למה, למה זה קורה לי :\

netaK

New member
למה, למה זה קורה לי :\

הייתי בצבא, סבלתי כל כך, יצאתי. היה לי את החופש שלי, היה טוב נכנסתי לשירות הלאומי ביקשתי לעבוד עם ילדים, כי אם זאת שנת התנדבות מצידי, שאני אעשה את הדבר שאני הכי רוצה לתקופת זמן הזאת נכנסתי לגן ילדים, חדש, דמוקרטי, נפתח השנה והייתי חלק מההקמה, צוות מקסים, ילדים נפלאים...לא יכולה לתאר בכלל כמה שאני אוהבת את הילדים. אמנם אני שם רק 3 שבועות אבל את השינוי שקרה בי אי אפשר לתאר אני מאושרת. הייתי מאושרת, לפחות. לראשונה בחיי שמחתי לקום בבוקר, שמחתי! חיכיתי ללכת לעבודה הייתי בנאדם חדש, היו לי חיוכים! החברים שלי אמרו שאני שונה, והשינוי כולו לטובה, מי היה מאמין שאפשר להעביר איתי שעות על גבי שעות בהן אני לא מפסיקה לחייך... היה לי טוב, ממש טוב. אבל היום, טלפון מהרכזת שירות לאומי שלי "נטע, היי זאת לילך, יעל המנהלת דיברה איתך?" "לא...על מה?" "דיברנו כבר שבוע שעבר והיא אמרה שהיא תדבר איתך השבוע..." "המממ לא, לא דיברה איתי....אפשר לשאול על מה?" "לא משנה, אולי אם היא לא דיברה היא החליטה שלא..." "שלא מה?" "לא משנה, תגידי לה לדבר איתי" באותו רגע משומה הבנתי שחדשות טובות אני לא אקבל ממנה...התחלתי קצת לבכות, אחרי הכל היה לי כל כך כל כך טוב יצאתי החוצה, דיברתי קצת עם אמא, עם חברות, בכיתי עוד קצת
כשנכנסתי אחת שעובדת בביצפר, שהייתה איתי בצהרון היום, שאלה אותי מה קרה אמרתי לה מה קרה ושאלתי אותה על מה לעזאזל הם מדברים, היא אמרה שהם מתכננים להביא גננת מוסמכת נוספת (סליחה באמת שב19 שנותיי לא למדתי הוראה...:\) ושהתקציב לא מאפשר להשאיר אותי אם יביאו חדשה היא גם הוסיפה שהם לא התכוונו שאני אגלה ככה (כן, זה עוזר לי) ושלא רצו לדבר איתי לפני שהכל סגור. מאז הספקתי לדבר עם המנהלת (שאמרה שנדבר על זה מחר) והרכזת שאמרה שאחרי שהיא תדבר עם המנהלת נראה מה קורה...כמה טוב שאני מעורבת בעניינים שלגמרי נוגעים בי :\ בכל מקרה, מה אני עושה עכשיו :\ בא לי למות, בחיים לא ידעתי שאפשר להיכנ כ"כ לדיכאון מ3 שבועות עבודה בסה"כ מה שגם שנת שירות לאומי מתחילה בספטמבר ועכשיו כבר אין מקומות בטח בשומקום :\

Elsewhere

New member
וואו, זה פשוט זנות.

איך הם מעיזים? אבל אמ, למה דווקא אותך ולא מישהי אחרת משם? ו, וול, אני לא מאמין שזה כלכך בלתי אפשרי למצוא מקום איפשהו. תחפשי, תשאלי, בטח תמצאי משהו. דאמט, את בטוחה שזה סופי?

netaK

New member
כי אני הסייעת הלא מנוסה...

