למה לא עונים לי ניתוק

adim44semel

New member
למה לא עונים לי ניתוק

מותר לפי החוק לנתק מי חשבון הבנק שרות שלא רוצים לקבל נכון או לא נכון

93אפי

New member
חייבים לשנות את חוק החוזים במדינה

על פי החוק אם לא קבלת שרות את רשאית לא לשלם אבל כאן מצד שני החתימו אותך על חוזה חז צדדי שהוא כבר בעיה , אז את לא יכולה להתכחש לזה שחתמת . בחוזה נכתב שקראת את החוזה והבנת כל פרט ,,, הצחקתם אותי רק אבשלום קור יוכל להבין מסמך כזה וגם לו יהיו המון אופציות לפירושים שונים ומשונים . לדעתי טוב תעשה הכנסת אם תחוקק חוק חוזים אשר יחייב כל גוף המחתים אדם על חוזה כלשהו לקבל אישור ממשרד המשפטים שהחוזה תקין לשני הצדדים , ללא חתימת משרד המשפטים החוזה איננו תקף כל יעשה גם לחוזי הבנקים ... כמו כן זכרון דברים בין שני אנשים צריך להיות מחוייב בחתימה של עו"ד שבחתימתו בעצם עשה את עבודת בית המשפט בדק ואישר כי ההסכם שוויוני והכניס אתו לתוקף ללא חתימת עו"ד לא יהיה להסכם תוקף .. אין לכם מושג כמה עבודה זה יוריד מבתי המשפט ,,,, העברתי מסמך בנוגע לכך לכמה חברי כנסת אך אפילו תגובה עדיין לא קיבלתי ,,, אמנון לוי , אשמח לשלוח את המכתב גם אליך אולי אתם תוכלו להזיז משהו בנוגע לעניין

adim44semel1

New member
שינוי החוק את צודקת

את צודקת רק הבעיה ניראה לי עם שינוי החוק זה לא רק מי מכבלי שרות זה ביכלל מי כול קניה או מכירה של מוצר נידמה לי שאתחילו לעשות חוק בנושא השמח עם יידעו אותי תודה על התשובה

למעלה