למה לא ניתן לראות שידורי ערוץ 10 או 2 ??

omer90

New member
למה לא ניתן לראות שידורי ערוץ 10 או 2 ??

יש לי גם פוקט ואין לי בעיה לראות איתו שידורי טלוזייה. אך בפאחלם אני לא מצליח. האם יש פתרון לכך?? איזה תוכנה כלשהיא ??

urias78

New member
מה הכתובת שמזינים ל-Kinoma

כדי לראות את ערוץ 10 ו-2?

cinargy

New member
למיטב ידיעתי לא

התמיכה במדיה זורמת של WMP נוספה בגרסה 4

gezgez3

New member
ריסטים

Kinoma 4 מרסט לי מדי פעם בעלייה שלו על TX. האם מישהו נתקל והאם יש פתרון?

cinargy

New member
לעדכן לגרסה החדשה ביותר

דרך תפריט התוכנה ניתן להוריד ישירות את העדכון לפאלם

gezgez3

New member
kinoma לא אוהבת את piloc...

מעודכנת אצלי (גירסא 4.1 אאל"ט) בכל מקרה צימצמתי את הבעייה להתנגשות עם העברית (כאשר אני "מכבה" את העברית אין שום בעייה) כמו כן כשהעברית מופעלת ואני מבצע flush לזיכרון לפני הקריאה לkinoma גם אין בעייה.

cinargy

New member
מבדיקה חוזרת גם אצלי מרסט מדי פעם

גם לי יש עברית של Piloc ואכן מדי פעם התוכנה מרסטת. שמתי לב שאם עושים Soft Reset לפני שעובדים עם התוכנה היא בדרך כלל יציבה לאורך זמן... Kinoma היא בהחלט לא תוכנה מושלמת גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת יציבות, אבל עדיין היא היחידה שמאפשרת צפייה והאזנה למדיה זורמת על הפאלם TX למיטב ידיעתי. לעיתים אני מקשיב דרכה לרדיו אינטרנט במשך כמה שעות ללא בעיות ולעיתים היא קורסת מייד עם הפעלתה. לפחות נראה שמגרסה לגרסה התוכנה הופכת מהירה יותר ויציבה יותר (אין מה להשוות את גרסת 4 המקורית לעומת הגרסה הנוכחית). כדאי לפנות ליצרן ולבקש שיבדקו את בעית התאימות עם העברית...

gezgez3

New member
פתרון זמני

כפי שראית SR אכן עוזר, אני מבצע במקום זאת flush לזיכרון ע"י memfill. פתרון מוצלח יותר הוא העברת Syncronize library למצב manually שכן הריסטים נובעים מהתנגשות בין העברית לבין הקבצים בעלי שם קובץ בעברית שהתוכנה טוענת עם עלייתה.

למעלה