למה לא עונים לי?..

ochen01

New member
למה לא עונים לי?..

אהלן,שוב קפצתי לביקור חפוז בפורום האהוב עליי. אז ככה היום סיימתי באופן סופי ומוחץ ביותר קשר ארוך בן כמעט 4 שנים..אני קצת עצובה..ומה שרציתי לספר זה שבמשפחתי הנחמדה התפתחה מורשת של הליכה לכל מיני קוראותים בכל מיני דברים (קפה,קלפים ועוד כהנה וכהנה) וגם לאסטרולוגים ולא זכור לי כלל שמישהו מהם אמר משהו נכון לגבי או חזה דברים קדימה באופן מדויק (או אפילו במעורפל) ואני רציתי לשאול אתכם אסטרולוגים יקרים: יש מקום להוציא כסף על כאלו דברים? מישהו בכלל יודע משהו?יכול לומר לי מה יקרה איתי? אני מאוד רוצה לדעת על העתיד שלי כמה דברים,זה אפשרי בכלל? זה מאוד מפתה..... יש דברים ספציפיים שאני רוצה לדעת,מיקוד שכזה יכול לעזור? תודה א.חן

מה בדיוק השאלה ?

אם תגדירי למה בדיוק את מצפה, אוכל לענות לך. אם את מצפה שהכוכבים יגידו לך בדיוק מה יקרה, ויסירו דאגות מלבך כדי שתוכלי לישון בשקט - חבל על הזמן. אם את מעוניינת במפה שהיא בעצם מעין תצפית על נקודת צומת שתראה לך היכן את עומדת, מה הפוטנציאל של כל אחד משטחי חייך, ובמה להתמקד - זה המקום. התחזית קדימה היא לא העיקר באסטרולוגיה, ותחזיות מדוייקות במקביל לשגיאות איומות יש לכל אסטרולוג, כי.. זה אינו תפקיד האסטרולוגיה. הנבואה הזו היא החלק הזו והפשטני של אלה שפונים אליה, בתקוה לקבל אישור או הנחה, במקום עבודה שהם צריכים לעשות בעצמם. אסטרולוגיה שעובדת עם מודעת של עצמך לגבי נקודות פריצה וכשל היא מכשיר רב עוצמה, אבל היא לא מסירה את האחריות מעליך לגבי חייך - אולי בעצם רק מדגישה כמה אתה הוא האחראי.. אז.. שווה ללכת לאסטרולוג מקצועי, בתנאי שקודם לכן תגדירי לעצמך שאת רוצה ללכת לאדם שיתן לך עוד כלים הקשורים למודעות ובגרות, ולא ללכת לקוסם שאמור להוכיח לך שמה שחזה - אכן קרה.

למעלה