למה ללכלך?

למה ללכלך?

למה לרדת על ג´סטין? על אן סינק? או על כל אומן לצורך הדיון... אז אתם לא אוהבים את המוזיקה שלהם... סו וואט? יש מי שאוהב אותם, ובמקרה של ג´סטין ואן סינק, אני, וזה פוגע לשמוע אתכם יורדים עליהם. אתם לא אוהבים את הקול של ג´סטין? טו באד. אני אוהבת אותו. מתה עליו. הוא שר גבוה? נראה אתכם מגיעים לטונים כאלה! זה לא בושה שהוא מוכשר! והוא מוכשר. מאוד. בואי ננסה להיות בוגרים ולא ללכלך על אומנים. בבקשה. ואגב, אם לא שתם לב, אני חדשה כאן... היי כולם! מצטערת שהתחלתי בצורה לא הכי נעימה. אני נעה, אני בת 15, וכן, אני מעריצה גאה של אן סינק.

?

לא... קודם כל הוא לא... חוצמזה, הרעיון בהודעה שלה היה לדבר בעדינוצת, אל תלכלכו ככה על אמנים, אפילו אם אתם לא אוהבים אותם

popodyssey1

New member
WickeDevil

אתה לא חושב שהגזמת!? ההודעה שלך רק הראתה לנו על בורות מצדך כמה אתה ילד קטן ומתלהב. אני מצטערת אבל אנשים כמוך הורסים את הטעם בלשמוע מוזיקה.

אולי לדעתך

חשבתי שאנשים כאן מספיק בוגרים כדי לקבל ולכבד את הבקשה שלי. כנראה שלא... מצטערת הדר. לא נראה לי אני חוזרת למקום הזה... אני לא באתי לכאן בשביל לשמוע אנשים מטומטמים יורדים על הבייבס שלי. חשבתי שאולי יש סיכוי שהם יבינו את הבקשה שלי, אבל מסתבר שלא. טיפוסי לישראלים.

Sababush

New member
תראי...

לי אישית אין שום דבר נגד ג´אסטין או אן סינק.. הם להקה נחמדה מאוד (וJC חתיך!!) אבל מה לעשות שחלק מהאנשים לא אוהבים אותם ומביעים את דעתם כי יש כזה דבר שקוראים לו חופש ביטוי במקום לקחת את זה אישית פשוט תתעלמו!! אני אישית הייתי ועדיין מעריצה מאוד גדולה של איי1... אז כן, זה מעצבן כשיורדים עליהם אבל אני פשוט שמה *** על כל מי שמקלל אותם ומעלמת הם לא שווים את זה
(לא איי1... אלא מי שיורד עליהם)

וואי

לא חשבתי שאני אגיד את זה, אבל לירון צודקת... למרות שזה עדיין מפריע לי כשאנשים יורדים על להקות שאני מעריצה...

Sababush

New member
חחח

יפה שכבר יודעים את השם שלי... או שפשוט אנחנו כבר מכירות בלי שאני יודעת?

ג´סטין רולזז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifתפנימו את זה..

הבנאדם מוכשר ב-ט-י-ר-ו-ף ומי שקשה לו להתמודד עם זה אז חבל מאוד!! היום קניתי את הדיסק שלו (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) והוא מהמם!! יש לג´סטין קול מדהים!

מישהי

New member
ג´סטין../images/Emo5.gif

אני לא משהו אוהבת את ג´סטין.. אבל אני לא יורדת עליו.. ו..דרך אגב ראיתי את הקליפ שלו החדש, הוא מזה מתלהב שם מעצמו.. סורי..בלי להעליב ,פשוט דעתי..

מישהי

New member
ג´סטין../images/Emo5.gif

אני לא משהו אוהבת את ג´סטין.. אבל אני לא יורדת עליו.. ו..דרך אגב ראיתי את הקליפ שלו החדש, הוא מזה מתלהב שם מעצמו.. סורי..בלי להעליב ,פשוט דעתי..

T LaDy ²°°²

New member
זה לא נקרא ללכלך ..

בדיוק כמו שלכם מותר להביע את דעתכם גם לנו מותר ואני חושבת שג´סטין הוא סתם צבוע ששר כמו ילדה בת 4 ומוכר את עצמו במקום את המוזיקה שלו (שלדעתי גרועה ביותר..) וסליחה אם אני מעליבה מישו
אבל זו דעתי... ובכלל מישהו יכול להסביר לי מה הקטע שכל הזמרי פופ למיניהם פתאום מחליפים סגנון (למרות שזה יוצא להם בדיוק אותו דבר..) לפי האופנה?! למשל בוא ניקח את בריטני לדוגמא, רוק נכנס לאופנה אז פתאום היא מקליטה את איי לוב רוקאנרול (אין לי כוח לאנגלית:) ואחר כך שוב "החליפה" סגנון לאר אנ בי עם בויז וכל השירים האלה... ואותו דבר עם ג´ניפר לופז ועכשיו גם ג´סטין. לדעתי זה סתם עוד תירוץ לעשות כסף וזה ממש צבוע...

WickeDevil

New member
די נו אנשושים! ../images/Emo60.gif

אל תתעצבנו....אני לא סובל אותו אבל אם אתם אוהבים אותו סבבה לכם תיהנו לכם עם הקול הגברי (חחחחחחח מאוד) שלו!

טוב

אנשים משתנים! קשה מאוד לבחור סוג אחד של מוזיקה וכמעט כל זמר לפעמים יחרוג ויעשה משהו שונה כדי לגוון. חוץ מזה אן סינק וג´סטין בעיקר תמיד היו קצבי שכזה. המון אנשים התחילו בסגנון אחד ועברו לשני, זה לא בעיקר בגלל האופנה. ואני ממליצה לכולם לפני שהם שופטים מישהו לפי סגנון השירים שלו שיוריד שתיים או שלוש שירים של אותו זמר או להקה ויחשוב אחרת. אחרי הכל לא כל מוזיקת פופ היא בטעם מסטיק...

למעלה