למה לא רואים יותר את מריה?

ELLA31

New member
למה לא רואים יותר את מריה?

ובכלל, יש פה יותר מידי סיפורי אהבה.

lihi1989

New member
יש לך עוד 150+ פרקים לראות אותה..

סתם... הרעיון לדעתי בסידרה הוא להתמקד בכמה דמויות ואז אחרי שכבר נכנסו והתרגלנו אליהן הם יעבירו לדמויות אחרות עד שנתחבר אליהן ואז שוב יקפצו לראשונות וזה ממש חכם שנית יש עוד מלא מלא פרקים אז אני לא בלחץ יראו אותה בקרוב לדעתי... :)

מתוקה777

New member
באמת בזמן האחרון לא רואים את מריה

בכלל, מה קרה לה?, בן כמה הילד? כבר יותר משבוע וחצי אני חושבת שלא רואים אותה בכלל באף סצנה...

נעמהdj21

New member
כנראה כדי ליצור מתח ../images/Emo8.gif

השהו את עלילת איטליה לזמן מה... כדי לסבך את העניין , שטוני ומריה יהיו ממש מרוחקים רגשית אחד מהשני , כשיעברו השנים/חודשים... גם אני תהיתי לאן היא נעלמה... כנראה שעכשיו ההתפתחויות בברזיל יותר משמעותיות...

נעמהdj21

New member
נצל"ש../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif סקר ../images/Emo41.gif ../images/Emo88.gif../images/Emo12.gif

כנסו לסקר החדש!!!

sharabigfan

New member
זה מה שאני חשבתי היום

אני גם מסכימה עם מה שאמרת. כאילו לא ממש להתרגל אליהם אלא שקצת דברים יתחילו להסתבך אבל מה שכן מעצבן,שיש דברים צפוים כמו שנינה הולכת לעשות בלגנים עם טוני זה ממש מעצבן אותי:D ואיפה מריה?גם לי יצא לחשוב היום לפי דעתי היא תגיע לטוני-אתם מכירים- תתארו לכם סצנה את קמילי וטוני עם 2 ילדים יושבים ואוכלים באיזשהוא מקום עם הרבה עצים ופתאום מריה תראה אותם ואז טוני ישים לב אליה-ואז היא תברח והוא ירוץ אחריה,ויהיה בכי. חחחח זה מה שעולה לי בראש:D אני כבר התרגלתי ל: נונה לא נוניטה איזה מגניב במיבטא איטלקי נכון?

למעלה