למה להוולד ב13 לחודש...

• פותח הנושא ELY
  • פורסם בתאריך

ELY

New member
למה להוולד ב13 לחודש...

וביום שישי זה בעצם מזל רע? מזל רע של מה?? ואני נולדתי ביום שישי ב-13 זה אומר שיהיה לי מזל רע? עד עכשיו אני חייתי טוב ומאד מרוצה... ELY

ליטן א

New member
מזל רע לנוצרים.....

המושג "יום שישי ה13" לקוח מהנצרות, והוא מסמל את יום צליבתו של ישו (יום שישי), ואת 13 תלמידיו שאכלו בסעודה האחרונה. בתור יהודיה, את לא צריכה לחשוש...

ואני חשבתי שזה סתם סדרת סרטים.. ../images/Emo13.gif

אבל 13 הוא מספר חזק ביותר... לא סתם היו לישו 13 תלמידים. בגלגל המזלות יש 12 מזלות - שמייצגים 12 שלבי התפתחות.. מטלה התינוק - וכלה בדגים, שמראה על התעלות הרוח על החומר (מוות סימבולי של הפיסיות). ו-13 הוא המורה של כולם.. אם כל מספר מכיל את המספר הקודם לו - כך 13 מכיל את כל 12 שלבי ההתפתחות ומראה על אדם רוחני ביותר. העובדה שהוא מסתכם ל-4 מראה על שמץ של גאונות. 13 בטארו זהו קלף המוות, הטרנספורמציה וההתחדשות... כלומר היטהרות מתהליכים "מזיקים"... מה שמלווה בשינויים ותהפוכות תדירים בחייך. הוא מסמל סוף של שלב, ותחילת חדש.. כמו בר מצווה (13) שמסמל את סוף הילדות - ותחילת הבגרות. שבי :cool:

ELY

New member
אתה בעצם צודק...

כל חיי בעצם היו התחדשויות וסוף.. נראה לי שאתה מכיר אותי כבר יותר ממני
ומאיפה כל הידע הזה??? כל הכבוד... ולליטן - הרגעת אותי
תודה...

עינת

New member
13 ../images/Emo35.gif אמונה טפלה

ותו לא.אמנם שבי ענה לך מהיבטים שונים (ונכונים)אך כיוון שאנו בפורום נומרולוגיה אסביר לך את משמעות המ"ס בנומרולוגיה. המ"ס 13 אינו מספר לא ממוזל כמו שחושבים עליו.הוא יכול להביא מזל או חוסר מזל כיוון שהוא מ"ס בעל כח.מה שכן אדם אשר המ"ס 13 חזק במפתו צריך לבצע שינויים בהדרגה אחרי בדיקה מקיפה,כיוון שקיימת אזהרה מהלא ידוע וצפוי. מעבר לכך המ"ס 13 הוא גם 4 בחד ספרתי מה שמספר על אדם ישר בעל חוש צדק מפותח.אדם אשר חי במישור העתיד ושואף לקידמה ולשינוי. זהו אדם מיוחד בעל השקפת עולם רחבה,דק אבחנה ובעל אינטואיציה מפותחת. המוטו של אדם אשר נולד ב-13 לחודש הוא :איש באמונתו יחיה.
שפע ו
עינת

למעלה