למה לא משדרים יותר בערוץ הילדים סדרות טובות?

למה לא משדרים יותר בערוץ הילדים סדרות טובות?

היו פעם סדרות טובות כמו צבי הנינג'ה סנדוקאן שלושת המוסקרים והרשימה עוד ארוכה והיום אני פותח לראות אין משהו ששוה צפייה מסכנים הילדים של היום שאין להם מה לראות חוץ מסדרות רדודות כמו ראש גדול ואלופה

גלבטרון

New member
היום 90% מהסדרות נועדו למכור לילדים

ומישום מה מעודדים אלימות: פוקימון, דיג'ימון, ביי בלייד (הסביבון שהולך מכות?!), דרגון בול זי, סוניק, בידמן, אינואישה, יוגי הו, וואן פיס וכו'... וזאת לעומת סדרות משנות ה-80 שנכון היה נילווה להם גם כן מיסחור גדול אבל הם לא היו צריכים תמיד לפתור את הבעיה דרך תחרות/אלימות, סדרות כגון: טאו טאו, הדבורה מאיה (1), עליזה בארץ הפלאות, ג'יג'י, זהבית/אנג'ל/נסיכת הפרחים, באביי, הלב, פינוקיו, פרפר נחמד וכו'... אבל גם היום יש סדרות טובות לילדים, סדרות כמו: שון הכבשון, צ'ובסה קרוניקל'ס, צבי הנינג'ה החדש, פינוקיו הישן חזר למסך

חח צבי הנינג'ה החדש זה בדיחה....

לא מגיע לקרסוליים של צבי הנינג'ה האאגדי והטוב שגדלו עליו הילדים שלפני 10 שנים.יש לי כמה פרקים מוקלטים של הישן שאני מראה לבני דודים שלי שהם קטנים הם גם אוהבים את זה יותר מהחדש וגם מעלה לי זיכרונות

גלבטרון

New member
אתה טועה ידידי

בעוד שלסידרת צבי הנינג'ה המקורית לא היה שום קשר לקומיקס המקורי של צבי הנינג'ה הסידרה החדשה שאבה מהקומיקס כ-90% מהעלילה שלה, גם האומנות מזכירה יותר את אומנות הקומיקס מאשר הסידרה המקורית והכי חשוב יוצר צבי הנינג'ה היה מעורב מאוד בהפקת הסידרה ודאג שהיא תהיה נאמנה למקור (שלא כמו בסידרה המקורית שפרט להיותה עוסקת ב-4 צבים שיודעים נינג'ה ומונהגים ע"י עכברוש והשמות שרדר ואפריל אוניל אין שום קשר לצב' הנינג'ה האמיתיים).

עזוב אותך קומיקס....

אין ילד שלא יאהב את צבי הנינג'ה הישנים את הקול המצחיק של מיכאלנג'לו והקול האימתני של שרדר.אני ראיתי צבי הנינג'ה החדש ואין לה את הקסם של המקורית אין על מה להתווכח פה בכלל

OnlyLeigh

New member
דרגון בול זי היא סדרה מסוף שנות ה80

אינויאשה וואן פיס הן סדרות נוער. טסובאסה קרונירלס זה לא פחות אלים מדיג'ימון צבי הנינג'ה כנ"ל, שזה סדרה מסריחה אגב. שון כבשון פוגע לאינטלקט של גיל 5.

שאלה מצויינת

אני בעד שיחזור סדרות ילדים ישנות, כדי שיהיה לילדים של היום (ומחר) מה לראות בטלויזיה לשם שינוי והאמת... גם לי... (!!) א-א-מ-ן

הבטיחו ב- hot vod סדרות בחינם

ישבתי עם הבת שלי, והמבחר כל כך מצומצם, חבל. נהנו מאד מ- "here we are", הייתי שמחה לצפות בעוד תוכניות, הן חסרות לי מאד, אפילו שהן בשחור-לבן.

לי אין VOD אבל זה באמת חבל שלא

מחזירים את מרבית הסדרות של פעם. הם לא מבינים שיש ביקוש גדול ושיש לזה סיבה טובה?

porky169

New member
שימי לב שכל יום רביעי מוסיפים פרקים../images/Emo134.gif

כל יום רביעי מוסיפים פרק לכל תוכנית מלבד התוכניות דובי דוברמן וציפיטפוט שהם כבר שמו את כל הפרקים ששרדו(כן רק 2 פרקים שרדו)

על מה את מדברת?

אבודים, נמלטים, גיבורים..

למעלה