למה להשלות את עצמכם?

mandl

New member
למה להשלות את עצמכם?

לכל המאמינים למינהם באלוהים ולכל המתפללים בכפייתים למה להשלות את עצמכם?אתם מקדישים את כל חייכם ליישות שלא קיימת בתקווה למה?למצות את החיים שלכם בלהתפלל במקום להשפיע ולערוך תפניות בעולם לכיוון הטוב ביותר? אתם חיים על חשבונם של אחרים מנותקים מהמציאות לגמרי ובדרך פוגעים בבעלי אנוש שלא עשו כל רע בחייהם אתם ממש עיוורים סילחו לי...אם היה אלוהים הוא היה מתגלה אתם שאיזה צוק אבן מסכן מול ים המלח הוא תוצאה של המצאה מקראית ?למה נראה לכם שאם שרה הייתה הופכת לנציב מלח היא היתה נשתמרת עד היום באותה צורה?אתם ממש אפטים wake up!!!!

erez zon

New member
אתה חושב שהם משלים את עצמם

והם חושבים שאתה משלה את עצמך-בכלל לא פשוט לשכנע אותם אחרת,לפעמים אפילו בלתי אפשרי...מנסיון... כאשר הייתי דתי היה כ"כ ברור לי שאלוהים קיים,ושהוא עוזר לי בהתמודדות עם החיים-בכלל לא העלתי בדעתי שיתכן וכל זה השליה,אבל אני עוד מבית חילוני כך שהמהפך החשיבתי הזה לא היה לגמרי בלתי אפשרי,קיבלתי בסופו של דבר את האפשרות הסבירה ביותר,כי התורה היא סכ"ה חיבור אנושי -אבל אצל אלו שגדלו כל חייהם על "האמת"....זה סיפור אחר,קשה,מאוד קשה לקבל את הרעיון גדלת על שקר.

מי שהפכה לנציב מלח היתה אשת לוט.

וגם היא נשטפה בעקבות השינויים הסביבתיים שחלו בעשרות השנים האחרונות בגלל הפגיעה בטבע.

למעלה