למה לא מתיחסים כאן????

lizi100

New member
למה לא מתיחסים כאן????

ביקשתי עזרה דחופה ואף אחד לא התיחס אליי למה????

איפה השאלה שלך?

אני בכל אופן לא רואה אותה. אמנם זו לא אני שאמורה לענות על השאלות כאן, אבל אני חושבת שאם יהיה קישור (או פשוט העתק) של השאלה, זה יגדיל את הסיכוי שלך לקבל עליה תשובה.

lizi100

New member
מיואשת../images/Emo53.gif

שלום ניכנסתי לפורום כי אני על סף יאוש אני ממש לא יודעת איך , כמה ,למה, יש לי בעיה ענקית שניקראת הבן שלי!!! הוא בן 15 ושוקל 130 ומתנשא לגובהשל 178 הלכנו יחד לדיאטנית (לא לפני שהוא הצהיר בפני כולם כי בחופש הגדול הוא רוצה דיאטה) היא נתנה לו שבועיים ראשונים ללכת למכון כושר ,יצאנו מאצלה ישר למכון - נירשמנו וזהו הוא הלך 3 פעמים ואחר כך באו התרוצים,כואב לי פה כואב לי שם . חזרנו לדיאטנית וכבר קיבלנו תפריט ,אז זהו לא משנה שהתפריט תולי על המקרר אין לו כל רצון לעשות ממה שכתוב .ואם אני מעירה אז הוא מתחיל לבכות אז זהו זה ממש בקצרה....

li gueta89

New member
באמת בעיה..

תמשיכי לנדנד לו ולהגי דלו שבסה"F זה בשבילו. וחלק מהדיאטה צריכה לבוא גם ממך,אם את לא מכניסה שטויות לבית(ממתקים עוגיות )ומלא שומנים.את צריכה לפחות לדאוג שהוא יאכל ארוחות בריאות ומזינות וכמובן משביעות,ושינשנש כמה שפחות. ונראה לי שהכל תלוי ברצון וביכולת של הילד. הוא רוצה להרזות זאת השאלה? כי אני בטוחה שיכולת יש לו. תדבאי איתו.

אממ...

תכיני לו ארוחות בריאות,כלומר להימנג ממטוגן ולהכין לו למשל בארוחת צהריים פסטה\אורז\פתיתים וחזה עוף עם סלט.. חשוב להוסיף לכל ארוחה ירקות,תיקני הרבה פירות כדי שיהיה לו לנשנש.. אל תכניסי הרבה ממתקים וחטיפים,אני לא אומרת שלא תכניסי בכלל הביתה, אבל תגבילי ותכניסי במידה. לארוחת ערב תכיני לו ביצה קשה או חביתה עם 2-3 פרוסות לחם קל,קוטג' וסלט. תעודדי אותו ותציעי לו שיבוא איתך להליכה... מבטיחה שזה יעזור

זירעון

New member
כמה הצעות שעשויות לסייע לך

1. הרעיון של חדר הכושר הוא מצוין. נסי לחתום איתו על הסכם שאם הוא יתמיד ללכת לחדר הכושר, הוא יקבל איזה "מכשיר" שהוא מאוד רוצה. 2. תרשמי אותו לתנועת נוער, או לאירגון חברתי-פעילותי. תחושת השיכות תכריח אותו ליישר קוו ולהיות פעלתני ונורמלי. 3. תכירי לו בחורה צעירה בגילו. אין כמו בחורה לעורר מוטיבציה לרזות. 4. שלמי לעלמה צעירה שתבוא ותלמד אותו שיעורי-ריקוד פרטיים. 5. עודדי אותו לקחת קורס בגלישה ימית. 6. קני לו בגדים צמודים במידה אחת או שתיים קטנים מהמידה שלו. כדי שכל היום יחוש את הלחץ השומני. 7. להפחית דרסטית את שעות המחשב ושעות הטלוויזיה למנימום של שעה אחת בלבד. 8. כל ערב ללכת איתו שעה אחת בפארק, בחוף הים בטיילת. 9. לעשות לו שטיפת מוח עם מנטרות המדגישות דימוי גוף חיובי. 10. למלא את הבית ואת החדר שלו במראות גדולות כדי שכל הזמן יראה את עצמו. 11. לעשות סדר יום קבוע, עם אכילה בזמן, פעילות ושינה בזמן. 12. לספור קלוריות, להפחית שומן, להפחית סוכר, לאכול הרבה סיבים ומגוון גדול של מזונות רבים. 13. תלכי על גודל וכמויות. זכרי שחצי כוס של בוטנים שווה בערכם הקלורי לששה תפוחי אדמה אפויים, או ל 16 כוסות של פופ-קורן. 14. להפסיק לגמרי שתיה ממותקת או מוגזת ולעבור למים. (8-12 כוסות ליום). 15. במקום מיץ טרי של 4 תפוזים, לאכול תפוז אחד שלם. כנ"ל לגבי מיץ ענבים, מיץ גזר, מיץ תפוחים וכו. 15. להפסיק לגמרי כל מזון מטוגן. פיצות והמבורגרים. אוכלים רק בבית. 16. הקילו הראשון שיורדים, הוא הקשה ביותר, לאחר מכן הדרך קלה יותר. 17. להמשיך במעקב רפואי צמוד, דיאטנית מומחית, לעקוב אחרי רמת הסוכר בדם, הסידן, הברזל, המלחים, הוטמינים, הכלוסטורול וכו.. וכו.. אפשר, צריך וחייבים להרזות! מיליונים של בני אדם עושים את זה יום יום. גוף האדם אינו פח אשפה... בהצלחה. זירעון .

למעלה