למה למארוול אין ביצים לדבוק בסיפור טוב?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
למה למארוול אין ביצים לדבוק בסיפור טוב?

קפטן אמריקה מת, באקי החליף אותו. במשך 3 אוגדנים (20-25 חוברות?) היה קפטן אמריקה רענן, אנשים טענו שאלו סיפורי הקפטן אמריקה הטובים מזה שנים, וזה אפילו לא קפטן אמריקה האמיתי.

אירועי CIVIL WAR - טוני סטארק כראש SHIELD, המון קבוצות AVENGERS, וכשנה וחצי אחרי זה, משנים הכל.

SECRET INVASION - נבנתה בצורה נהדרת, פוטנציאל לדעתי לעשות דברים יפים. . . ולא מומש.

בעקבות פלישת הסקראלז, נתנו לנורמן אוסבורן להיות ראש SHIELD. לדעתי DARK AVENGERS וכל התמה ההיא של ה"DARK REIGN" הייתה טובה, הניבה כמה סיפורים נהדרים. אפילו האמנתי בפטריוטיות של נורמן. ואז לקראת סוף הסדרה הנהדרת, מקלקלים את כל מה שבנו, מוציאים אירוע SIEGE שמחזיר אותנו לכמעט בדיוק מה שהיה לפני CIVIL WAR

ועכשיו?
ההודעה הבאה תכלול ספוילרים מהסיפור של Superior Spiderman

DDN

New member
הודעה עם ספוילרים

ההודעה הנוכחית תכלול ספוילרים מSuperior Spiderman

Superior Spiderman - לקראת סוף חייו, דוקטור אוקטופוס מחליף תודעות עם פיטר פארקר. הוא נותן לפיטר למות בגוף הכומש שלו, ונשאר חי בגוף של פיטר.
רעיון? מעצבן. ביצוע? לא משהו שלא ראינו.
יש חוברת חדשה, בכיכובו של דוק אוק/ספיידרמן. חוברת נהדרת לדעתי, כתובה היטב. ממש דוק אוקטופוס/ספיידרמן נוגע בנשמה.
אחלה של עולם ספיידרמן ושל דמות ראשית "שונה" משהו.

ואת כל זה, זרקו לפח לכבוד קידום הסרט החדש.
היו יכולים לחלוב את הסיפור הזה עוד שנתיים לדעתי (מלאו לו שנתיים וחצי) לפני שיחזירו את פיטר (דבר שבטוח שהיו עושים בכל מקרה)
אה כן, וגם את אוסבורן החזירו מלהיות הנבל על שהיה באוונג'רס לגרין גובלין. . .
קלקלו את הכל מארוול, למה לא?

Lion_Heart

Well-known member
כי...

זה סיפור שמיצה את עצמו עוד לפני שהתחיל, גם ממוחזר, גם מעצבן(כל כך כל כך מעצבן), גם נועד לכישלון מההתחלה , דמות מעצבנת ויהירה שלא עוררה (בי לפחות) שום אהדה או עניןזה לא היה ענין של לדבוק...היה ברור שיחזירו את דמות ספינת הדגל של MARVEL...זה היה ענין של מתי...ובגלל הסרט שיצא החזירו אותו עכשיו...ועכשיו יש את ORIGINAL SIN ש...פשוט תחכו לזה...חוזרים לחוברת הראשונה של ספיידרמן ומשנים שם דברים

DDN

New member
אני לא מסכים עם הכל

נועד לכישלון מההתחלה - כך גם אני חשבתי
מיצה את עצמו עוד לפני שהתחיל - גם חשבתי כך.
אבל ככל שהתקדם, ואם אני לא טועה זה היה באזור חוברת 8, איפה ש"מחק" את פיטר - זה קנה אותי.
זה היה עשוי הרבה יותר טוב ממה שציפיתי שיהיה

Lion_Heart

Well-known member
על טעם ועל ריח וכו, (וזה היה בחוברת 9)

בשבילי זה היה משעמם וצפוי מההתחלה לסוף, אבל סבבה,ובקשר להצהרה הראשונית שלך זה לא היה קשור ל "ביצים" אני פשוט חושב שהם תכננו לסיים את זה אחרי מס קבוע מראש של חוברות

למעלה