למה למה העמותות לא מפרסמות את הסטטיסטיקות

קשה7

New member
למה למה העמותות לא מפרסמות את הסטטיסטיקות

שלהן.הן הרי עוקבות כ 3שנים אחרי שהילדים הגיעו כבר לארץ ויודעות די בוודאות את המצב
יש לי חברה שאימצה ילד "בריא" והוא סובל מתיסמונת האלכוהל העוברי מאוד קשה למרות שאין סימנים בפנים
לאחר 3 שנים התקשרה עובדת סוציאלית ראשית של העמותה כדי לכתוב דוח המשך וכשסיפרה לה חברתי אודות הילד העוס לא גילתה שום אמפטיה.אפילו לא הביעה צער מזויף וכמובן לא הציעה את שירותיה כדי לעזור.חברתי בכתה בטלפון ושום מילה מהצד השני
לא נראה לי שזה סביר ומקובל כי בכל זאת יש אחריות לעמותות על הילדים למרות החוזה המקפח
לא נראה לי שהן מסירות את האחריות לאחר קבלת 22000 יורו
יש לברך את אריאנה מלמד על פועלה.זוהי אישה עם ביציות.מוסרית ועושה מה שאחרים מפחדים לעשות.
ועוד משהוא לגנות פורום זה (ותיסלחו לי) זר הקורא בפורום זה במרבית המקרים יטעה ויחשוב שמדובר פה על כמעט 100%הצלחה.ללא בעיות בטח בעיות הקשורות לתיסמונת האלכוהל.ישנם מעטים שכותבים גם על בעיות.יתכן מאוד שהכותבים פה -יש להם מזל ואימצו ילדים ללא בעיות משמעותיות מזלכם.אבל הפורום יכול להטעות את אלו שרוצים לאמץ שחושבים שכמעט ואין בעיות.והמצב הוא אינו כזה.
לכן אני מציעה למאמצים בפוטנציה כמו אנגלינה לא להתבסס רק על הכתוב בפורום זה וגם לא על הרופאים המומלצים עי העמותות
שבת שלום ומבורך

מסכימה עם כל מילה שלך, קשה

China8

New member
לגבי החלק השני של דברייך

אין לי תשובה לגבי החלק הראשון והשאלה שאת מעלה אבל יש לי מה לומר על החלק השני.
אין לי בעיה לקבל דברי ביקורת, לא כמנהלת הפורום ולא כמשתתפת בו. אך ״הפורום״ אינו איזו ישות עלומה ומסתורית שמטרתה לבלבל ולהטעות את ההורים המאמצים הפוטנציאליים. הפורום הוא אני, את ושאר הכותבים. את בהחלט מוזמנת לחלוק עמנו את הסיפור שלך או בעיות ספציפיות הקשורות לתסמונת, אני אומרת את זה ברצינות. אבל את יכולה לתאר לעצמך שלא כל אחד מרגיש נוח לעשות זאת בפורום ציבורי פתוח. באופן טבעי לאנשים קל יותר לחלוק את הרגשות החיוביים ואת ההצלחה. באחריותם של הורים מאמצים פוטנציאליים לא להסתמך רק על פורום זה או אחר ( ואני בהחלט חושבת שהרוב לא עושים זאת) אלא לחקור לעומק בכל אופן שמתאפשר להם. הורים מאמצים לילדים עם בעיות אלה או אחרות מוזמנים לכתוב כאן לגבי החוויות שלהם באימוץ או לגבי כל דבר שקשור לאימוץ. אם הם אינם עושים זאת לא ניתן להאשים את אלה שכן כותבים כאן בכך שקיים חוסר איזון....

fatfat

New member
ובנוסף חשוב להדגיש עוד שני מאפיינים:

1) חלק ניכר מהכותבים בפורום הם הורים לילדים צעירים יחסית. יש לא מעט קשיים שמתחילים לצוץ רק כשהילד מגיע לבית הספר היסודי ונדרש לכישורי למידה שונים ועוד יותר קשיים צצים בגיל ההתבגרות.

2) מדי פעם מתקיימים מפגשי פורום וכך יוצא שחלק ניכר מהכותבים מכירים זה את זה לא רק וירטואלית ולכן לא תמיד חשים נוח לחשוף את הילד הפרטי שלהם. במקרים של ילדים יותר גדולים יש הימנעות מחשיפת הקשיים גם כדי להגן על הפרטיות של הילד וגם כי יש אפשרות שהוא עמו קורא בפורום.

fannyd

New member
הפורום הוא פורום תמיכה

ואין לבלבל בין זה לקביעות של אנשי מקצוע. קורא מהשורה אמור להבין שפורום אינטרנטי אינו תא וידוי של כלל המאמצים. הכתיבה היא וולונטרית ואמוצים מוצלחים אינם הטעיה. העניין של חברתך טוב שיתברר בבית המשפט גם על מנת לאלץ את האחראיים לממן את הטיפולים הנדרשים וגם על מנת למגר את הרשלנות אם הייתה. מי שצריך להיות עם אצבע על הדופק הם גורמי הפיקוח במשרד הבריאות ומשרד הרווחה.

לפאני, מה הטעם לתבוע? הילדים כבר פגועים גם כך

אינני רואה שום טעם לתבוע את העמותות בבית משפט כהצעתך.
את הילדים שלנו זה לא יבריא.

אני לא מאמינה שהעמותות מסתירות מידע רפואי בכוונה, או משדכות למשפחות ילדים חולים בכוונה.
במקרים כמו שלנו שבהם משפחות קיבלו ילדים עם תסמונת אלכוהול עוברית קשה או תחלואה קשה ורב מערכתית אחרת, הטעויות באיבחון נעשו בתום לב אני מאמינה. אולי גם קצת מתוך זלזול ורשלנות אך תביעה כבר לא תשנה את זה.

בשביל לגדל ילד כזה צריך המון כוחות, עדיף להשקיע אותם בילדים שלנו ולא במלחמות משפטיות ונקמות.

למעלה