בעיקר לא את אלה של עינו צנגאוקר.הם לא אומרים שהם בעד גמר המלחמה - זה אומר הכל.
אם אתה אומר אני רוצה מרצדס חדשה אבל לא מוכן לשלם את המחיר,איך תקבל את האוטו?
אפשר לחשוב שלא שמעת אף נאום של נציגי משפחות חטופים בשבת בעיקר לא את אלה של עינו צנגאוקר.הם לא אומרים שהם בעד גמר המלחמה - זה אומר הכל.
אם אתה אומר אני רוצה מרצדס חדשה אבל לא מוכן לשלם את המחיר,איך תקבל את האוטו?
לא שמעתי באמת.אפשר לחשוב שלא שמעת אף נאום של נציגי משפחות חטופים בשבת בעיקר לא את אלה של עינו צנגאוקר.
פעמים רבות קראתי לרל"בניקים כאן לעסוק בהסברה, לנסות להסביר לצד השני מדוע הם צודקים ויש לבחור אחרת, קרי לא את נתניהו ולא את המחנה הלאומי, בבחירות הבאות. מסיבות השמורות עמהם, הם מסרבים לכך בקביעות. במקום זאת הם מעדיפים לצווח סיסמאות ריקות מתוכן, לקלל, להמציא כינויי גנאי ובחלקם גם להסית ולאחל מוות לנבחרי הציבור שנבחרו על-ידי רוב ציבור הבוחרים הישראלי.על פניו המטרה של ההפגנות היא לשכנע אנשים,מה נהוג בדמוקרטיה? הפגנות ובחירות.
בפועל המטרה היא התנגדות נשלטת - שגם המתנגדים הם בעד המלחמה הקיימת...
לא תמיד,האנשים שלא נפגעים מזה יכולים להשתכנע וחלקם משתכנעים.הפגנות כפי שהן נערכות כיום לא מכוון לשכנוע אנשים ולא יכול לשכנע אנשים. זה רק מעצבן אנשים שחוסמים להם את הנתיב ובגלל ההפגנות הם מאחרים לעבודה, או לחלופין מאחרים לשעת משפחה קלה שהם תכננו לערב שאחרי העבודה.
אוקיי, אז מבלי להתייחס לאף לא מילה אחת מדברי, הצגת את עמדתך בסוגיות שעומדות על הפרק. אם וכאשר תואיל להתייחס לדברי עליהם התיימרת להגיב, אשמח לקיים דיון ענייני. סתם לקרוא מניפסטים, לא בשביל זה התיישבתי ליד המחשב, עמך הסליחה.לא תמיד,האנשים שלא נפגעים מזה יכולים להשתכנע וחלקם משתכנעים.
אבל בגדול אתה צודק שזה לא דרך חכמה.
הטענה שלהם שלא נורא לסבול בפקק כי לשחרר את החטופים זה יותר חשוב.
נשאלה השאלה למה לעשות משהו שיכעיס חלק מהציבור?
הרי אפשר לשכור כל פעם אולם אחר/כמה אולמות אם יש הרבה אנשים ואין מקום על המדרכות ולעשות תצוגה נהדרת - סימפוזיון.
ההסבר שלי שמטרת המארגנים היא החלפת השלטון אבל לא החלפת מה שעושה השלטון כרגע - ז"א המלחמה.
יתכן אפילו שנקבע בשקט בינהם שהשלטון ישאר כל עוד שבסקרים הוא מקבל אחוזים יפים/העם משתף
פעולה באופן כללי עם המלחמה.
הסבירו כבר אין סוף פעמים:פעמים רבות קראתי לרל"בניקים כאן לעסוק בהסברה, לנסות להסביר לצד השני מדוע הם צודקים ויש לבחור אחרת, קרי לא את נתניהו ולא את המחנה הלאומי, בבחירות הבאות.
דווקא לא וגם כעת לא ברור בדיוק מה אתה רוצה.הסבירו כבר אין סוף פעמים:
אין חיה כזאת. כסף לכולם.כסף לחילונים ולא לחרדים,
מיד אחרי שתשלים את הגיוס החילוני ותגביר את הגיוס הערבי.גיוס חרדי
דקותיים אחרי פינוי ביתך.פינוי התנחלויות
מיד בתום ארוחת הצהרים עם שלגיה ושבעת הגמדים בה מילצרו הרס"ר החביב והפרסי הנדיב.חתירה לישות פלסטינית חובבת שלום.
למה? יש להם פריווילגיות לחרדים?מיד אחרי שתשלים את הגיוס החילוני ותגביר את הגיוס הערבי.
למה לא? יש להם פריווילגיות ל40% החילונים האלה שלא מתגייסים?למה?
אולי. אולי גם לא. אפשר לדבר על זה. אבל כלל ראשון כשבאים לדרוש שוויון, הוא להציג שוויון בדרישהיש להם פריווילגיות לחרדים?
