למה לגברים יש נטייה.....

e v i t a

New member
למה לגברים יש נטייה.....

לראות את פני הדברים בצורה כל כך שטחית?! או שחור או לבן?! או זה או זה....אין דבר כזה לנסות לשלב בין השניים...?!?! שמעתם על פשרה פעם? וברגע שיש שינוי קטן בתוכניות הם מתקפלים והולכים...מרימים ידיים ואומרים נסיים את הצעד הזה ונתחיל את הצעד הבא מאוחר יותר. בלי לנסות לעצור רגע ולחשוב מה יקרה עם תנסו לשלב בין שני הרעיונות. אז הוא בחר את הטיסה לחו"ל מיד עם השחרור, במקום להשאר פה בארץ עם אהבתנו החדשה. במקום לחכות לי ולדחות את הטיסה בעוד שנה ואז נעשה אותה יחד, הוא בחר לטוס בעוד חודשיים לתקופה של חצי שנה ולזרוק הכל לקיבינימט! קשה לי ונמאס לי... מקווה שיהיה טוב. אני מאוכזבת... למה שום דבר לא יכול להתחיל ורוד ולהשאר ככה?! תמיד חייבים להיות לקים בדרך. נמאס לבכות...גברים, אף פעם אל תשימו אותנו בעדיפות שנייה, תוכנית ב', לא יודעת מה...לא עושים דברים כאלה עם לב של אישה. מאוהבת ומאוכזבת. אביטל.

Vdrums

New member
יש גברים טיפשים, שלא קולטים מה

שיש להם ביד, תסתכלי על הצד החיובי, כנראה שאת לא צריכה לבזבז עליו ת'זמן שלך.

e v i t a

New member
בדיוק מה שאמא שלי אמרה לי....

אבל הבעיה היא שקשה לי לוותר עליו. יש לי הרגשה שזה יכול להיות משהו אמיתי. כי הוא הכל בשבילי. הוא אינטליגנט ומצחיק ומוכשר ודומה לי באלפי דרכים. כיף לי להיות איתו הוא גורם לי לחייך ולצחוק ולהנות מכל רגע שאני איתו. אני לא מפסיקה להודות על הרגע שהוא נכנס לי לחיים. קשה לי מאוד לוותר עליו, קל לכולם לדבר....קשה לבצע.

Vdrums

New member
נכון שקל לדבר וקשה לבצע

אבל צריך להתעלות על עצמך ולנסות להפעיל את השכל ולא את הרגש, זה קשה זה לוקח קצת זמן אבל זה יעשה לך רק טוב.

פיאנו

New member
ויש גברים חכמים

שקולטים בדיוק מה יש להם ביד,ומאחר ששנינו לא מכירים את הכותבת ואת סגולותיה המיוחדות, ניתן לשער שזה שהחליט על טיול לחו"ל כן מכיר אותה,ובואו ניתן קרדיט להחלטה שלו. זה שהיא מאוכזבת וכואבת זה ברור אבל לא הופך אותו לטיפש או שיטחי.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה וכנראה שאמא שלך

צודקת. מציעה לך לעבור הלאה

niva99

New member
אם הוא באמת שווה-כמו שכתבת

אז קחי אורך רוח והמתיני לו-כי לפעמים הסובלנות משתלמת.

נעה99

New member
נו אז הוא טס לחצי שנה

זה לא אומר שצריך לזרוק אותו. אני בדיוק באותה דילמה רק שאני זאת שנוסעת ומשאירה את החבר פה. זה לא בדיוק טיול אלא שליחות (של הסוכנות היהודית) וזה לא לחצי שנה אלא ל4 חודשים. אבל הדילמה זהה. אני הכי אוהבת את החבר שלי בעולם. באמת, אני אפילו רואה עתיד משותף איתו. בחיים לא הרגשתי ככה כלפי מישהו. אבל אני לא אוותר על חוויה כזאת. אני חושבת שאם כשאני אחזור, עוד נהיה ביחד, הקשר יהיה הרבה יותר חזק וטוב. אם לא נהיה יחד, סימן שזה לא אמור להיות. לשנינו הולך להיות קשה בתקופה הזאת אבל נדבר ונתכתב במיילים. יש תמיד את האופציה של להיפרד לתקופה (אנחנו לא עושים את זה כי הוא לא רוצה והאמת שגם אני לא...) תשקלו את זה. בקיצור, אני לא מציעה לך לזרוק אותו אם את כל כך אוהבת אותו. תביני אותו שהוא צריך קצת להתרחק מהמדינה הזאת והוא רוצה קצת להיות ברשות עצמו וזה לגיטימי לחלוטין. אז יהיה קצת קשה אבל יהיה בסדר

