למה לי יש בעיות מוזרות בפייסבוק ?

למה לי יש בעיות מוזרות בפייסבוק ?

זה לא יכול להיות אני האדומה כאן ולי יש בעיות , מה נסגר
בכל אופן , לפני כמה ימים פתחתי מחדש קבוצה לפורום שלי (302) בתפוז. ואני לא מצליחה להביא אנשים לקבוצה , ניסיתי כל מיני ניסיונות ושום דבר לא עזר. אז אפשר קצת עזרה כאן

meital always

New member
יש לך פה פורום ולא סיפרת? ../images/Emo12.gif

רק על זה מגיע לך בעיות בפייס...
ואהוו, כבוד! מבטיחה לבוא לבקר...
ולגבי הקבוצה בפייס, האמת שלא כל כך הבנתי למה הכוונה "לא מצליחה להביא אנשים לקבוצה", מה קורה כשאת מנסה להזמין מישהו- הוא לא מקבל את ההזמנה? או שהוא לא מצליח להצטרף? או בעיה אחרת בכלל?

אני מנהלת 2 פורומים ../images/Emo23.gif

חשופים - 2041 באקסטריט בויז - 302 ובקשר לבעיה - פייסבוק אומר שההזמנות לקבוצה נשלחו ועובדה שאף אחד מהאנשים לא קיבל שום הזמנה ממני להצטרף לקבוצה

meital always

New member
אם ככה-

באמת בעיה מוזרה. כנראה תקלה בקבוצה הזו, האמת שלא נתקלתי בכזה דבר. את סגורה לגמרי על זה שהאנשים האלה לא קיבלו הזמנה? הם יודעים שההזמנות האלה מגיעות אל Notifications שלהם וששם עליהם לחפש אותן (ולא בתיבת הדואר)? אגב אם הבעיה לא נפתרת בהמשך, ניתן תמיד לשלוח הזמנה לתיבת הדואר, פשוט על ידי לינק והוספת שורה או שתיים שתכתבי. זה אפילו יותר פשוט וקשה לפספס את זה...

ניסיתי גם את זה ../images/Emo4.gif

תגידי איך אני מוחקת קבוצה ? אם את יודעת איך - הסבירי לי. ואח"כ אני יעשה קבוצה חדשה.. לפורום שלי (302). כי נראה לי שמשהו נדפק שמה

meital always

New member
../images/Emo45.gif זה הרעיון הכי טוב!

ואני בטוחה שיפתור את הבעיה. הסברתי פה פעם איך מסירים קבוצה, אם זה לא מספיק ברור תגידי לי...

לא מצליחה למחוק ולבינתיים פתחתי אחד חדש.

אבל יש בעיה
3 חברות שלי לא נמצאות ברשימת החברים שלי ? למרות כשאני רוצה לחפש אותן דרך החברים - הן נמצאות. למה זה קורה ?

meital always

New member
מאד פשוט... ../images/Emo13.gif

יש אנשים שהגדירו בקטגורית Privacy שלהם שהם לא יופיעו בחיפוש של פייסבוק. ואז הם גם לא מופיעים בקבוצות ובשאר רשימות חיצוניות (גם אם הם נרשמו לקבוצות האלה). אבל כשתחפשי אותם בחברים שלך, הם כמובן יופיעו שם...

אז זהו שאני לא מוצאת אותם בחיפוש של חברים..

בשביל לשלוח להם הזמנה לקבוצה
מה עושים עכשיו ? ואני כ"כ חייבת למחוק את 2 הקבוצות שעשיתי.. אני יעשה אחד חדש רק שאדע את כל התשובות לבעיות שלי

meital always

New member
אם כך-

לא הבנתי איפה את מוצאת אותם ואיפה לא. בדף הפרופיל, בתיבה הימנית העליונה (שכתוב בה באפור Search) את רושמת את האותיות הראשונות של השם, האם זה משלים לך ואת מוצאת אותן שם? ובדף של הקבוצה, וכשאת מחפשת דרך Invite Friend הן מופיעות?

../images/Emo4.gif

הכוונה לדף של הקבוצה כשאני מחפשת אותם דרך Invite Friends החברות שלי לא מופיעות
למה זה ?

meital always

New member
../images/Emo12.gif

אולי פשוט בגלל שהן כבר שייכות לקבוצה? מי ששייך כבר לקבוצה לא יופיע ברשימה הזו, כי אי-אפשר להזמין אותו.

הן בכלל לא שייכות לקבוצה ../images/Emo9.gif

יש לי עצה
אבל אני אכתובת לך אותה במסר..

למעלה