החילוניים שהם לא מתגייסים זה מטעמי בריאות פיזית או נפשית, אתה יכול לטעון שהם מרמים את הקב"ן, זה כבר סיפור אחר אם הצבא פטי, ומאמין לכל תירוץ, אבל החילונים שלא מתגייסים נמצאים לא כשירים לשירות צבאי לאחר שהם עוברים את כל המיונים. אלה אם אתה סופר את הגברים והנשים וב-40% האחוז אתה כולל הנשים החילוניות שממהרות להתחתן לפני הגיוס.למה לא? יש להם פריווילגיות ל40% החילונים האלה שלא מתגייסים?
אולי. אולי גם לא. אפשר לדבר על זה. אבל כלל ראשון כשבאים לדרוש שוויון, הוא להציג שוויון בדרישה. נראה לי קטע פשוט של א-ב כזה. בכל אופן, לישרים וההגונים שבחבורה. כמובן שאין חובה להשתייך לקבוצה זו ואם הדבר קשה לך אתה ממש לא חייב.
סורי, לא קונה. אילו מדובר היה ב10% ניתן היה לטעון זאת. אבל 40% מכלל חייבי הגיוס? אף אדם נורמלי לא יקנה את הלוקש הזה. מדובר במשתמטים. ככה פשוט. איך הם עושים זאת בדיוק חסר כל משמעות. נשים נשואות אגב לא קשורות לעניין שכן הן פטורות רשמית, כך שהן כלל לא נכללות בנתון הזה.החילוניים שהם לא מתגייסים זה מטעמי בריאות פיזית או נפשית, אתה יכול לטעון שהם מרמים את הקב"ן, זה כבר סיפור אחר אם הצבא פטי, ומאמין לכל תירוץ, אבל החילונים שלא מתגייסים נמצאים לא כשירים לשירות צבאי לאחר שהם עוברים את כל המיונים. אלה אם אתה סופר את הגברים והנשים וב-40% האחוז אתה כולל הנשים החילוניות שממהרות להתחתן לפני הגיוס.
רק המפלגה של יאיר גולן חתומה על כל הארבעה.הסבירו כבר אין סוף פעמים:
כסף לחילונים ולא לחרדים,
גיוס חרדי,
פינוי התנחלויות,
חתירה לישות פלסטינית חובבת שלום.
שמאל וימין זה לא שחור ולבן,זה אותן עקרונות רק בעצימות שונה.רק המפלגה של יאיר גולן חתומה על כל הארבעה.
הרעיון פשוט והוא יצירת מקסימום כאוס ברחבי המדינה, בתקווה שעם ישראל לא יקלוט מי אשם בכאוס הזה, יאשים את הממשלה ואת העומד בראשה ויפיל אותם מהשלטון.![]()
אלפים מפגינים בת"א: "נתניהו מסוכן למדינה, המודל שלו - הונגריה"
אלפים מפגינים בת"א ובמוקדים נוספים בישראל, במוצ"ש נוסף של מחאה בדרישה לשחרור החטופים ונגד הממשלה. בכיכר החטופים קרא שורד השבי עומר ונקרט לנתניהו להזמינו לקבינט: "תסתכלו לי בעיניים!". ציפי לבני צעקה "די!" בכיכר הבימה: "למי שלא התעורר, הקו האדום נחצה מזמן". משפחות פנו לטראמפ לפני ביקור נתניהו...www.ynet.co.il
מה הרעיון בהפגנות האלה ומה הן משיגות
חוץ מהפרעה לציבור?
מפריעים לאדם לנסוע בדרך ואז מה יקרה בדיוק
האם זה מה שישכנע אותו שנתניהו רע ליהודים ?
ואם הוא מתומכי נתניהו, האם זה מה שישנה אותו ?
האמת שלי נראה שזה יכול להשיג את התוצאה ההפוכה, פשוט כי מתחילים לחשוב שכל הטענות נגד נתניהו אלה טענות של המטורללים המשתוללים בצמתים .
הרעיון הוא שאתה תכתוב על זה.![]()
אלפים מפגינים בת"א ובמוקדים נוספים בישראל, במוצ"ש נוסף של מחאה בדרישה לשחרור החטופים ונגד הממשלה. בכיכר החטופים קרא שורד השבי עומר ונקרט לנתניהו להזמינו לקבינט: "תסתכלו לי בעיניים!". ציפי לבני צעקה "די!" בכיכר הבימה: "למי שלא התעורר, הקו האדום נחצה מזמן". משפחות פנו לטראמפ לפני ביקור נתניהו...www.ynet.co.il
חוץ מהפרעה לציבור?
האמת שלי נראה שזה יכול להשיג את התוצאה ההפוכה, פשוט כי מתחילים לחשוב שכל הטענות נגד נתניהו אלה טענות של המטורללים המשתוללים בצמתים .
זה עניין של אידיאולוגיה, גם ימנים קשים שנפגעו מהפקקים שיצרו חסימות הכבישים נגד ההתנתקות לא התלוננו והבינו לליבם של המפגינים.הרעיון הוא שאתה תכתוב על זה.
טוב שזה מפריע לך. ותגיד תודה שזה לא מתחת לאף שלך. אני הייתי צריך להתלונן הרבה יותר ממך מסיבותיי האישיות ואני לא.
אתה רוצה לחנך קפלניסטים?![]()
חוץ מהפרעה לציבור?
לא רוצה לחנך, אני פשוט לא מבין אותם .אתה רוצה לחנך קפלניסטים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.