למה לי לקחת ללב? יש לפעמים....

יאיר24

New member
למה לי לקחת ללב? יש לפעמים....

המקום הזה שנקרא עולם והחיים המתממשים בו מלמדים את מה שמציעים: זרימה = בריאות מה אני עושה כשהסרטן מתקיע אותי כך. מחייב אותי ללכת למקומות שבהם הייתי, לפגוש אנשים איתם אני מתעמת, לספר לעצמי סרטים בהם הייתי.... ואני הלא בנוי עם פנים לכיוון קדימה עם מבט עומק פנימה. הוויקינגית שמטפסת עם העוצמה מהרוח מבינה את עוצמתה הרוחנית. מבינה לנהוג ברכב יחד עם הדרך בה מתנהלים חייה. אותו רכב מסוים הוא הגוף שנבחר ע"י הנשמה להתנהל בדרך המסוימת. למעשה אין לי גוף. להזכיר הגוף מתחדש בכל רגע ורגע ואחת ל7 שנים הוא חדש לגמרי (זוכרים ש 7 הוא מחזוריות בסיסית כמספר ראשוני הגבוהה בסולם 10 ?) אם אני מתחדש זה מהרמז שמספרים לי את כיוון ההתחדשות אליו אני רוצה להתנהל בו. כל תו ותו במנגינה מכוונים אותנו לחיים אוהבים יותר. ולמה לי אהבה אשר היא מפצלת? למה לי אהבה בה אני משתבשת? וכל היא מכיוון שלא זאת האהבה עליה אני מתבהרת לאהבה פנים של היחיד המנהיג את חייו כמערכת זורמת והולכת ומתעצמת. אצלינו עקומת גאוס לא קיימת. אין עליה מגיל הילדות עד גיל 38-45 בה אנו הכי אפקטיביים ?!! אצלנו עם הזמן טעמינו משתבח אחרת אין אהבה. האלף הולכת אל ההא כמו הבית העוקבת אחריה אהבה היא 13 חיבור שניים כאלה יוצרים 26 שהם סיכום שם הוויה. זמן ההווה המתפתח. רק זרימה בהווה תשרת את ההבראה. תירוצי העבר והעתיד מרחיקים את ההוה השניים של ה 13 הם הכפולה עם מי אני עושה אהבה ככל שאני מכפיל את אהבתי כך אני מתחדש בזרימה והפריון מסתנכרן בתהליך התחדשותי. ככל שאני שם במקומות אלו קווי: עבר עתיד מעצורים פחדים והרבה הרבה אמביוולנטיות ----- הנפש לוקחת לנשמה את ההגה ומנחיתה את אהבתי אל דפנות התהוותי - מהותי - תחושותי הראשונות - מרכיבי הבסיסיים ואני מתפתל. כל הנאמר כאן הוא על דעתי ולא סיכמתי עם אף אלוהים שאני מייצג אותו הפגישה עם המחזוריות הסרטנית מחייבת אותי להעמיק באחזקותי. לוותר לדיעותי לישר מבט עם האמת המתפרצת יש לי את העצמי שלי - האנשים עם הסרטן שאני פוגש, אלו אנשים עם עוצמות מאוד מאוד ספציפיות לא מצאתי אף אחד שהצליח להתחמק מהן עוצמות כאלו בכלי רכב מסוימים אלו מבקשים מנהג שיתאים את הרכב לפרקים שבדרך. לתלמידה שהשיעורים חוזרים מתחננים - אנא עשי את השיעור. רוצים להעניק אהבה יש מי שמכיר כי הדרגות של התהוות האדם הולכות במדרגות: עשיה - רוטיניות הדברים יצירה - היכולת לחדש חומר חדש מחומרים קיימים פיזיים בריאה - היכולת ליישם חומרים רוחניים ..... היכול להבריא מצוינת כאן כתחינה --- ממש כך צעקה וקריאה לבעלי הרכב המצוין ליישם כלים רוחניים שיש להם וכל כך מעולים הלא משפט שאומר: אין אדם מקבל אלא לפי כוחו - מספר על העוצמה המיוחדת לכל מצב בריאותי, פיזי .... למוציא לפועל של הסרטן יש כוחות מאד מיוחדים ומאד מאוד ספציפיים המתחננים לבוא לידי ביטוי אפשר לצעוק על האלוהים והדרך המסופרת כאן ומצאתי - בלא ציניות - מי שכועסים על אלוהים שלא מאפשר לי לאכול כמה שוקולד שאני רוצה ולשתות כל מה שבא לי ומדוע שגופי יצעק אם בא לי מאותו... וצועקים על אלוהים ובעיות המים ואנחנו גם מבינים את מצב האוזון לאדם יש עוצמות שאין כמו הם בשם האהבה מתבקש הוא ליישמם לטובתו ולטובת חבריו למסע האהבה שבאתי ללמד לומדת מכל השיעורים בהם השתתפתי. בבית הורי למדתי אהבה ובית חברי ובית הספר ובית הצבא ובית ובית ושאר בתים "כי אין לו לאדם בית אלא גופו" למדתי ואני חי כי מה שמוכיח בחיים תוצאות, אלו מעשים. כלי ההדמיה מצוינים כשהם נילווים למעשים חיצוניים המנקים את המעשים הפנימיים הלא מתואמים. אשמח להמשיך בלימודי האהבה שלנו - יאיר

יחפנית

New member
בכיף .......