Vdrums

New member
האמת, הוא השתחרר הוא מבולבל

זה לא מפתיע בכלל.

e v i t a

New member
אז היום דיברנו על הכל.....

וגרמתי לו להבין שיש לו עוד אופציות פתוחות בידיים ולא הכל או שחור או לבן כמו שאמרתי קודם. אז אנחנו מיישבים את העיניינים אבל אם הוא יחליט ליסוע למרות הכל אני באמת מאחלת לו רק טוב בסה"כ. ולא אני לא אחכה כמו שאני לא מצפה ממנו להתנזר. אני מתכוונת להמשיך הלאה. ואם באמת נועדנו אז כנראה שעוד נפגש. ולשנון שכתב שיש גברים חכמים.... אני יכולה להבטיח לך...ככה שתיהיה רגוע...שממש קשה לו לעזוב כי הוא יודע בדיוק מה הוא מפסיד. אבל זה חלום של 3 שנים והדילמה בהחלט קשה! אבל תודה על ה"מחמאה" בכל זאת. מקווה שיהיה טוב. תאחלו בהצלחה.

Vdrums

New member
מילה אחרונה בעניין,

אם אתם אמורים להיות ביחד, אז הדרכים שלכם יצטלבו מתישהו.

תמי 80

New member
../images/Emo24.gifממוש יקרה שלי.

תעזבי בחורים תלמדי לבגרות!!!!!!!!! לא די אני רצינית עכשיו, קשה לוותר על חלומות, במיוחד שזה משהו שאתה בונה וחושב עליו כל זמן הצבא, למה שהוא לא יגיד לך, ותרי את על השירות לאומי ותבואי איתי עכשיו למה אני צריך לוותר??? למה צריך לחכות? חיכיתי מספיק... בקיצור את עשית את הצעד שלך, תני לזמן לעשות את שלו... אולי הוא יתקשר אולי לא.. תתנחמי בעובדה שמשהו ממש רציני עדיין לא היה בינכם, זה לא שיצאתם תקופה, שכבתם וכו'...את מתגברת עליו בשניה... מצד שני יכול להיות שהוא יחליט שכדאי להגשים חלומות יחד.... לא נותר לחכות ולראות ובינתיים כמובן ללמוד.... שרופה עלייך. נדבר מחר שנעשה הליכה.... מאווה

e v i t a

New member
סיימתי ללמוד כבר תודה לאל!

האמת לא בא בטוב בכלל כל הסיפור הזה עם כל הלימודם והבלאגן! מקווה שיהיה טוב אני אומרת לך...מרגע לרגע אני רק מרגישה שזה גדול עליי. תודה לכולכם על העצות. תמוש אני אוהבת המון! ערב טוב שיהיה....

natyh

New member
לחכות או לא לחכות

שאלה יפה , והתשובה היא : האם רק זו השאלה את או הטיול ??? אולי השאלה היא האם עוד שנה השאלה תהיה אפשר או אי אפשר ? אולי עוד שנה יהיו התחיבויות אחרות ??? אולי הבחירה קצת יותר מורכבת מלטוס עכשיו או לחכות ??? אולי יהיו פיגועים מילואים , עבודה ועוד ועוד ועוד סיבות ??? והתשובה היא הבחירה היא לא לחכות לך ולטןס ביחד , ייתכן שעוד שנה לא תהיה אפשרות כזו . ולכן השאלה שלך היא האם לחכות או לא לחכות . וזו כבר שאלה אחרת . נתי

Multik

New member
החיים הם אפור 75%

ולצערינו אין לשנות זות ואני תמיד מנסה להגיע לפשרה אך בנות לעיטים מבינות את וויתורים כחולשה יכול להיות יש כאלו שמתיישים במקום מסויים.

למעלה