למה לטוס לעבוד בקנדה ? שאפשר לעשות את זה כאן

למה לטוס לעבוד בקנדה ? שאפשר לעשות את זה כאן

יש אנשים שטסים עד קנדה כדי למכור תמונות בשיטת קנה ומכור כאשר מבטיחים להם כיסים מלאים ובמציאות הם נסחבים עם תמונות מדלת אל דלת מדלת אל דלת , עבודה משעממת ומייאשת. ואנשים נשארים בה מתוך חובתם לבעלי הבית על הטיסה ששילמו עבורם. בקיצור ממש לא "גן עדן". אני מציע לכל מי שקורא את מילותיי לעשות בדיוק כמוני מיכיוון שאני הוא בעל הניסיון גם בארץ אפשר למכור תמונות ולא בשיטה המיאשת מ"דלת אל דלת". אלא בשיטה אמריקאית מצליחה של סוכן מביא סוכן זה פשוט. יש אתר מכירת תמונות מודפסות על בד קנבס איכותי, יפה ומרשים ביותר. (סחורה שקל מאד למכור) אני סוכן דור ראשון של האתר ומתחתיי עובדים 14 סוכנים (דור שני) שאני בעצם מרויח גם מהמכירות שלהם, ולהם יש 50 סוכנים (בערך וביחד) "דור שלישי". שגם מהמכירות שלהם אני מרויח. בקיצור אני לא מסתובב מדלת אל דלת והכסף מגיע עד אליי . הדבר הכי חשוב שאני לא מחוייב לאף אחד ורק אוסף כמה שיותר סוכנים (דור שני) כדי שהם יאספו עובדים בשבילינו נ.ב כל סוכן בכל דור מרויח אותם אחוזים מהדורות שאחריו. כך שכווווולם מרויחים

קוראים לזה פירמידה....ואין "יש מאין"

וגם אין ארוחות חינם, אז יש כאן מישהוא שדופק מישהוא, כי אלה שמסתובבים בסופו של דבר מדלת לדלת יכולים לגשת ישר לסיטונאי ולקנות יותר בזול. כך שאתה מנצל את תמימותם ועושק אותם. איך אתה ישן בלילה כשאתה מנצל אנשים? למה שלא תעבוד במקום לארגן נוכלויות קטנות?

ל "מהמושב לטורונטו" ולכל המתעניינים בפורום.

אני עדיין לא יודע בדיוק מי אתה. אבל שתדע .שאתה הוא העובר על החוק (הוצאת דיבה) חוק איסור לשון הרע התשכ``ה - 1965 כי עסוקי הוא אינו משחק הפירמידה זהו סחר חוקי לחלוטין בהדפסים אומנותיים על בד קנבס באיכות הטובה ביותר בשוק הישראלי . אני סוכן העובד בשיטת פרילאנס ומותר לי למכור בראשותו של היצרן ומותר לי לסחור בהן בכל צורה וכמובן בתוכה מכירה לסיטונאים (סוכנים) אחרים.

לא רק זה:

בשביל שתהיה עילה להוצאת דיבה צריך להיות נפגע. כרגע מדובר בפלוני אלמוני. לבנאדם שמאחורי הניק הזה לא נגרם שם נזק של פגיעה בשמו הטוב כי אין לאף אחד מהקוראים מושג במי המדובר.

ECMP

New member
שאלה למחשבה.....

האם יש יותר דורות של טמבלים שמאמינים לך? או יותר טמבלים שקונים את התמונות??.... איזה זן מתרבה יותר מהר? המוכרים או הקונים? (או אולי המוכרים הם גם הקונים???.....) אם אתה מעלה לכאן את אחד המוכרים מדור 22 שיספר לנו איך זה "עובד" באמת, נראה לי שהוא יכול לשכנע אותנו יותר מאשר כבוד דור 1

לקנות תמונות

שלום הבנתי שאתה מוכר תמונות קנבס אני נימצא כרגע בקנדה ואני מאוד אשמח לקנות מימך מיספר רב של תמונות צרף לי טלפון ונדבר תודה מאור האיימיל שלי [email protected]

למעלה