רק לוקח לי איזה 6 פעמים לקרוא כל משפט כדי להבין מי אומר למי מה .. אשמח באם תיתבטא ביתר פשטות . אבל תיכף אקרא עוד מספר פעמים ונמשיך בשיעורים ......... וואוו , איזו שפת חלילים לך ...... כך אתה מדבר תמיד ??? חחחחחחח אוהבת , ומיד אקרא להגיב על מה שאבין .

יחפנית

New member
ניסיתי .......

למצוא את מילות השיר ....... למה לי לקחת ללב . ולא עלה ביידי , בלעדיו איני מוצאת יכולת להמשיך כרגע . הגוף מדבר בי סימנים . ונראה לי שאמבט עם מוסיקה ונרות , תתאים לי כרגע לשיחה פנימית ....... אז אמשיך מחר ........ בינתיים ...... ליל מנוחה ....... אני

יחפנית

New member
יאיר שאלה ........

בעוד המים זורמים בחמימות באמבט ...... לי נהיית שאלה ...... אתה יודע כשלפעמים ניתן לעלות למעלה ולהביט על הכל ממעוף ציפור ואז רואים סיפור לגמרי אחר ..... שכאילו יש לו הגיון רב יותר מהסיפור שרואים למטה . ואז , שבים לגוף ..... וכאן הדברים ניראים אחרים ובנקל הגיון הסיפור משתנה על אף שנושא גווניו ובתווך על הרמות השונות שבהם ניתן לראות את הדברים אז כשבוחרים ....... על פי מה בוחרים ? על פי הסיפור הגבוה של הנשמה במעופה ? או על סמך עיוותי החברה בתצורות התמודדות שחרוטות בנו כבר עמוק ????? אה ???????????? יום טוב לך יאיר יקר ...... ולכם בארץ , תיכף בוקר טוב , ואני אלך להתכנסה בי מעט ...... אני

יחפנית

New member
למה לי לקחת חשיש ......חחחחחחחח

למה לי לקחת ללב מילים: אריק איינשטיין-שלום חנוך לחן: שלום חנוך למה לי לקחת ללב- יש לי דברים חדשים בראש, יש לי דימיון שעוזר לפעמים לשכוח. למה לי לקחת ללב- יש לי הרבה לאהוב מראש, יש לי תמיד חברים שעוזרים לשמוח. תן לצעוק, תן ללמוד תן לצחוק ותן לשמוע תן לחות ותן לטעות תן לעצמך לסלוח פשוט לאהוב. זה מה שרציתי לכתוב- לך עם זה לאט, ואז תוכל פשוט לרוץ מהתחלה. למה לי לקחת ללב- יש לי הרבה לאהוב מראש, יש לי דמיון שעוזר לפעמים לשכוח. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאיר כנראה שלא סתם כתבת , ולא סתם אני הולכת להשתעשע , נראה לי שמגנולית תחיל לצעוק על שעשועי ........חחחחחחח אז הנה ...... למה לי לקחת חשיש כי יש לי דברים חדשים בראש, כי יש לי גויינט שעוזר לפעמים לשכוח. אז תן לצעוק, תן ללמוד תן לצחוק ותן לשמוע תן לחות ותן לטעות תן לעצמך לסלוח פשוט לאהוב. לך עם זה לאט, ואז תוכל פשוט לקסס מהתחלה. אההה אה אההההההההה טוב .....חחחחחחחחח אני בדרך לבקר את הערפדית הכי מועדפת עלי ................. כי שמעתי שהיא היום צמאה קצת לדם טרי , והיא אוהבת את הדם המשובח שלי .......ואני מאד אוהבת אותה , ואחרי חיבוק חם , ומעט צחוקים וחיוכים ידיה הופכות עדינות ומופלאות ........חחחחחחח ואין לי בעיה ללכת , אך באם אשלח את כתיבתי בשעה זו , סביר להניח שאפספס את הפגישה ....... אז בינתיים ........... שבת שלום ומבורכת ונמשיך בהמשך בברכה אני

למעלה