למה לא משודר היום פרק?

Black Jane

New member
כי מבחינת הערוץ זה שבתון לכל דבר../images/Emo3.gif <כמעט>

לפחות פינקו אותנו בקצת פלורנין

Black Jane

New member
גם בשבת אין, כי הרי בשבת

זה ש.ח. של יום חמישי, והפעם לא היה פרק ביום חמישי אז אין למה לעשות ש.ח... אבל אני אבדוק את זה שוב, אולי אני מטעה

Maidalle

New member
היה פרק ביום שישי בשש וחצי

מישהו יודע מה שם הפרק?

העיפו את שרה הכונפה

חוץ מזה זה היה אחד הפוטושוטים הכי יפים אי פעם! הרעיון עצמו, התאורה , הצילום ועובדה ש90% מהבנות הוציאות תמונות מדהימות אפילו שזה העונה עם המתמודדות הכי גרועות.. הכי תמונות יפות- טיפאני האינדיאנית ההורסת טטיאנה, מישל (שהיא במציאות שיא הכיעור* תמונה מדהימההההה, אפילו ליובי שנראית רע מאוד הוציאה אחלה תמונה קיצר צילום מוצלח ביותר

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif צודק

אוי אני מאוהב בתמונה הזאת של מישל,היא נראית שם מדהים
ובכלל,מישל יצאה מדהימה בהמון תמונות.התמונת מזלות שלה,גרר!$#@$
והתמונה זברה שלה מעלפת לדעתי!!!!!

Manga136

New member
מישל../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif

היא פשוט מושלמת בעיניי
היא וקיילן הפייבוריטיות שלי בעונה 4

התמונת זברה שלה פשוט שיא השלמות!!

תעלה את התמונה דחוף אם יש לך... היא שברה שיאים שם.. וממש עצוב שדווקא בפרק של הזברה העיפו אותה פחחח אבל כמה שהתמונה הזאת +הזברה מושלמות ברמותתתת אין ספק שמישל פנים אל מול פנים מכוערת.. ממש מוזר!!!

NP16

New member
אם אני זוכר נכון

אז כל התמונות של החיות היו מושלמות בטירוף חוץ מקיניה שאפילו היה צריך לרטש אותה:/ אבל טיירה חייבת להיות טיפשה ולקחה אותה עד למקום שלישי כשהיא רק החמירה עד אז.

זה היה אחד ה--סטים הגאוניים

אהבתי את התמונה של קיניה הפנים יצאו מעלפותת את בריטני לא ממש אהבתי.. אפילו את התמונה של נאימה הדהימה אותי אז זה היה ממש שיא...! אה וכמובן כריסטינה היתה גרועה היחידה שממש לא אהבתי

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif לדעתי כולן יצאו מדהים חוץ מקיניה

בריטני יצאה מעלפת אצל כריסטינה זאת הייתה בין התמונות היחידות שהיו מדהימות שהפנים שלה היו כ"כ רגועות ויפות נאימה יצאה מדהים וקיילין זאת תמונה שלמות שבא למות [אני זוכר שהיא נפלה על התנין ורצה XD]

Manga136

New member
מישל מושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif

את תמונת הזברה אתה יכול למצוא בקישורים->תמונות של העונה הרביעית->השרשור של אותו הפרק... לדעתי מישל יפה בכל מצב^^

mikmikonet

New member
מיני-שרשור אהבה למישל? ../images/Emo6.gif

אני זוכרת איך כולם לא סבלו אותה כשהעונה הזאת שודרה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אני אף פעם לא הייתי ממתנגדיה

תמיד אמרתי שהתמונות שלה מושלמות. אבל בהחלט פנים מול פנים היא לא מלכת היופי.

למעלה