למה להיות מפורסמים???

shualpower

New member
למה להיות מפורסמים??? ../images/Emo41.gif

אני רואה את כל האנשים שמרוויחים הרבה (לא יותר מדי.. 30,000 למשל) יש להם בית משפחה וכל זה, אבל הם לא מאושרים. ואם לא מאושרים אז מה כל זה שווה? החלום שלי הוא פשוט לעבור לגור באוסטרליה ולחיות שם את החיים בשקט. לגדל ילדי טבע ולהנות. מה עוד צריך?

הם לא מאושרים כי הם.. סתומים..

יש כאלה שכן מאושרים. ואני מעריצה את אותם אנשים.. ולמה להיות מפורסמים? כי.. ככה אוהבים אנשים מסוימים.

H e l i x

New member
בעעעעעעעעעעע... ../images/Emo13.gif

לא צריך עוד... אחלה חלום...
= יאמי!

PURPLE CHICKEN

New member
אני חושבת שזה נורא תלוי...../images/Emo4.gif

זאת אומרת, יש אנשים עשירים שמרוויחים המווון ועדיין לא מאושרים... יש גם אנשים שמרוויחים המון וכן מאושרים.. ולכיוון השני- יש אנשים שהכסף בקושי מספיק להם והם עדיין מאושרים.. ויש כאלה שלא...
בקיצור- אני חושבת שהאושר בחיים לא נקבע לפי המשכורת שלך, אלא לפי מה שסובב אותה... חברים, משפחה, אהבה...
אני חייבת להודות שבעולם שלנו, החיים הרבה יותר נחמדים כשאתה עשיר, אבל... עדיין, המשכורת היא חלק כ"כ קטן ממה שקובע את האושר...
הו, ובקשר לחלום שלך- כייייף...
אויח, אבל לאוסטרלים יש מבטא נוראי!

YaLdoNet 4 EveR

New member
לא יודעת..

האנשים שהם לא מאושרים (לא אהבתי ת'הכללה..) הם בד"כ אלה שהעבודה משתלטת להם על החיים. מן הסתם הם אלה שמרוויחים הכי הרבה, והם גם הטיפשים שלא יודעים לסדר לעצמם סדר יום או סדר עדיפויות. בכל מקרה, לא בטוח שכולם לא מאושרים אז אני קופצת לנושא הבא.. גם אני רוצה ילדי-טבע.

shookit

New member
אההה!!!

תראה..אהה תקשיב..תראה. תקשיב תראה. טוב נו תקשיב- יש אנשים שכסף ותהילה זה מה שהם רוצים שקודם כל כסף ואחרי זה אנשים שיהיו מוכנים להתאבד בשבילהם. אבל הם לא באמת מעריכים את התהילה ואת הכסף. אני יודעת שאני רוצה להשאיר איזה חותמת רצינית עם מוסר השכל חשוב ואהבה בעולם. (אומנות זה החיים שלי אבל רוצה להופיע לפחות פעם אחת בתאטרון) אני אגיד לך מה. יש הבדל בין לחלום להיות בריטני ספירס לבין לחלום להיות אתה מי שאתה . להעריך את המחיאות כפיים של אנשים את החיוכים הכסף זה פרט שולי. לי לא איכפת לגור ברחוב רק שיהיה לי מכחול ובד לצייר עליו . מבין? זה הקטע של הפאשיין. אבללל אני בנאדם אופטימי- חוץ מזה אני נורא נורא קשורה לארץ ואני לא רואה את עצמי עוזבת את המקום הזה וחייה במקום אחר. אולי שנה שנתיים לגור בחו"ל אבל הבית שלי יהיה תמיד פה כי אני יהודיה וישראלית. וזה זורם לי בדם ואיכפת לי מהארץ ושהמצב חרא. קיצור מוסר השכל- אל תכליל זה סוג של סטיגמה אולי הרוב נכללים בה אבל לא הכל. יש את הטובים שיוצאי דופן=) לוב יו מאי. (או שירן זה שמי)

למעלה