למה להעלות פה טיעונים בכלל?

JaneLame

New member
למה להעלות פה טיעונים בכלל?

נשאלת השאלה, בתור מישהי שלא רוצה בעל/ילדים, למה אני חייבת למישהו הסברים בכלל? זה הגוף שלי והחיים שלי. מי שזה לא מתאים לו, בעייה שלו.

את צודקת מאוד

אבל זה לא אמור להיות פורום של הסברים בכלל. זה אמור להיות פורום של תמיכה ושיתוף והעלאת דיונים והגיגים בנושא הזה ע"י כל מיני נשים וגבריםשזו בחירתם וגם כאלה שלא. אם הרושם שקיבלת הוא שיש כאן הסברים והצטדקויות ,זה רק בגלל שהפורום הופך כזה בגלל שיש היענות גדולה לטרולים או סירוב להתעלם מהם וזה כמובן מפיל אנשים בפח שאת מדברת עליו.

QueenOfMagic

New member
את צודקת

אבל לצערי יש פה כמה אנשים שזיהוי הטרולים שלהם קצת רעוע והם מחליטים בכל זאת לנסות להסביר. אנחנו לא חייבים מאומה לאף אחד הרי זוהי החלטה שלנו וגם אם היא החלטה שנחשבת ככפירה או אלוהים יודע מה, זה לא צריך להזיז לנו. אנחנו צריכים לשים את השלט
ולהתעלם. כמובן שקספיאן חושש שאולי ישימו גם עליו אחד. קספיאן איננו ראוי להתיחסות כשם שידיד ושאר הולכים עם הרוח והשדות אינם ראויים להסתכלות. כי קספיאן הוא סוג אחר של טרול...אחד שחושב שכולם מטומטמים והוא היחידי שנאור וחכם. ומי שלא עושה לך טוב אל תקרא את הודעותיו ואל תגיב אליו. כשם שאעשה במידה וקספיאן יחליט לכתוב לי תגובה...

קספיאן

New member
יופי של פורום נהיה פה

אז עכשיו התחלת לתקוף אותי. וכנבואה שמגשימה את עצמה, התחלת לקרוא גם לי טרול. כי אני לא חושב כמוך. זה שאת כן תקראי את התגובה זה ברור כשמש, לא ממש מפריע לי אם תגיבי או לא. רק תדעי שאת הורסת במו ידך את הפורום, ברגע שהתחלת ללכלך על אחרים. אני לא חושב שכולם מטומטמים, בהחלט לא. אני גם לא חושב שאת חכמה, בהחלט לא, כפי שהוכחת כשפשוט הרגשת שאת חייבת לכתוב את ההודעה זו. אז שיהיה גם לך לבריאות.

איו לי מה להוסיף

למה שאמרו האחרות. באמת אין שום סיבה בעולם להסביר ותרץ את הבחירה בחיים חופשיים מילדים.

ailag

New member
פה?

כמו שכתבתי הרגע בהודעה אחרת - הפורום הזה לא נועד כדי לצעוק ולהגיד : "אני לא רוצה ילדים". פורום בנושא X נועד לדיון בנושא X. במקרה שלנו מעניין גם לדעת למה אנחנו לא רוצות ילדים, מעניין לפרט סיבות וטיעונים. זה גם יעזור לנו בתכלס, כשאנשים שלא מבינים אותנו ישאלו. זה גם מעניין בגלל שאנחנו רוצים להבין את עצמנו ולא סתם לדעת הגדרות על עצמנו. זו הנקודה בה הפורום הופך משטחי לבעל תוכן.

למעלה