למה לא עונים לי??? עם מי אדו יהיה בסוף והאם קמילה תמות???
P Patchouli Forever New member 24/2/04 #2 לא יודעת אבל אני מאמינה שסוף טוב הכל טוב וקמילה תנצח את המחלה והם יהיו ביחד. וזה לא ספוילר.
E ElinorL New member 25/2/04 #3 עניתי לך למטה ואני יענה לך שוב זהירות ספוייילרררר!!! אז ככה: קמילה תנצח את המחלה והיא תשאר עם אדו...
היפה tal Active member 26/2/04 #4 ישששששששששששששש איזה כיף שקמילה לא תמות פחדתי שבסוף אדו יהיה עם אלנה... ומה יהיה עם אלנה באמת??
E eti Gianecchini New member 26/2/04 #7 השם שלך מודגש בשחור כי זה קרה לכל אחד שהוא כותב את התגובה שלו, אני רואה את השם שלי בשחור ואת שלך לא. זה כדי להראותלך איפה כתבת...
השם שלך מודגש בשחור כי זה קרה לכל אחד שהוא כותב את התגובה שלו, אני רואה את השם שלי בשחור ואת שלך לא. זה כדי להראותלך איפה כתבת...
E ElinorL New member 26/2/04 #9 ההודעה של טל למעלה עם../images/Emo58.gif טל אם את רושמת בהודעה משהו על העתיד אז תרשמי שזה ספוילר או שתגידי שזה ספוילר, טוב? זה מאוד מאוד חשוב!
ההודעה של טל למעלה עם../images/Emo58.gif טל אם את רושמת בהודעה משהו על העתיד אז תרשמי שזה ספוילר או שתגידי שזה ספוילר, טוב? זה מאוד מאוד חשוב!