כי ממרום גיל 19 לא הספקתי ללמוד הוראת ילדים... והשירות הלאומי אחראיים על למצוא לי מקום חדש...שיעשו מה שהם רוצים אני כבר במצברוח "בלה"

silverhawk

New member
טוב, התנתקת אז אני אגיב כאן

קודם כל, את עוד לא יודעת שבאמת יפטרו אותך משם, אז חבל שתלחצי מזה לפני שתדעי בוודאות. אבל נניח שהמקרה הכי גרוע יקרה ובאמת תפוטרי ולא תצליחי למצוא משהו טוב חדש, מי אמר שאת חייבת להישאר שם? אם הבנתי נכון, את עושה את זה בהתנדבות, לא? לא תמצאי תפקיד טוב - תעזבי וזהו. אין סיבה שתסבלי שם.

נטע

את צודקת להזכיר לנו (ולך) פעמיים שאת רק בת 19. אי לכך ובהתאם לזאת מצפים שתהיה גמישה ותוכלי לעבור בקלות יותר למקום אחר, מאחת בת 40 עם ניסיון של 20 שנים. את מה שאת לא יודעת במקום א' תוכלי גם לא לדעת במקום ב'. ככה 'המערכת' חושבת. זה שזה לא מתאים לך אני מבינה ב100% אבל אלו באמת צרות של צעירים. ועכשיו, אני מזכירה לך שאת רק בת 19 ומותר לך להיות קצת יותר קלילה עם עצמך. ובמקום לראות שחורות נסי לאמץ גישה יותר סקרנית ולפתוח את הראש להזדמנויות חדשות. בשקט בשקט באוזן אגלה לך, שכל פעם כשעוברים, לומדים יותר. גם אם לא ממש רוצים לעבור. יש לך הזדמנות לראות עוד דברים בעולם. נצלי את ההזדמנות הזו בכיף ולא בבעסה.

ועוד משהו

אם הם לא התנהגו יפה ולא אמרו דברים ברורים והלכו מסביב כדי (אולי) לחסוך לעצמם אי נעימויות - כל זה לא קשור אליך!! זו ההתנהגות הדבילית שלהם! הם היו לא בסדר, לא את! אנא, השתדלי לזכור זאת!

אז למה שלא תשארי שם בכל זאת?

לא יוכלו לשלם לך, נכון, אבל זה לא אומר שלא תוכלי להתנדב שם בלי לקבל כסף, לא? אם נקשרת לגן, נקשרת לילדים- אני בטוחה שתוכלי למצוא סידור כלשהו. מה גם שאני בטוחה שה500 שח שמקבלים בשירות לאומי לא ימוטטו אותך כלכלית.. בהצלחה

אממ

היא יכולה למצוא עבודה בשעות אחהצ, כדי להרוויח כסף. לא יודעת, נראה לי שהיא עושה את זה בגלל ההתנדבות והחיבור עם הילדים, ולא בגלל הכסף..

n u t

New member
אבל כחלק מהשירות הלאומי לא?

זה ממש כמעט במסגרת של צבא... היא לא יכולה להחליט להשאר בשירות לאומי איפה שהיא רוצה בלי לקבל כסף
אלא אם כן לעזוב את השירות הלאומי, השאלה מה יותר עקרוני לה...

netaK

New member
אחרי כל היום בגן...

אין שום סיכוי שבעולם שאני אוכל לעבוד עוד שעות אחרי...לרדוף כל היום אחרי ילדים ואח"כ עוד לנקות ולסדר את הגן זה מספיק...

netaK

New member
אני עושה את זה בשביל השירות הלאומי.

אני לא רוצה לצאת מהשירות הלאומי ואני בהחלט זקוקה גם ל650 ש"ח האלה...אין לי ממש מה לעשות. דיברתי עם מנהלת בית הספר שאמרה שהם לא רצו שאני אדע ככה אבל זה אכן מה שהולך לקרות רק שהם צריכים עוד כמה ימים לראות מתי הכל קורה והרכזת המטומטמת שלי כבר עצבנית עליי ואומרת שנדבר כשנדע מתי אני עוזבת...אז כרגע אני תקועה בלשבת ולתהות מה יהיה איתי...

למעלה