למה? למה בסין הכל מתוק??

gao xing

New member
למה? למה בסין הכל מתוק??

החלב, הלחם, המעדנים, תפוחי האדמה...לאחרונה אפילו נתקלתי בציפס מתוק (איכס!!) אני כבר שנה פה ועדיין לא מצאתי חלב ללא סוכר. הקפה שלי תמיד מתוק יתר על המידה - תמיד! וזה מעצבן בייחוד לאור העובדה שסוף סוף מצאתי בסופר את גרגרי הקפה שאני אוהבת....
ושוב- אני לא מבינה איך הם כאלו רזים- אין הצדקה לכך!
 

A Wang

New member
אם שמת לב זה רק הדברים המערביים

הם פשוט חושבים שככה זה מערבי מערביים אוהבים מתוק, אז כנראה ככה עושים את זה..
ובהמשך לרקיחות המשונות שאני מנסה כאן אני מנסה עכשיו משהו ZHONGYAO שמנקה את הקיבה והמעי (חוקן טבעי
) ...אף אחד לא הזהיר אותי שאני הולך לרוווווווווווץ לשירותים מייד אחרי כל ארוחה
 

gao xing

New member
צודק!

זה באמת בכל האוכל המערבי שהם אימצו לעצמם. שטויות.....ותיקים ממני אמרו לי שאני צריכה להודות על כך שבכלל יש אפשרות למצוא מצרכים שכאלו כי עד לפני כמה שנים לחם לא היה בנמצא.... וגם אם כן, פרוסת לחם אחת עלתה הון (בקנה מידה סיני כמובן). אז מי אני שאתלונן שזה קצת מתוק מדיי לטעמי....?
לעניין ניסויים חדשים שאתה עושה..... מה זה בדיוק? שותים את זה? זה בטח נורא דוחה בטעם.....
תן מתכון ואולי גם הסבר למה זה טוב.....
 

Dublinoa

New member
זה כמו האוכל היהודי הפולני

צימעס, חלה מתוקה - המזרחיים גם חושבים שכל המזרח ארופאים מוסיפים סוכר לכל דבר.....
 

ביגאל

New member
לימודים בסין

יש סיכוי שאת במקרה לומדת סינית בסין?כי אם כן אני ממש אשמח לקבל קצת ייעוץ...
 

gao xing

New member
לא- אני לא לומדת סינית......

אבל יש פה רבים אחרים שכן. תעלה את השאלות והלבטים שלך לפורום ואני בטוחה שיהיו פה אנשים שישמחו לעזור. אם תראה שאין היענות, צור איתי קשר במסר אישי ואני אנסה לעזור.
 
למעלה