למה לי לקחת ללב.....

בת ה י ם

New member
למה לי לקחת ללב.....

אז עשינו אתמול פיקניק אנחנו גיסתי ומשפחתה וחמותי... אז מה אם את ילדי לא לקחת לרכב על סוסים..... אז מה אם החזקת רק את נכדתך (מהבת) על הידיים אז מה אם לא טרחת להחליף 4 מילים עם ילדי.... אז מה אם את מגיעה אלינו על תקן של אורחת בבית מלון אז מה אם אצל ביתך את על תקן של או פר (ואח"כ בוכה אצלי) באמת אז מה? למה לי לקחת ללב ???

ashlaya

New member
אז למה?

למה לא לשנות את הגישה.... אולי צריך לפתוח פורום אני וכלתי....אולי יגיעו המון תלונות אצלנו שהסבתות מגיעות (טוב נו יותר אמא שלי) אין דבר כזה "לארח" אותן אלה ברור שהן באות לילד אז זה הזמן שלי להתנות לעצמי משאירה להם להאכיל אותו להחליף לו לשחק איתו ואם לא בא להן? - אז הן יודעות שאין למה לבא אלינו.... ושאנחנו אצלהם...מצטערת אני כלה רעה...אני באה להתארח לא? הרי בשביל זה אנחנו יוצאים מהבית לא לעבוד קשה בבית של מישהו אחר....

אופה3

New member
בת הים, היא באמת לא שווה שתקחי ללב

עזבי אותה ואל תתיחסי אליה, ואולי אם יש לך קצת אומץ, להעיר את תשומת ליבו של בעלך להתנהגות של אימו יהיה יותר טוב בכל אופן, אל תקחי ללב, זה סתם כואב שיהיה לך כל טוב ושבוע טוב האופה

בת ה י ם

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב בנות יקרות...... אז זהו שאני ממש לא לוקחת ללב אני לא יכולה להכריח את חמותי לשחק/לאהוב את ילדי (לדעתי היא מתנקמת על כל השנים בהן ילדי היו המועדפים אצל חמי - העדפה מטורפת) בני בן ה - 8 כבר אמר לה לא פעם......סבתא את לא אוהבת אותי, מאז שסבא מת...- אבל לא נורא יש לי עוד סבתא (אמא שלי) שאוהבת אותנו באמת. בעלי מודע להתנהגות אימו וכבר העיר לה מס´ פעמיים - היא מ"תמימות" או טימטום טענה שזה לא נכון. בנות אני באמת לא מתרגשת ממנה - בדקתי את תוחלת החיים המשפחתית חחחחחחחחחחחח - אין לי עוד הרבה שנים לסבול.

למעלה