למה לא פותחים דיונים על חניות?

BlackPoint

New member
למה לא פותחים דיונים על חניות?

זה היא יכול להיות מאוד נחמד שנדון בכל מיני נושאים, כמו צורות רכישה, חנויות שונות שכדי לבקר ועוד ועוד

jester56

New member
כבר היה פה בזמנו

בזמנו מנהל הפורום עודד דיון על חנויות והיה נחמד מאו לקרוא על חנויות, המוכרים והמלאי יאללה מי ראשון הפעם ?

HMV JAPAN

היום הגיעה אליי ההזמנת ניסיון שעשיתי לפני 10 ימים בדיוק. לא חשבתי שזה יגיע כזה מהר, אפילו מהר יותר מאמזון. שתבינו שההזמנה נעשתה ביום שישי בערב(כלומר שבת בבוקר אצלהם) + עיכוב קטן כי סרט מסוים לא היה במלאי. שירות לקוחות אדיב, מקצועי ועונה מהר. רק חבל שרושמים שיש סרט במלאי ואז מודיעים אחרת. חוץ מזה, מאוד מומלץ. שימו לב שיש שם רשימה של סרטים בהוזלה - אם קונים 2 סרטים במבצע(ויש מבחר ענק) אז מקבלים 20% הנחה. המשלוח לפי משקל.

Boone

New member
../images/Emo13.gif כן, אני בהחלט בעד

אני חושב שיש מקום לדיונים רבים על מגוון נושאים. בגדול כל שאלה שעולה לכם בראש, יש לה בהחלט מקום כאן בפורום, כל חדשות שאתם יודעים אליהם, חנויות חדשות, חנויות שנסגרות, מזימות, סתם דברים שראיתם ויכולים לעניין ועוד ועוד.. אני חושב שיש הרבה מקום לשיתוף מעבר לסתם הודעות מכירה ובכך בסופו של דבר אנחנו נהיה קונים ומוכרים חכמים יותר.

jester56

New member
דרך אגב....

לי מותר לבקר חנויות אחרות.... באופן מקצועי כמובן ? או שאני נחשב מראש ללא אובייקטיבי ? יש לי כמה ביקורות בכיס על חנויות באיזור המרכז לדוגמא.

Boone

New member
אני לא רואה בעיה

לי אין בעיה, לחברי הפורום לא נראה לי שיש בעיה. אבל השאלה היא "אתיקה". האם אתית זה נראה לך תקין, שכבעל חנות תכתוב על חנות אחרת?

jester56

New member
תלוי

תראה כל עוד זה אובייקטיבי....אבל באמת לדוגמא אם אני כותב על חנות שנמצאת בתל אביב כשהחנות שלי נמצאת בחיפה כך שבעצם אנו לא מתחרים אחד בשני זה יכול להיות ראוי אני לא אכתוב על האוזן השלישית בחיפה כי פה יש בעיה מסויימת בגלל שאנו עובדים פחות או יותר באותו איזור ואז אולי זה ייראה לא אתי (למרות שיש לי רק דברים טובים לומר עליהם) אז.....אם מבחינת כולם זה בסדר....

פּלפּל

New member
!shoot

כבעל מקצוע בטח יהיו לך תובנות מעניינות וזויות אחרות משל הקונים. אני בעד ביקורת עמיתים (peer review).

jester56

New member
ביקורת ראשונה - דיסק סנטר בתל אביב

על השקיות של דיסק סנטר בתל אביב כתוב ..."החנות עם מבחר הדיסקים הגדול ביותר בארץ" ובכן הקטע הוא שזה פשוט נכון ! ברגע שנכנסים לחנות כל מה שרואים בעניים זה דיסקים. בניגוד לרשתות אלו או אחרות (שמחרימות חברות הפצה מסויימות) דיסק סנטר היא חנות פרטית וכחנות פרטית היא עובדת עם כל מי שרק אפשר. כל שטח פנוי בחנות הוקצב לאחסנת ופרסום הדיסקים, אפילו על משקופי הדלתות יש דיסקים וזה פשוט מדהים. בדיסק סנטר בניגוד להרבה חנויות ורשתות היום (וזה בהחלט מצער) יש מוכרים מקצועיים נטו. לכל שאלה יש פתרון ותשובות לשאלות הקונים וגם אם עובד אחד לא בדיוק יודע, תמיד יש עוד שניים שכן יודעים ויש גם אחראי משמרת שמאגד הכל. המקום מתנהל כמפעל קטן למכירת דיסקים בדיסק סנטר יש גם שתי מחלקות גדולות מאוד ביחס לגודל החנות (כמעט 50 %) של ג'אז וקלאסי.שם בהחלט ניתן למצוא דברים שיש רק שם ואפילו לא באוזן השלישית. עכשיו כל מה שנאמר עד כאן יכול להיות תקף במיקרים מסויימים לחנות האוזן השלישית וגם לתו השמיני בירושליים אבל.....ויש פה אבל גדול....לדיסק סנטר יש גם את מומנט המחיר. דיסק סנטר מוכר דיסקים במחיר זול יותר ממחירי האינטרנט.(אני לדוגמא מוכר במחירי האינטרנט אך לא זול יותר) איך זה קורה באמת שאין לי מושג ובתור לקוח זה לא אמור לעניין אותי. דיסקים שנמכרים בחנויות יקרות כמו צליל ב 99 ש"ח ובחנויות פרטיות ב 79 ש"ח (לדוגמא סדרת המיטבים של NMC) נמכרים בדיסק סנטר ב69 ש"ח וחלקם אפילו ב 59 ש"ח .החיסכון הוא עצום ! החנות מעט צפופה כשהיא מלאה בלקוחות אבל אני אישית מאוד אוהב חנויות צפופות....יש בזה אפקט חמים ובייתי אז לסיכום: במידה ואתם מחפשים דיסק נדיר שקשה להשיג בארץ...תנסו בדיסק סנטר או שתבקשו מהחנות הקרובה לביתכם להזמין אותו משם...עד כמה שידוע לי זו גם אפשרות (כל עוד לא מדובר באחת מרשתות הדיסקים) לצערי אין שם משומשים וגם לא תקליטים אבל בהחלט ניתן למצוא שם הרבה נדירים חדשים שכבר לא רואים בארץ.

למעלה