למה לא פותחים עליהם במלחמה כוללת?

• פותח הנושא Tenac
  • פורסם בתאריך

Tenac

New member
למה לא פותחים עליהם במלחמה כוללת?

(אני חדש פה, בן, ימני) הפיגוע אתמול עצבן אותי. לא משנה מה נותנים להם, הם יבגדו בנו. מה עכשיו השמאל יגיד? לכן אני רוצה לכתוב. אני לא מבין דבר אחד. למה ישראל לא פותחת על העולם הערבי במלחמה כוללת? (איראן,סוריה חמאס פתח וחיזבללה,סוריה ועם הפלסטיני). כמה נמשיך להיות האישה המוכה של העולם שמתייחס רק לפשעי מלחמה לפלסטינים? - יש לנו מאות ראשי נפץ גרעיניים - יש לנו חיל האוויר החזק ביותר במזרח התיכון - עליונות טכנולוגית בכל תחום להם יש: -נשקים מיושנים (בעיקר לסוריה) - חוץ מטילים, אפשר לומר שחילות היבשה של אירן לא יגיעו לארץ כמובן, של סוריה מוגבלים ביותר וחיזבללה,חמאס, ופת"ח אין כמעט. אני מציע לישראל לעשות מתקפת פתע על המדינות האלו. אזכיר שידוע לישראל שיש לה לפחות 100 אף 16 איי, מאות אפ 15 ועוד סוגים של מטוסי אף 16 אחרים - לישראל יש הכי הרבה אף חוץ מארה"ב) על חיזבללה וחמאס מתקפת מחץ של חיל האוויר (50 מטוסים - 25 על כל ארגון - מטוסי F-15) על סוריה מתקפת מחץ אווירית על מתקני צבא (25 מטוסי F16 לחיפוי,25 מטוסי F15 להפצצה, 2 מטוסי ללוחמה בתקשורת האויב,שכחתי איך קוראים לזה..) ובחזית הצפונית מול חיזבללה וסוריה, לכבוש כמה שיותר שטחים, וגירוש התושבים המקומיים מהם. על איראן דגש על מחסני טילים, והכור בגרעיני. (מטוסים כמו למעלה פלוס 2 מטוסי תדלוק שונים) את העם בפלסטיני בגדה ובירושלים, מנסים לגרש כמה שניתן לירדן, עם דגש על מזרח ירושלים. עם כל הכאב על שטח של 40 ק"מ אי אפשר לקיים 2 מדינות. אזכיר שאם משהו משתבש, יש לנו תמיד ראשי נפץ גרעיניים. לאלו שחושבים שאם ישראל תפציץ את איראן בנשק כזה, אז פקיסטן תגיב ותהיה מלחמה גרעינית. אז זה לא נכון, כי פקיסטן מילא שקועה בצרות ויודעת שישראל תמחק גם אותה על הדרך ב"ברירת שמשון". אבל אני לא מזלזל, ולחיזבללה יש אלפי טילים, לאיראן יש שיהאב 3 שיכולים להגיע למרכז כמו במלחמת המפרץ, ולחמאס יש מנהרות עמוסות במחבלים מתאבדים. אין ספק שהכלכלה תינזק באופן קשה, האמון של ישראל בעולם ירד, וצה"ל יצטרך להיבנות מחדש. אך נשיג כושר הרתעה, וההיסטוריה הוכיחה לנו במלח"ע ה-2 עם יפן שאילמות פותרת אלימות עתידי ומביאה שלום. ( מי חשב לפני 70 שנה באירופה שיהיה ברית היורו?). מה אתם חושבים? אני בעד.

hadastorm

New member
אלימות היא כרסום יסוד הדמוקרטיה הישראלית

אבל עם כותרת כמו שלך אני לא אתפלא אם אתה יודע מהי דמוקרטיה. ההצעה לפתוח ב"מלחמה כוללת" להגדרתך רק מראה עד כמה אתה בור במצב המדיני-פוליטי-צבאי בארץ. בחרת לדבר מתוך אלימות, התלהמות ואותה קונוטציה מלחמתית שנכנסה לתודעה כל כך עמוקה במדינה הזאת שכמעט שוכחים שעל האדמה הקדושה ושפוכת הדמים עליה אנו חיים, נמצאת חברה. חברה של אנשים, בני נוער, יהודים, ערבים, ודרוזים החיים באותה המדינה. מתוך החברה הישראלית הפצועה צומחים אותם אנשים (בני נוער) כמוך וכמו סנעיר ורוני13 שאיבדו את התקווה ואת השאיפה לחיות בשלום ובשקט ורומסים כל אפשרות להתנהלות של חברה שיוויונית, סובלנית ששמה את ערך החיים ואת בני האדם במרכז. וזאת הטעות של מדינת ישראל. לא האיום האיראני, לא החיזבאללה ולא החמאס הם שיאימו על קיומנו כאן. אלא אנחנו במו ידינו עושים זאת יפה מאוד. את הטרור יש להפסיק ללא כל ספק, ויש להשתמש בכל האמצעים הדרושים לכך אבל ברגע ששוכחים שיש בני אדם חיים גם בצד השני, ברגע שמתייחסים לעם הפלסטינאי כמלחמת ישראל בעמלק, הטרור לא יפסק אלא רק יחמיר וימשיך. אי אפשר סתם להטיל פצצות, אי אפשר להרשות ליצר ההרס, השנאה והמוות להניע אותנו. אם רוצים לחיות בשקט, בשלום ובביטחון יש לפעול למענם ולא לחרחר מלחמות. אתה יכול לקרוא לתגובה שלי "תגובת השמאל" אבל אני לא חושבת שלמחנה השמאל יש פריווילגיה בלעדית לשאוף לשלום ולביטחון. הדס.

למעלה